INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja nebih čekao sutra…

Pa nemoj..

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Ja nebih čekao sutra…

Pa nemoj..
[/quote]

Ne pada mi na pamet, lijepe vijesti su tu

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Što je steel, što si tako nervozan? Pa kolega je samo pitao koliko komada ima do neke cijene jer mu ne radi gledalica.
Kad si prije 2 dana otvoreno drukao da INGRA treba padati do 14 kn, što smo mi na to trebali reći???
Sad si se očito ukrcao na 17 kn pa vidiš da ne raste i hvata te panika.
Nije ovo dionica za tebe, ostat ćeš bez gaća i hlača! [lol] [bye]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Mislim da se i sami kupci smiju ovoj cijeni i da ne mogu povjerovati koliko su Vam straha uspjeli uterati u kosti. Predugo je trajala ova "sprdnja" sa trejdanjem i rušenjem, tako da neki i dalje sanjaju o padu i kupnji po prošlim cijenama. Znam da je teško "priznati poraz", ali poučno je u svakom slučaju.
Danas imate još rijetku priliku kupiti ispod koperantske cijene, odnosno 17 kuna. Od sutra pa nadalje to će biti samo neostvareni san!
[smiley]

Mislim da se i sami kupci smiju ovoj cijeni i da ne mogu povjerovati koliko su Vam straha uspjeli uterati u kosti. Predugo je trajala ova "sprdnja" sa trejdanjem i rušenjem, tako da neki i dalje sanjaju o padu i kupnji po prošlim cijenama. Znam da je teško "priznati poraz", ali poučno je u svakom slučaju.
Danas imate još rijetku priliku kupiti ispod koperantske cijene, odnosno 17 kuna. Od sutra pa nadalje to će biti samo neostvareni san!
[smiley]

[lol] ma naravno…

"It's gonna be legen ... wait for it ... dary!!!"

[smiley]

Čuj, mnogima to nije bila sprdnja. Ni onima koji su prodali pa popušili, a ni onima koji sad broje zarađeno.

teško će ovo opet preko 18kn osim ako neko dođe sa 20-30 milja kuna i počne kupovat u što sumljam,previše dionica na prodajinestane 100000 sa prodaje pa se pojavi jos 100000 i tako bez kraja

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

je li moguće da se koperanti naplaćuju?????????????????????????

Ja nebih čekao sutra…

Pa nemoj..
[/quote]

Ne pada mi na pamet, lijepe vijesti su tu
[/quote]

Pa kolega nismo se razumijeli. Ja sam mislio reći da ne čekate na bidu nego da opletete po asku!

[smiley]

Volio bi da ti iskreno napišeš šta si radio sa svojim dionicama… koliko puta si ih protrgovao… mislim o čemu ti pričaš ?! Tržište reagira promptno… kao danas još možete kupiti po 17 Kn… ako to nije nagovor na kupnju ( a kladim se da prodaješ upravo ti) … onda ne znam šta je …
Misliš da sutra neće biti dionica po 17 ?!

mislim da bi dionica ingr- r-a ovogodišnji ljetni godišnji mogla provest radno.

[smiley]

Možda si u pravu?
No, ako će CROBI sutra do 2235 a što je izgledno, mogla bi i ingra sa njim.
Ma tko to više zna.

New Report

Close