INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ista Vam je to firma bila nedavno i na 400 kuna, a ista je i sada na 13,45. I dalje ima sjedište u Zagrebu, i dalje se zovev Ingra d.d. i dalje ima Igora. Istina od tada se malo "konsolidirala" i ima manji dug, ali mislim da je to pozitivno postignuće! Zar ne? [cool]

I podjeljena je na n više dionica.
I ima golemi pad prihoda.I ima negativna izvješća već n kvartala.

Nije pala po duhu svetom ovdje gdje je…
[/quote]

U pravu ste, ali ipak 13 kunića i 45 lipića, a svi u firmi i dalje radno sposobni, iskusni, poznaju pola svijeta, pričaju po 4 strana jezika, dodatno prekaljeni kroz ovu krizu, daleko oprezniji i iskusniji nego prije. Pa samo to Vam vrijedi najmanje 50 kunića po dionici bez Mesića, a sa njim najmanje još 50 lipa po dionici.
[smiley]

sve za kapitalizaciju.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Šalu na stranu, ali ovaj softver zvani "podizač" i danas nepogrešivo diže prosječnu cijenu za 30 lipica.
Bravo TA-TA dobro odrađuješ "zacrtanu strategiju"! Nitko ni ne osjeća da ovo raste, zato što je polako.
Sačuvaj nas Bože onih dosadnih blokada, samo bodu u oči i privlače pažnju neželjenih, a i moraš pisati ona dosadna "očitovanja". [smiley]

Šalu na stranu, ali ovaj softver zvani "podizač" i danas nepogrešivo diže prosječnu cijenu za 30 lipica.
Bravo TA-TA dobro odrađuješ "zacrtanu strategiju"! Nitko ni ne osjeća da ovo raste, zato što je polako.
Sačuvaj nas Bože onih dosadnih blokada, samo bodu u oči i privlače pažnju neželjenih, a i moraš pisati ona dosadna "očitovanja". [smiley]

da, i meni je to zapelo za oko….majstorski skuplja poveće količine uz blagi rast cijene…kad ovo jedan dan eksplodira, pa kad svi ovi što pljuckaju po Ingri počnu u isti tren mahnito kupovati…kakav će stampedo nastati

http://www.seebiz.eu/ebrd-razmatra-zajmove-za-he-ombla-i-kastelanski-eko-projekt/ar-4162/

zanimljivo kako se iz dana u dan polako smanjuju količine kojima se trguje, usprkos rastu cijene… burekđije su pometene još tamo na 12-13 kn i sad je sve manje ulagača voljno lišiti se ove dionice po ovako niskim cijenama
da se nije ovaj stoper postavio na 13,60 i 14 kn, već bismo jučer probili te razine, no očito se nije dosta nakrcao pa štopa i dalje….samo neka bude oprezan da ne bude pometen u jednom potezu [proud]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

@saleo
nisu u pitanju nikakve "burekđije" (doduše ima i njih) već opet ingragradnja , opet su prodavali u petak (pogledajte u SKDD) kada je najveća cijena bila 13.10 kn

lp

da se nije ovaj stoper postavio na 13,60 i 14 kn…

Jadno smo mi tržište, kad sa ovoliko novaca štopa cijenu! Gdje su ona stara dobra vremena, kad bi ga popapali u sekundi!?

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

da se nije ovaj stoper postavio na 13,60 i 14 kn…

Jadno smo mi tržište, kad sa ovoliko novaca štopa cijenu! Gdje su ona stara dobra vremena, kad bi ga popapali u sekundi!?
[/quote]

nekad je ADRS-P sam radio dnevni promet po 25 milja kuna, a sada cijela burza dnevno napravi 10-15 milja
ali, vratit će se za 2-3 godine opet ta vremena

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Auuu, koju šamarčinu je dobio rušitelj, ali izgleda da je pravi kršćanin, stalno okreće drugi obraz.

auuuuuuuuuuuuuuuuu, kakvo razvaljivanje prodaje, ovo dugo nije bilo viđeno [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Nešto se hebeno kotrlja da ugleda svijetlo dana.

bit će bolje................

New Report

Close