INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam prodao 2/3 ovih dana, i sad cekam s 1/3 Q2 eventualno Q3, ako se ne pokrene na bolje uz ove dobre poslovne prognoze, mislim da cu vas pozdraviti 🙂

zašto čekati? prodao si 2/3, što će ti još ta 1/3, riješi se muke i straha, pa spavaj mirno i spokojno [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje, a ne savjet za K/P dionica!

drako, ti kao korisnik od 2008me, bi trebao znati sto se krije na prethodnih 3351 stranica 🙂

gle ovoga na kupnji s 5000 komada na 13,23!? potjerat će prodaju pa umjesto da kupujemo po 13 plaćat ćemo 14 ili 15 kn! [angry]
pustite burekđije neka se i dalje iskrcavaju na 13 kn,ima da se svjetski natrpamo prije rasta [thumbsup]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Hmm, gdje je prijedlog za dividendu? [lol]

Zdravi i veseli bili! (i prema 14 krenuli…)

Ingra se dobro drži, ispod 13 kn ne pada, kupnja se polako diže, pa kad za koji dan ZSE skoči na krilima završetka pregovora s EU, skočit će i Ingra, čak i više od većine dionica.

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Iss,kakvo ciscenje…
[thumbsup]

“The only way to get smarter is by playing a smarter opponent.”

čišćenje po asku ,pao neki posao?

probijena SMA50,
Veći otpor sma 200 je na 17kn,dakle nećemo ovaj puta moći na 20,još je rano.

Nebi me ništa čudilo da Rusi idu u preuzimanje INGR-e,
Za bagetelu mogu imati firmu s 60-godišnjim iskustvom na stranim tržištima

Od mene visoke ocjene za postove na ovoj stranici za realni optimizam.

Takav optimizam se može naći samo u običnim ljudima…ostali imaju maske i dvosmislene svjetonazore….znate na koga mislim?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

nešto je u pitanju u dva zadnja dana po asku kupljeno oko 50.000 kom dionica,
samo ovaj danas uzeo u paketu 10.000

nešto je u pitanju u dva zadnja dana po asku kupljeno oko 50.000 kom dionica,
samo ovaj danas uzeo u paketu 10.000

više je taj uzeo od 10.000
Kupnja se gomila…mogla bi uskoro uslijediti žestoka čistiona prema gore. Teško da Inra ovako raste samo od sebe, moguće da je stvarno dobiven neki posao vani? [smiley]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close