Hahaha, ekipa luzera koja je rasprodala Ingru na 12 kn sad po cijele dane postaju razne gluparije ne bi li zaustavili rast [lol]
prejadno drukeri, prejadno [bye]
Znači danas umijesto objave posla dobili smo objavu nove dokapitalizacije ?
Sada je valjda jasno zašto Ingragradnja prodaje i dalje ?
kakve ti budalaštine pišeš, ne može čovjek vjerovati da tako nešto može zdrav čovjek pisati [lol]
Loris@
Kolega loris do sada niste ništa propustili! Zamislite si da Ingra nikada nije ni bila ispod 17, i bit će Vam puno lakše oko srca! Od sutra ovaj tekst više neće važiti, jer će se Ingra početi drugačije vrednovati od strane mirovinaca, a onda "kešerima" ne bih bio u koži. Ovdje jednostavno nikom više nije u interesu da se cijena štopa, osim "kešerima". Njima je i danas po 17 bilo skupo, bilo im je i po 11 i po 12, i po 13, 14, 15, 16. Pa dokle više, kada će te se već jednom "ohrabriti"? [cool]
A Rusi pripremili “silnu” lovu, kada se tamo uvalimo, eto nas nabrzaka na cijeni iz 2007.
http://www.seebiz.eu/rusija-ce-do-2020-uloziti-u-ceste-200-milijarda-eura/ar-4584/
Nama dovoljna i jedna milijarda eura, a onih 199 milijardi eura neka slobodno podijele drugima. Treba biti skroman! [smiley]
zanumljiv link kolega bananarama [thumbsup]
nego, zar nije INGRA potpisala sporazum o suradnji upravo za Rusiju s nekom njihovom velikom tvrtkom? [proud]
Loris@
Kolega loris do sada niste ništa propustili! Zamislite si da Ingra nikada nije ni bila ispod 17, i bit će Vam puno lakše oko srca! Od sutra ovaj tekst više neće važiti, jer će se Ingra početi drugačije vrednovati od strane mirovinaca, a onda "kešerima" ne bih bio u koži. Ovdje jednostavno nikom više nije u interesu da se cijena štopa, osim "kešerima". Njima je i danas po 17 bilo skupo, bilo im je i po 11 i po 12, i po 13, 14, 15, 16. Pa dokle više, kada će te se već jednom "ohrabriti"? [cool]
A Rusi pripremili "silnu" lovu, kada se tamo uvalimo, eto nas nabrzaka na cijeni iz 2007.
http://www.seebiz.eu/rusija-ce-do-2020-uloziti-u-ceste-200-milijarda-eura/ar-4584/
slažem se s vama i spreman sam ponovo u Ingru, ali samo na 2 pitanja molim odgovor ili vaše viđenenje;
1. zašto Ingragrdanja i dalje prodaje dionice Ingre, a cijena raste ?
2. što je s najavljenom dokapitalizacijom ?
zašto Ingragrdanja i dalje prodaje dionice Ingre, a cijena raste ?
zašto Ingragradnja ne bi prodavala? tebi još nije jasno da Ingra nije vlasnik Ingragradnje? [yawn]
a zašto raste….novi poslovi, ponovna kupnja mirovinaca kad dođe na potrebnu razinu (paralela DLKV) itd.
Loris@
A Rusi pripremili "silnu" lovu, kada se tamo uvalimo, eto nas nabrzaka na cijeni iz 2007.
slažem se s vama i spreman sam ponovo u Ingru, ali samo na 2 pitanja molim odgovor ili vaše viđenenje;
1. zašto Ingragrdanja i dalje prodaje dionice Ingre, a cijena raste ?
2. što je s najavljenom dokapitalizacijom ?
[/quote]
1. treba im za struju i telefon
2. biti će jednog dana ali će onda cijena dionice na burzi biti 30 kn
a sada jedno pitanje za lorisa
zašto pišeš gluposti na nivou trećeg razreda osnovne škole ?
loris@
1. cijena raste i usprkos prodaji, šta bi tek bilo da ne prodaju, zato moraju prodavati "nekome"
2. dokapitalizacija ako bude, ti nećeš imati prvenstvo kupnje, jer nemaš, a viška neće biti
Još koje pitanje?
Sve što loris piše predmet je za ozbiljnu istražnu radnju nadležnih tijela za suzbijanje korupcije i kriminala.
Kolega je jako puno izgubio, ali to mu ne daje pravo da dioničare koji se tek uče vodi u krivi smjer.
Neka se ugleda u bluemana koji je izgubio višestruko od njega, ali i kad piše ono što mi se ne sviđa čovjek to piše s argumentima!
Loris laže i neka se moderatori malo zabrinu što od njega van puštaju!
Još jednom ponavljam – Ingra je prodala Ingragradnju! Sve imate u REVIZORSKOM IZVJEŠĆU! Sve ostalo je lov na vještice!
Druga stvar, bila dokapitalizacija ili ne, loris barata s podatkom o oko 9 milijuna dionica.
1. Ako se to pokaže istinitim – eto krivične prijave zbog raspolaganja povlaštenim informacijama! (jer to nigdje službeno nije objavljeno – molim lijepo).
2. Ako se to pokaže kao laž – eto mu krivične prijave zbog namjerne obmane dioničara i potencijalnih dioničara Ingre! To ti garantiram da će te ta prijava dočekati! Ne trebaju mi ni HANFA, ni DORH, ni USKOK, sam ću je podnijeti!
U svakom slučaju, meni je win-win situacija, a ti se misli šta ćeš pisati!
P.S. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, Iskreno molim moderatore da mi ne brišu ovaj post, jer smatram da nikoga nisam UVRIJEDIO, da PIŠEM O TEMI, te da poštujem pravila Foruma!
Loris@
ja mislim kolega da bi vi trebali otić na repeticije kod kolege lorisa?!