INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Samo čekati..s papirima naravno… [smiley]

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Na promatranju smo uvezi preuzimanja, he-he-he:

Vaš link

EEEEE jesu vas ošišali ispod 17, čak na 16,50, a tako dobre vijesti dolaze…Žao mi vas e ali ste ipak imali namjeru zaraditi. Nekada uspijete nekada ne. Zato je najbolje sada biti INVESTITOR a ne burekmajstor.

neće uvijek biti ovako.

Fino, svi ovi šta su drukali na pad su ispali iz igre,možda se i vrate ali bit će teško.
Zbrojite 1+1 i sve je jasno.

[kiss]

bit će bolje................

@bestija2
ljudi ne kuže da je vlasničko preslagivanje najbolja stvar koja se sad može dogoditi Ingri jer znači nove ljude, ideje i novac u firmi

p.s. čini se da ćemo do kraja dana preći 18 kn [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

neki ljudi uopce nemaju prijatelja, valjda sami najbolje funkcioniraju 🙂

[thumbsup] INGRA je jedna od najboljih dionica za ulaganje . [thumbsup]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Nalog na 17 kuna je sada na 22.mjestu, tko još misli kupit po 17, možda pancho i STFACA, ili many i steel, ho-ho-ho…..

Kako su danas ošišali ovčice, genijalno! Likovi prodali na 17 kn, pa čekaju na 15 kn, a cijena raste i raste [lol]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Šišaju oni njih još uvijek sad su potrošili 1500 komada da spuste cijenu a na račun toga će kupit bar 20000 ili više komada od naivnih.

bit će bolje................

Vrijeme je da se i Loris oglasi….

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Nalog na 17 kuna je sada na 22.mjestu, tko još misli kupit po 17, možda pancho i STFACA, ili many i steel, ho-ho-ho…..

ho-ho-ho daj mi reci na kojem je sad mjestu jer ja ga ne vidim?

New Report

Close