pa valjda vam je više jasno da morate početi s kupovinom…
u protivnom opet ste zakasnili…
K-P stoje na udaljenosti od 3 lipe, pa stvarno ne razumijem neke likove [lol]
K-P stoje na udaljenosti od 3 lipe, pa stvarno ne razumijem neke likove [lol]
vidiš i sam da ljudi stavljaju po 65 komada na kupnju,sa takvim investitorima nikad na zelenu granu
pa valjda vam je više jasno da morate početi s kupovinom…
u protivnom opet ste zakasnili…
Počelo se skidati s prodaje, trebao si im prije napisati da smiju skidat s aska, a ne samo čekati na bidu [lol]
Nije lako skidati sa aska kad se vidi da preko 400 000 kn treba tek da se dospije do ovog na 13,60.
Treba imati "kohones".
Nije lako skidati sa aska kad se vidi da preko 400 000 kn treba tek da se dospije do ovog na 13,60.
Treba imati "kohones".
imaš djelomično pravo. ali što ako netko u jednom potezu pobere ovog na 13,60 kn i sve ispred njega, cijena će tik-tak preći 14 kn, a onda je kasno za kajanje
Treba imati "kohones".
slažem se, jer neki kao ja svoje još nisu ni stavili na ask…
Zašto Vam ne valja po 13,45 a sutra će te se "otimati" po 14?Čudan neki narod ovi Rvati! [rolleyes]
opet se burekđije stavljaju skupa na prodaju, da ispadne da ih je više….to su radili i na 12,50 kn..pa na 13 kn…sad su npr. 4 naloga na na 13,45 kn, 3 naloga na 13,46 kn itd…
Ista Vam je to firma bila nedavno i na 400 kuna, a ista je i sada na 13,45. I dalje ima sjedište u Zagrebu, i dalje se zove Ingra d.d. i dalje ima Igora. Istina od tada se malo "konsolidirala" i ima manji dug, ali mislim da je to sve pozitivno postignuće! Zar to nisu dovoljni argumenti? [cool]
Ista Vam je to firma bila nedavno i na 400 kuna, a ista je i sada na 13,45. I dalje ima sjedište u Zagrebu, i dalje se zovev Ingra d.d. i dalje ima Igora. Istina od tada se malo "konsolidirala" i ima manji dug, ali mislim da je to pozitivno postignuće! Zar ne? [cool]
I podjeljena je na n više dionica.
I ima golemi pad prihoda.
I ima negativna izvješća već n kvartala.
Nije pala po duhu svetom ovdje gdje je…