eto kako to rade….zablokiraju kupnju na PBZ investoru ne znam da li i drugima …spusti se cijena i oni to lijepo jeftino kupe pa opet vrate na 18,50 pa nam deblokiraju da možemo trgovati sramotno…
zato se i ne isplati izlaziti,jer se ne možeš vratiti po povoljnoj cijeni…drži dok ne odlučiš prodati..
čestitke lorisu,i još nekim stručnjacima. mogu se sami potpisat.. bolje ti je nekad šutit – ispadneš pametniji
Hvala kolega, ali nemojte sada zaboraviti poslati poruku i onima koji su kupovali po 18 i više [tongue]
[/quote]
NA VAŠU ŽALOST OVO ĆE BRZO NATRAG NA 18+ a vidim da neki ljudi ne shvačaju da 50lipa na 15 kuna ina 200kn nije isto. i nisu ni svjesni da prodaju i do 10% jeftinije, jer moraš bit lud prodati po 17,20 ako prodaja stoji na 17,90
Ja sam definitivno popušio… Izašao sam (po meni opravdano) dok je išlo prema dolje na cca 13-14 kuna i odlučio čekati i promatrati iz prikrajka… Negdje na 11 sam se nećkao – kupiti ili ne i na kraju sam odigrao ziheraški i popušio priliku za lijepe novce…
Nažalost sad je krepao pbz investor pa nisam vidio jel se nastavilo hlađenje (zadnje što sam vidio je bilo 17,63) ili se zaustavila cijela stvar. Još uvijek ne znam što bih mislio…
Argument za rast nakon 22 zbog OMF stoji, ali samo u slučaju da oni vide potenacijalno odličnu investicijsku priliku u INGRA-i. Neće uložiti ako misle da je dionica precijenjena (nije bitno jel je ili nije nego kako će oni vidjeti). I treba prvo doći do 22 kune…
Ali lijepo je vidjeti malo aktivnosti… Nadam se da bi i CROBEX općenito mogao malo uzletiti uskoro i vratiti se na veće promete 🙂
čestitke lorisu,i još nekim stručnjacima. mogu se sami potpisat.. bolje ti je nekad šutit – ispadneš pametniji
Hvala kolega, ali nemojte sada zaboraviti poslati poruku i onima koji su kupovali po 18 i više [tongue]
[/quote]
Čestitke svima koji ste kupili iznad 18kn, jer je loris to tražio
to je to…za danas..tko je jamio je jamio [cool]
Bilo bi super da OM krenu iznad 22 kune krenu kupovati.
No nitko nije napisao ZAŠTO bi oni to krenuli raditi kad su ionako PREnakrcani Ingrom?
preludo kupio od Lorisa na 17,22 i 17,23 i 17,26, idemo INGRA
Pozdrav Lorisu
Danas između 8 i 9 milja prometa do zatvaranja