nešto je u pitanju u dva zadnja dana po asku kupljeno oko 50.000 kom dionica,
samo ovaj danas uzeo u paketu 10.000
insajderska je tuga pregolema…
bila GS jučer, jel se zna nešto?
interesantno je kako se na bidu ne pojavljuje niti jedan veliki nalog ,nego odmah udara po asku..
a tamo na asku stoje veliki nalozi i tjeraju male da se poredaju ispred njih,
a ovaj samo čisti
skupljaju se pametno dionice,a i bolje na taj način da se buregdžije očiste što prije
pred Ingrom su očito dobre vijesti, ne skidaju se ovolike količine s prodaje jer je ljudima dosadno. moglo bi uskoro ovdje doći do naglog i jakog rasta, a onda možemo zauvijek zaboraviti ove razine cijena [cool]
oko 45.000 komada koji su bili na 13,60 kn na "prodaji" je pobjeglo na 14 kn, prepao se gazda da ne ostane bez njih [lol]
oko 45.000 komada koji su bili na 13,60 kn na "prodaji" je pobjeglo na 14 kn, prepao se gazda da ne ostane bez njih [lol]
Pogleda opet v [cry]
@stipe10
kolega ima pravo, prije je na 13,60 kn bilo oko 78.000 komada, a sad je veći dio toga podigao na 14 kn. No, kako je krenulo, možda već danas taj nalog na 13,60 kn dođe na red, ako ne, onda moža sutra [thumbsup]
Opa,nema naloga od 77.700 dionica na 13,60 !
Napravio je zamjenu manje od pola na 13,60, a ostatak na 14.
Sada dali igra navlakušu ili je pobjegao ?
@ gismund
Da je vanka letargija ili blago zelenilo, ovaj bi bio prožvakan. Ovako malo sam skeptičan.
Nadam se da bi loris mogao pomoći, pošto mu je ERNT nešto zapeo…
Ivana7 prodaje, kupljeno po 11.[thumbsup]
@ gismund
Da je vanka letargija ili blago zelenilo, ovaj bi bio prožvakan. Ovako malo sam skeptičan.
Nadam se da bi loris mogao pomoći, pošto mu je ERNT nešto zapeo…
Nije ni toliko bitno, danas-sutra-prekosutra doći će i on na red. Imamo bar jednog jakog kupca koji svako malo skine 10.000-15.000 komada s prodaje, a to sigurno nije burek trejder već igra na duži rok i za veću zaradu.
Nemam nikakav info, ali sve mi vuče na to da je Ingra pred ugovaranjem nekog većeg posla i da to onaj koji se krca jako dobro zna. [cool]
Samo funkcionira onako kako sam rekao prije neki dan. Drži dionice na prodaji kako bi sitne ribice uplašio broj dionica na istoj te time mislili kako ih se svi žele riješiti. Kao i obično, pomaknuo ih je dovoljno da ne mogu biti prodane zbog blokade. Da želi, odavno ih je mogao prodati…
Zdravi i veseli bili!
kupnja je već na 13,38 kn
baš me zanima kome će prvom živci popustiti [wink]