Ista Vam je to firma bila nedavno i na 400 kuna, a ista je i sada na 13,45. I dalje ima sjedište u Zagrebu, i dalje se zovev Ingra d.d. i dalje ima Igora. Istina od tada se malo "konsolidirala" i ima manji dug, ali mislim da je to pozitivno postignuće! Zar ne? [cool]
I podjeljena je na n više dionica.
I ima golemi pad prihoda.I ima negativna izvješća već n kvartala.
Nije pala po duhu svetom ovdje gdje je…
[/quote]
U pravu ste, ali ipak 13 kunića i 45 lipića, a svi u firmi i dalje radno sposobni, iskusni, poznaju pola svijeta, pričaju po 4 strana jezika, dodatno prekaljeni kroz ovu krizu, daleko oprezniji i iskusniji nego prije. Pa samo to Vam vrijedi najmanje 50 kunića po dionici bez Mesića, a sa njim najmanje još 50 lipa po dionici.
[smiley]
Šalu na stranu, ali ovaj softver zvani "podizač" i danas nepogrešivo diže prosječnu cijenu za 30 lipica.
Bravo TA-TA dobro odrađuješ "zacrtanu strategiju"! Nitko ni ne osjeća da ovo raste, zato što je polako.
Sačuvaj nas Bože onih dosadnih blokada, samo bodu u oči i privlače pažnju neželjenih, a i moraš pisati ona dosadna "očitovanja". [smiley]
Šalu na stranu, ali ovaj softver zvani "podizač" i danas nepogrešivo diže prosječnu cijenu za 30 lipica.
Bravo TA-TA dobro odrađuješ "zacrtanu strategiju"! Nitko ni ne osjeća da ovo raste, zato što je polako.
Sačuvaj nas Bože onih dosadnih blokada, samo bodu u oči i privlače pažnju neželjenih, a i moraš pisati ona dosadna "očitovanja". [smiley]
da, i meni je to zapelo za oko….majstorski skuplja poveće količine uz blagi rast cijene…kad ovo jedan dan eksplodira, pa kad svi ovi što pljuckaju po Ingri počnu u isti tren mahnito kupovati…kakav će stampedo nastati
zanimljivo kako se iz dana u dan polako smanjuju količine kojima se trguje, usprkos rastu cijene… burekđije su pometene još tamo na 12-13 kn i sad je sve manje ulagača voljno lišiti se ove dionice po ovako niskim cijenama
da se nije ovaj stoper postavio na 13,60 i 14 kn, već bismo jučer probili te razine, no očito se nije dosta nakrcao pa štopa i dalje….samo neka bude oprezan da ne bude pometen u jednom potezu [proud]
@saleo
nisu u pitanju nikakve "burekđije" (doduše ima i njih) već opet ingragradnja , opet su prodavali u petak (pogledajte u SKDD) kada je najveća cijena bila 13.10 kn
lp
da se nije ovaj stoper postavio na 13,60 i 14 kn…
Jadno smo mi tržište, kad sa ovoliko novaca štopa cijenu! Gdje su ona stara dobra vremena, kad bi ga popapali u sekundi!?
Jadno smo mi tržište, kad sa ovoliko novaca štopa cijenu! Gdje su ona stara dobra vremena, kad bi ga popapali u sekundi!?
[/quote]
nekad je ADRS-P sam radio dnevni promet po 25 milja kuna, a sada cijela burza dnevno napravi 10-15 milja
ali, vratit će se za 2-3 godine opet ta vremena
Auuu, koju šamarčinu je dobio rušitelj, ali izgleda da je pravi kršćanin, stalno okreće drugi obraz.
auuuuuuuuuuuuuuuuu, kakvo razvaljivanje prodaje, ovo dugo nije bilo viđeno [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]