INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@inverter

Ni ne mislim da će to sad preko noći na ne znam koje visine, ali činjenica da se relativno dugo batrgala na 14-11, a valjda ovakav impulsni rast ukazuje da je na djelu neki val 1. Nadam se samo da neće dvojka poklopiti skoro cijelu jedinicu. Osim toga i ovako odoka se vidi da je proboj padajućeg klina napravljen oštro i uz ogroman promet.

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

S400@ pokazao si zavidno znanje kad si se nakrcao ingrom na 40 kuna [bye] [bye] [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

To ne znači da mi je zadaća da širim laži kao tebi i obmanjujem ljude. Moj je gubitak samo moj, a ti si napravio puno zla na ovoj temi.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

S400@ samo iznosim misljenje…ako si siguran u svoju investiciju , stavi nalog na target cjenu i uzivaj u rastu cjene

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Burekdžije su navučeni spištanjem od 18,49-17,70 i tu se iskrcavaju-još malo- a pred zatvaranje ide novi uzlet do cca 19 ili više-ovisno o prodaji.

neće uvijek biti ovako.

Moram priznati da je ovo što se s Ingrom događa zadnjih 10ak dana dosad još neviđeno na ZSE, po mon skromnom mišljenju.
Prave rezultate ovih masnih prometa vidjet ćemo tek danas (170.000), sutra (270.000) i prekosutra (380.000) te u petak (zasad gotovo 365.000), a promjena u top10 zasigurno će biti.
Njima će neki biti neugodno, a drugi ugodno iznenađeni, o njima možemo zasad samo špekulirati, ali zabavno će biti.

Nekako sam bliže uvjerenju da nema tu nikakvih promjena izuzmemo li sigurnu promjenu 10-og dioničara u stalnoj prodaji.
Ovo je čisto trejdanje po meni, unutra -van pa u krug, a dionica je jako zrela za veću korekciju.

Netko je iskoristio više mjesećnu psihološku napetost malih dioničara na INgri, istrejdao i dobro zaradio.
MOŽDA NISAM UPRAVU [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Prodaja se povećava 220.000 kupnja 76.000

Ako to može biti ikakvo mjerilo za ovu sjajnu priliku na INGRI

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Mislim da je kupac mislio da će otpor biti puno manji od trenutnoga, trebat će poslije naći kupca za ove količine koje je on kupio živo me interesira tko je kupac i kupuje li se još jedanput našim parama nešto što je trenutno debelo precjenjeno.

Prodaja se povećava 220.000 kupnja 76.000

Ako to može biti ikakvo mjerilo za ovu sjajnu priliku na INGRI

[thumbsup]

prodaja i dalje raste,a počela je tući po kupnji. vidjet ćemo kako će ovo danas završiti [undecid]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Bilo bi super da OM krenu iznad 22 kune krenu kupovati.
No nitko nije napisao ZAŠTO bi oni to krenuli raditi kad su ionako PREnakrcani Ingrom?

pa zato kaj niko nezna odgovor
to su samo dobre želje pojedinih dioničara

tehnički gledano svi oscilatori do jednog pregrijani ,korekcija je očekivana

tehnički gledano svi oscilatori do jednog pregrijani ,korekcija je očekivana

Jasno je da si prodao. Pregrijani su oni i zadnjih par dana pa se nastavilo s rastom.

bit će bolje................

New Report

Close