INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ništa prije 100-120 [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

počinje igra ko zadnji,
šišanje

Danas probijanje 19-ice [bye]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Ma nije šišanje….samo hlađenje u toku jednog dana…do ponovnog rasta!

Ovo mora ići na minimalno 22 kn!

Vjerojatno i puno, puno više….naravno ne pravocrtno.

burekloveri, pazite da ne polomite nozice prilikom iskakanja [proud]

Ako smo dobili posao u Alžiru, to znači da je trenutačna tržižna kapitalizacija pola tog posla. Pametnom dosta.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Burekđije izlaze i ruše cijenu, ajde izađite što prije da Ingra opet poraste!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Danas probijanje 19-ice [bye]

Pa vidi se da ovaj veliki koji kupuje radi to elegantno, pogledaj samo kako paničari bježe a ovaj se morda samo otiša popišat.

idući tjedan će bit bolje...

target 13 kuna,sve bliži

Trenutna situacija u 11:28 je prava prava kocka na ovoj dionici. Možda padne na 16-17 a možda ode i na 19-20. Sretno hrabrima..

čestitke lorisu,i još nekim stručnjacima. mogu se sami potpisat.. bolje ti je nekad šutit – ispadneš pametniji

Hvala kolega, ali nemojte sada zaboraviti poslati poruku i onima koji su kupovali po 18 i više [tongue]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Biti će tu nešto više od samog Alžira

New Report

Close