primjećujete li kako netko uredno pazi na održavanje cijene u željenom rasponu? i to na prometu od dosad cca. milijun kuna? i tako već treći dan. to mora biti netko moćan. bez obzira na tehniku izvođenja. e taj netko će odlučiti kad će cijena bitnije gore. vjerujem da će to biti kad u osciliranju u tom rasponu skupi dovoljno. zasad se dobrano ukrcao, ali čini se još ne i nakrcao. čekamo taj trenutak.
tokom ovoga mjeseca ingra probija 22kn
ovaj post jednako je glup i navlakački kao i oni da Ingra ide na 7 kn!! [angry]
p..s.prodaja je narasla na preko 240.000 komada
tokom ovoga mjeseca ingra probija 22kn
na temelju?? grah, kava ili gatanje iz dlana? nije mi namjera drukati nikamo, samo trazim argumente za tvrdnju, hvala
primjećujete li kako netko uredno pazi na održavanje cijene u željenom rasponu? i to na prometu od dosad cca. milijun kuna? i tako već treći dan. to mora biti netko moćan. bez obzira na tehniku izvođenja. e taj netko će odlučiti kad će cijena bitnije gore. vjerujem da će to biti kad u osciliranju u tom rasponu skupi dovoljno. zasad se dobrano ukrcao, ali čini se još ne i nakrcao. čekamo taj trenutak.
slažem se, čeka se samo rast, pada neće biti [yawn]
[thumbsup]
Tako je kolega!
"Ovo" nije djelo (samo) malih dionicara i spekulanata….
oni koji su kupovali po 11 još su u plusu 40-tak%,
Al da se topi ,portfelj,topi se
svakim danom sve više
a poslova ko u priči ,samo ne znamo ni gdje ni skim
Kako da ne. Prekjučer bila i na 15,7x a jučer rasla, danas 16,50-16,80. Pada svaki dan haa??? Slabe ti očale, kupi druge.
na temelju?? grah, kava ili gatanje iz dlana? nije mi namjera drukati nikamo, samo trazim argumente za tvrdnju, hvala
[/quote]
Polako kaktus99,
nije indigoman prvi poceo:
10.25
Mislim da ovaj put, kroz naredni tjedan, neće ispod 14 .
[wink]
ja vjerujem u ovu firmu i ne namjeravam je prodavati u dogledno vrime
moje mišljenje je da je ovo jož podcjenjena dionica jako
Ingra traži kadrovska pojačanja
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/131491/U-Radicevom-Insitutu-IGH-jos-200-otkaza.html