INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što god tko napisao: pozitivno ili negativno o INGRI, činjenica je da je ovim poslom, ugovorima s Rusima i najavljenim projektima INGRA pokazala da je najgore iza nje i da se vraća na stare slave – JAČA NEGO IKAD… [cool]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

ovaj posao je spas za Ingru, sad se ipak lakše diše iako će na burzi i dalje biti žestokih šamaranja i prema dolje i prema gore

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

nego, nešto mi gledalica šteka, pa može li netko napisati koliko komada ima na prodaji do 17,15-17,20 kn?

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

nego, nešto mi gledalica šteka, pa može li netko napisati koliko komada ima na prodaji do 17,15-17,20 kn?

oko 63-65000 komada

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

63 700 kom do 17,2

pepe7

od 17.16 do 17.20 12789kom (17.15 prazno)

sorry, nisam skuzil da zelis do 17.20 [thumbsup]

Sad treba proći neko kraće vrijeme dok se ekipa ne uvjeri da Ingra ipak ne ide u stečaj već ugovara poslove i da je sadašnja cijena dionice krajnje smiješna.

63.000 komada? ufff, puno i previše… bez novog posla teško da ćemo to probiti. veliki ne daju preko 17 kn, pa se mali tamo grupiraju

hvala svima na informaciji

Više bih volio da je posao u vrijednosti 70 mil. EURA o kom se govorkalo. No dobar je valjdar i ovaj od 56. mil. Samo da nije isti pa diskontiran za 14 mil.

@fajrunt – slijedeći impuls bi trebalo biti izvješće, a ovaj posao bi nas trebao zaštiti od prevelikih oscilacija do tada IMHO

Ja nebih čekao sutra…

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

63.000 komada? ufff, puno i previše… bez novog posla teško da ćemo to probiti. veliki ne daju preko 17 kn, pa se mali tamo grupiraju

hvala svima na informaciji

Znas ti koliko ima samo drukas. No sjetimo se da je prije nekoliko dana na 17,40 bio jedan nalog od 60k pa je planio u 5 minuta.

New Report

Close