INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koja će bežanija nastat jutros….

;;;;;;;;;; IVANO7 ;;;;;;;;;;;;

ima li netko podatak o promjenama u top 10 ?

txs

Ingragradnja prodaje i dalje pa je s osnovnih 405.000 dionica došla na 283.382 dionice, a po pitanju dokapitalizacije piše;

Uprava Društva ovlašćuje da jednokratno ili u više navrata izdavanjem novih dionica poveća
temeljni kapital Društva, ali najviše s iznosa od 270.904.000 kuna za iznos od 135.452.000 kuna na iznos
od 406.356.000 kuna. Uvrštenje novih dionica na Službeno tržište Zagrebačke burze planira se sa
dovršetkom revizije godišnjih financijskih izvještaja i odobrenja Prospekta uvrštenja od strane regula
http://zse.hr/userdocsimages/revizor/INGR_revizor_2010_HR.pdf

Stoga kada bi iznos od 135.452.000 kuna podijelili u dionice ovih mjeseci po nekoj srednjoj cijeni trgovanja od 12-15 Kuna dobijemo iznos od nekih novih 9.000.000 dionica ( +/- 10% ).

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@bearGrylls
zašto bi bila bežanija? jer si ti, many i još hrpica malih ulagača prodali? pa to je samo plus jer što vas je manje unutra, manje je burekđija koji žele van [yawn]
ja ovaj puta čekam objavu Alžira, Rusije i ostalih poslova, pa ćemo onda vidjeti gdje će biti cijena, možda na 30? možda na 40? [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ima li netko podatak o promjenama u top 10 ?

txs

Ingragradnja prodaje i dalje pa je s osnovnih 405.000 dionica došla na 283.382 dionice, a po pitanju dokapitalizacije piše;

Uprava Društva ovlašćuje da jednokratno ili u više navrata izdavanjem novih dionica poveća
temeljni kapital Društva, ali najviše s iznosa od 270.904.000 kuna za iznos od 135.452.000 kuna na iznos
od 406.356.000 kuna. Uvrštenje novih dionica na Službeno tržište Zagrebačke burze planira se sa
dovršetkom revizije godišnjih financijskih izvještaja i odobrenja Prospekta uvrštenja od strane regula
http://zse.hr/userdocsimages/revizor/INGR_revizor_2010_HR.pdf

Stoga kada bi iznos od 135.452.000 kuna podijelili u dionice ovih mjeseci po nekoj srednjoj cijeni trgovanja od 12-15 Kuna dobijemo iznos od nekih novih 9.000.000 dionica ( +/- 10% ).
[/quote]

Loris za tebe Vaš link

Samo još jedna crtica za Lorisa sa stranice

Machinoimport je isporučio više od jedne četvrtine ukupne količine strojeva i tehnološke opreme za nacionalno gospodarstvo u iznosu od oko 70 milijardi američkih dolara.Znaš Loris upravo je s njima INGRA sklopila sporazum o poslovnoj suradnji.

Boli puno,neizdrživo.

bit će bolje................

Nažalost onih koji su prodali ode ovo i dalje, ne ide im na ruku ni zelenjava na svjetskim burzama. [bye]

….Machinoimport je isporučio više od jedne četvrtine ukupne količine strojeva i tehnološke opreme za nacionalno gospodarstvo u iznosu od oko 70 milijardi američkih dolara.Znaš Loris upravo je s njima INGRA sklopila sporazum o poslovnoj suradnji.

Boli puno,neizdrživo.

a još 200 milijardi dolara Rusija će uložiti u ceste:
http://www.seebiz.eu/rusija-ce-do-2020-uloziti-u-ceste-200-milijarda-eura/ar-4584/

ako 1-2% te love dobije Ingra s ruskim partnerima, gdje će joj biti kraj? [proud]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je predmet diskusije !!!!!!!!!

najbolja stvar za fondove bi bila da stave na otvaranju naloge na 23,5 Kn kao na ini………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

..sad bi se cijena mogla vrtit oko 20kn..
…a kad potpiše posa s Alžirom cijena je 25-30 kn..
…-a to će se desit jako brzo….
..zato još nije kasno..ko misli zaradit sad je vrime ulaza…

ko je mislio zaradit uso je proslu nedilju sada se vec realizira zarada

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

najbolja stvar za fondove bi bila da stave na otvaranju naloge na 23,5 Kn kao na ini………

Ne znam da li smiju već sada, ili cijena mora najprije na burzi doseći limit kada se mogu uključiti ponovo u kupnju?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

molim ako netko može postat stanje na prodaji do 22kn,hvala

idući tjedan će bit bolje...

Kupnja lijepo raste. Malo veći nalozi s kojima ćemo su susresti na putu prema gore su:
11.000 komada na 17,08 kn
12.714 komada na 17,95 kn
16.521 komad na 20 kn

kad svi kupuju,odnosno vlada euforija ,čisti sell signal

New Report

Close