Najbitnije je da nam se sada priključe tehničari i da zajedno s njima odemo gore još par kuna. Nadam se jačoj potpori u kupnji baš ove skupine burzovnih sudionika koji bi sa nekim tko bi trebao nastaviti jače kupovati i koji je pokrenuo ovaj rast mogli pokrenuti jaču i kvlitetniju likvidnost s osjetnim rastom cijene.
Točno Flyer. Kad je Igor to potpisao- uz Ugovor stoji pozamašni AVANS- koji je odmah / već prije ! /
obznanio bankarima koji ga kreditiraju.
Vijesti su se pročule unutar bankarsko-financijsko- brokerskog lobia- i BANDA je počela NAGLO KUPOVATI
DIONICE INGRE- . Kupnja traje već više od desetak dana- od kad eminentni krugovi znaju
o čemu se radi ! Pridružili su se i ostali investitori iako ne znaju što je u pitanju.
Samo riječ B A N D A …je točan odgovor na stanje na ZAGREBAČKOJ BURZI- PONAŠANJU
BANKARA I BROKERA ….
Hanfa se bavi s MOL-om i nema vremena vidjeti CIRKUSE koje izvodi bankarsko-brokerski
LOBI – sve odreda spremni za sankcije..jer su temeljem INFO-INSAJD indormacije
POKUPOVALI DIONICE P R I J E objave razloga i prije javne objave podatka o pokriću
dijela dugovanja Ingre temeljem pristiglog prihoda iz inozemstva…
I prestanite mi pojedinci slati poruke jer ću Vas poslati u ono mjesto….
Predugo sam ovdje , gdje već i slijepac vidi pljačku temeljem bankarskih akcija i transakcija
na burzi – a na osnovu INSAJD informacija koje se tobože o t k r i v a j u u medijima, a zapravo
dolaze iz BANAKA – pa se prelijevaju na shodne brokere i društva širom lijepe naše koje
kupuju / prodaju na burzi.
p.s. Imam pravo na demokratsko mišljenje u ovoj lopovskoj državi.
Evo o čemu je riječ:
Tako sam nestrpljiv..30.5. ingra u blokadi nakon 10sec. trgovanja. završna cijena na najmanje 18kn… opet će igrati najbrži prst [thumbsup]
Evo o čemu je riječ:
Auuuuuuuuuuuuuuuu [thumbsup]
Ovo je prekretnica u poslovanju Ingre, od sada na dalje kreće jak oporavak Ingre kao firme, a pogotovo dionice s ovih smiješnih razina cijene.
Jesmo li idući tjedan na 20 kn? Zašto da ne, prodaja je totalno razvaljena – u zadnja 2 dana poskdano je s prodaje 450.000 dionica uz ogromnih 6 milijuna kuna prometa!
Napisao sam pred desetak dana da će Ingra biti hit dionica, i bit će! [thumbsup]
E, a zašto raste? Zašto? Sad znamo zašto!
Istina, pojedinci su znali i ranije, kao i obično! [smiley]
I nemojte misliti da je ovo neka osobita vijest. Rusi nas tek čekaju, a Ingra je u potrazi za stručnjacima raznih profila. Zašto?
pratim ingru od 2009. intezivno cijelu 2010. od 40kn do danas je bio maratonski pad. moja intrinzična procjena je bila odluka za ulazak početkom godine i svoj očekivani tajming target znam , ako se desi prije ok. na ingri je bilo svega i teško je očekivati da svega još neće biti, pa sam još suzdržan. sjećam se 2009. kad je u tri mjeseca doživjela 100% rast i 100% pad. ipak je s rajskih cijena prošla čistilište i survala se u pakao, sad treba proći ponovno obrnuti proces.sad ulazimo u čistilište, istina ne maratonski već sprinterski, i tu očekujem još niskih udaraca, vidjet ćete. to me ne brine jer moj target je ionako na nekoj rajskoj plaži.
Evo o čemu je riječ:
evo malo opsirnije o istoj temi
Ingra pregovara o gradnji vojne bolnice u Alžiru Delegacije Ingre prošli tjedan je boravila u Alžiru gdje su vođeni završni pregovori o izgradnji vojne bolnice Al Nadja, a vrijednost tog projekta u slučaju realizacije iznosila bi 70 milijuna eura
TO JE TO!
pozitivna blokada u ponedjeljak!
Čestitke svim dioničarima Ingre! [thumbsup]