Evo i plavi kupio ingre…….. [thumbsup]
BIlo je i vrijeme… Očito se mijenja trend
Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju…
Obavjestavamo vas da ce se trgovanje dionicama INGR-R-A nastaviti u 15:20.
Na upit Upravi Ingra d.d. ista je odgovorila; „Nastavno na interes javnosti oko zaključenja posla u Alžiru, obavještavamo javnost da postupak još nije formalno-pravno dovršen.“
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
obavještavamo javnost da postupak još nije formalno-pravno dovršen
što ZNAČI STVAR JE GOTOVA [thumbsup]
Posao potvrda
Na upit Upravi Ingra d.d. ista je odgovorila; „Nastavno na interes javnosti oko zaključenja posla u Alžiru, obavještavamo javnost da postupak još nije formalno-pravno dovršen.“
Ukoliko cijena nakon obustave opet probije utvrđene dnevne kriterije, trgovanje se nastavlja bez limita.
http://zse.hr/default.aspx?id=35900
Prodaja će bježati…..
Evo i plavi kupio ingre…….. [thumbsup]
BIlo je i vrijeme
Ovo nije nagovor na kupnju i prodaju…
Još kada Ivana(sedma) krene u šoping. Hvalila se da je prodala na 12,xx
Žensko je, pa mi bilo neugodno napisati šta mislim o tom "poduhvatu"! A možda se već i priključila, pogotovo ova zadnja transakcija koja je sterala Ingru u blokadu sa preko 10000 dionica u komadu mi miriše na povratak. Bolje ikad nego nikad. Ne treba plakati za onim što je propušteno, nego treba biti mudar pa ne propustiti više od propuštenog!
Posao potvrda
Znači, još nije formalno gotov, ali ga dovršavaju! [thumbsup]
Sad kad krene raketa u 15:20 [proud]
vako to rade svjetski poznate kompanijehttp://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/4P5oS0A7Iy1zp7Leg1c8hA==.pdf