Ti mora da si mladosti stalno slušao onu od Psihomodo Popa……..Ja volim samo sebe i jedino sebe……..uđe taj đava u čovjeka nemreš si jednostavno pomoć…a majstore !!???…………[smiley1][smiley2]
Zna li netko daje li ikoja banka lombardni kredit uz zalog Ingrinih dionica?
U Zabi je dosegnut limit, pa par mjeseci ništa od Ingre kod njih.
Hvala unaprijed. [smiley2]
Znam da je u Podravskoj banci u tijeku izmjena liste dionica koje prihvaćaju, rečeno mi je da bi se na novoj listi mogla naći Ingra, i da bi to moglo biti uskoro radi HT-a, ali ništa konkretno nisu mogli reći. A trenutno nemaju Ingru na toj listi.
K
Znam da je u Podravskoj banci u tijeku izmjena liste dionica koje prihvaćaju, rečeno mi je da bi se na novoj listi mogla naći Ingra, i da bi to moglo biti uskoro radi HT-a, ali ništa konkretno nisu mogli reći. A trenutno nemaju Ingru na toj listi.
Koliko je stara ta informacija iz POBE. Danas smo zvali pa nimo dobili taj info. Tnx.
Mislim da sam zadnji puta zvao u ponedjeljak, ali njihove brokere, ne poslovnicu.
Danas je sastanak vezan uz novu listu, mozda sutra bude nekih novosti.
Da mi je vidjeti ove likove iz Elektroprojekta koji vjerovatno ni neznaju sto imaju u portfelju.. I koji nisu iskoristili dokap..
Kad je imaju sasvim pristojno [smiley2]
Evo polagano krenulo na 45.6k nadamo se da je to tek početak, iako mislim da pred T-ht, ne bi se trebalo ništa značajnije promijeniti.
Danas je sastanak vezan uz novu listu, mozda sutra bude nekih novosti.
Hvala. Čekamo jutro. [smiley11]
a da odete na forum namjenjen margin kreditima. možda dobijete više informacija
Danas će biti mučno na Ingri, kada se odluči kapitalizirati dobit. Ni predsjednik Uprave je neće spasiti loptanjem. Moj savjet: svakako ne apaurine.
I? Je li te prošla mučnina?