INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ko prodaje, pa ima ih koliko oćeš koji su kupili po zadnjem diskontu a čekali više od 18,5, sad se neki zadovoljavaju s ovim a bit će ih još koji će biti zadovoljni i sa 12, nažalost. no za utjehu do 2q izvješća čeka nas još jedno iznenađenje.

Koje je ovo prokletstvo da vijest o sklopljenom poslu izađe baš danas kad crobex pada, kad je vani crveno i kad dolaze loše vijesti iz USA pa umjesto da odradimo lijepi rast, sad smo kolateralna žrtva nesretnog spleta okolnosti i naravno opet okrećemo prema dolje [angry]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

prodajte dok još imate kome,
pohlepa je gadna stvar

Na čemu to temeljiš?
Ako pišeš bezveze i bez argumenata onda si tj. trebao bi biti predmet za istražne organe.

@gismund – 100% se slažem, čak mislim da je uprava INGRE izašla s informacijom dan prije stupanja na snagu ugovora kako bi spriječila klizanje cijene dionice

10.59

Dogovara se transakcija za pomest sve do 20, samo malo strpljenja.

prošlo već 15 minuta, prsti me svrbe, aj požurite…
[/quote]

prošlo više od dva sata, a vi zaglavili , ni blizu 17,00 kn…
ide ovo sigurno na 33,00 kn…biće nekakva dogovorena transakcija…

Život je isto tako kako i plovit na jidra. Možeš vazest koji gol vitar hoćeš i poć di ti je gol drogo

Objava novog posla preokrelnula Ingru

2. lipnja 2011 13:08

Business.hr/ Hina

Na Zagrebačkoj burzi danas su intenzivirane prodaje dionica, jer investitori iz opreza unovčavaju dobitke ostvarene u proteklih pet dana, dok je u najvećem fokusu investitora dionica Ingre, koja je objavila novi posao u inozemstvu.

Oni koji su me poslušali i prodali kad sam im napisao da tehnička slika govori o mogućem padu,dobro su prošli.
Sad ponovo mogu kupovati ovu dionicu po nižim cjenama.
Sad je pitanje koliko će ovo pasti.Još nije vrijeme za ulazak.
Neću više pisati o targetima jer sam dobio dosta mailova ljutnje na mene zašto drukam da dolje i da nisam čovjek zato što stavljam svoje procjene na forum i to odmah pada kako na VLDS-u tako i na INGR-i.
Kao da ja mogu utjecati na cjenu,jednostavno profesionalni softwer mi daje signale i ja tu napišem.
Samo sam želio pomoći ljudima da ne izgube svoj krvavo stečen novac tj da ih ovi lovatori,veliki
šekulanti(a najbolje ih opisuje imenica koja počinje s m…)ne opelješe
P a sam odlučio više ne pisati o targetima i spašavati nikoga.
Jedino mogu reći da će ići niže nego što mnogi trenutno misle.
pozz

Jel se ti nekad posramiš svojih prognoza?

[/quote]

to ćemo tek vidjeti tko je u pravu bio
[/quote]

A lijepo Vam napisah,ali izgleda imate kasno paljenje

gismund
drachaST
da točno, sad pokušavaju obristi ono što su nedavno pos..li, ali nikakve koristi, šta se ne napravi danas oće sutra. šta nisu izašli s viješću prekjučer kad je cijena počela klizit ili u krajnjem slučaju jučer pred zatvaranje.

…vidim ja da je vama normalno da Društvo čiji ste dioničari na službenoj obavijesti o sklopljenom poslu ne objavi ni skim ga je sklopila ni gdje…

…pa bar su kontinent mogli reći… [lol]

…u ovakvim okolnostima kad je dionica neuobičajeno visoko odletjela ovakve poluinformacije su nedopustive…

…ako je normalno vama,meni nije,a ne bi trebalo ni službenim organima… [rolleyes]

Pojedinci prodavaju usprkos dobivenom poslu(veliki Vas samo guraju sa svojim velikim nalozima,radite opet pi.darije), da se niste tu naguzili bili bi u blokadi.
Dajete im mukte dionice.

Potrošnja skočila više od svih očekivanja

"To su naznake odlijepljivanja gospodarstva od dna. No, ne očekujem znatnije, nego više skromne stope rasta i bruto domaćeg proizvoda i ostalih važnijih makroekonomskih pokazatelja do kraja godine. Tijekom ljeta mogu se očekivati bolji podaci, s obzirom da se očekuje dobra turistička sezona, a time i rast turističke potrošnje, što bi trebalo pozitivno utjecati na makroekonomske pokazatelje, posebice u vezi potrošnje", zaključuje Živković Matijević.

bit će bolje................

…danas cila burza u korekciji..
…dobra prilika za podebljat ingru…
…čim stane korekcije(2-3 dana) u par dana mi smo na 25..
…stečaja nema..mogućnost novih poslova ima…
…zapamtite sta san danas napisa..

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Ingrin-misteriozni-posao-od-56-milijuna-eura?homesrclink=carousel

Ovog proljeća, Ingra je, primjerice, sklopila sporazum o poslovnoj suradnji s ruskim tvrtkama Mašinoimport i Interaktiva, koji Ingri otvara mogućnosti izvođenja infrastrukturnih radova i investicijskih projekata na području Ruske Federacije i to u energetici, izgradnji prehrambenih i industrijskih postrojenja te izgradnji i rekonstrukciji luka, stadiona i turističkih objekata. Dogovoreno je da se suradnja proširi na tržišta trećih zemalja.

Ingrino poslovodstvo krajem prošle godine ugostilo je i predstavnike ruske banke Rosbank s kojima je razmatralo mogućnosti suradnje u gradnji raznih objekata u Tulskoj oblasti u Rusiji i na području cijele Ruske Federacije.

Tada je predloženo osnivanje zajedničke kompanije za gradnju niza infrastrukturnih, industrijskih i stambenih objekata i javnih ustanova.
Iz Ingre je najavljen i njezin angažman u obnovi jedne Hidroelektrane Haditha u Iraku. Taj posao vrijedan je 5,8 milijuna eura, ali je najavljeno kako Ingra planira nastavak radova na ostalih pet jedinica te elektrane.

Kome se žuri neka proda,a onaj tko kupuje dugoročno zna zašto kupuje!

Pozdrav INGRAŠIMA!!! 🙂

znate li kad završava natječaj za Omblu?

i što je s Plomin 3, kad će taj natječaj težak 5,5 milijardi kuna?

New Report

Close