koji je omjer bio za dokap?
kaj nije bilo na 6 kom jedna nova?
vidim da je Tehnika na 3000 piknula 700 kom što je odnos 0,2 ili 5/1
za 4 kupiš jednu
Da mi je vidjeti ove likove iz Elektroprojekta koji vjerovatno ni neznaju sto imaju u portfelju..
I koji nisu iskoristili dokap..
Danas će biti mučno na Ingri, kada se odluči kapitalizirati dobit. Ni predsjednik Uprave je neće spasiti loptanjem. Moj savjet: svakako ne apaurine.
Danas bi trebale dionice sjesti na račune..[smiley2]
Već su sjele
nego druže Plavi
je li onaj post da su dionice uprave i NO prodane PBZ-u po 126 ojra nekakva mistejka ili zeka
samo nemoj nemoj po glavi druže plavi
nego druže Plavi je li onaj post da su dionice uprave i NO prodane PBZ-u po 126 ojra nekakva mistejka ili zeka samo nemoj nemoj po glavi druže plavi
Naravno da zeka, primjeren odgovor Lukiju koji je pitao pošto su prodali , odnosno ovi kupili.
[smiley2][smiley2]
Naravno da zeka, primjeren odgovor Lukiju koji je pitao pošto su prodali , odnosno ovi kupili.
Ajde dobro majstore, samo mi je bilo bitno da da ti je odgovor bio primjeren……………..
A kakav ti je tek neprimjeren odgovor kad ti je primjeren takav………!!???
Naravno da zeka, primjeren odgovor Lukiju koji je pitao pošto su prodali , odnosno ovi kupili. Ajde dobro majstore, samo mi je bilo bitno da da ti je odgovor bio primjeren…………….. A kakav ti je tek neprimjeren odgovor kad ti je primjeren takav………!!???
Vidiš, bome si u pravu, kada malo bolje razmislim.
Ali ipak, ja uviejk primjereno odgovaram, ipak sam jedan fin i pristojan gospodin, markantan itd. u prirodi posla mi jer da budem takav.