INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što sam sinoć napisao i dalje potpisujem .
Ukratko : očekivani zastoj ali uskoro nastavak .
Pravo ulaganje . [thumbsup]

šta vama nije jasno? 30% išla je gori bez ikakve informacije ludi novinar tra la la,e pa sad ide rokačina 30% doli pa ko živ a ko mrtav,kažem ponavljam scenarij igh-a srdačan pozdrav STFACA

šta vama nije jasno? 30% išla je gori bez ikakve informacije ludi novinar tra la la,e pa sad ide rokačina 30% doli pa ko živ a ko mrtav,kažem ponavljam scenarij igh-a srdačan pozdrav STFACA

koliko dionica imas?!

ako je netko pretplatnik neka postavi cijeli tekst da svi znamo šta ovi drukaju

Što je s tobom, nemirna noć ti se sprema, bit će sutra opet hvatanja za glavu već u predtrgovanju.
Možeš se tješit sa STFACOM, jednako ste se malo zabunili. Do petka je 22 kune minimalno, a jave li i službeno ono što je MVPEI tj. Hrvatska gospodarska diplomacija greškom objavila, i to će biti cijena koje ćete se samo spominjati.

Članak u Poslovnom ne ide na ruku ingri, ali ako se glasine pokažu istinitim onda je to druga priča…

Mislim da ovo ide nazad na 11kn.
Istina prodao sam po 18 🙂

Raste cijena, raste promet, plaču prodavači, raduju se kupci. To bi bio kratak rezime zadnjih dana. U zadnja 4 trgovinska dana promet je rastao dnevno u prosjeku preko 2 milijuna kuna, odnosno 2 , 4 , 6 , 8, sutra 10 itd. Preko 20 milijunčića u 4 dana promijenilo je vlasnike. U prilogu proučite domaću zadaću! [smiley]

http://www.poslovni.hr/vijesti/glasine-o-preslagivanju-dionicara-digle-ingru-30-180482.aspx

cisti druk da uspiju riješit dionice za sto vise para,ovo je definitivno sell znak kad pocnu novinari drukat onda bjezi
[/quote]
previše je još ovdje ali i ako….
treba nam neka konkretna i službena vijest o barem jednom poslu….

od 11,xx kn -do 18.xx kn..cca 70%, zar je bitno na temelju cega???? [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kaj nisi na hold?
[tongue]

najte bit smesni, firma je bila div na ovim prostorima do pred koju godinu, imam vrlo vrijednu imovinu i (potvrđene) jako vrijedne poslove – kako je strelovito padala s 400 tako će se i vratit na tu cijenu

Danas blokada, ali negativna…

New Report

Close