INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas rast od blizu 30 lipića. Bol je to znam, ali sutra će biti još malo veća! [smiley]

Istina rast, ali je malo usporen, i uz to cijena zatvaranja je niža od cijene otvaranja. Tako da me blaga korekcija ne bi začudila.
Evo loris, sutra bi mogla biti šansa za ponovan ulaz…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Danas rast od blizu 30 lipića. Bol je to znam, ali sutra će biti još malo veća! [smiley]

kolega uzalud kad ste vi još u minusu. lp STFACA

[/quote]

a zašto tebe raduje što je kolega u minusu? [huh]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

[/quote]

a zašto tebe raduje što je kolega u minusu? [huh]
[/quote]
kolega ne raduje me kolegin minus,nego nema većeg muljatora,drukera na ovom forumu od njega. lp

[/quote]
a zašto tebe raduje što je kolega u minusu? [huh
[/quote]
kolega ne raduje me kolegin minus,nego nema većeg muljatora,drukera na ovom forumu od njega. lp
[/quote]
Hvala na komplimentu, gos. brokeru iz Splita! I dalje pratiš moj portfelj, počašćen sam!
[smiley] [smiley] [smiley]

http://www.seebiz.eu/ministarstvo-stanovi-po-novom-modelu-kupnje-sve-trazeniji/ar-3962/

za one koji ne seebizaju
http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-ingra-rasla-i-sedmi-dan-uzastopno-indeksi-u-minusu/ar-3948/

Kad bi se zbrojio rast u svih tih sedam dana, jedva bi nadoknadio pad koji je radila na dnevnoj razni, a radila je to hvala bogu jako dugo. [yawn]

Ugodno trgovanje.

… me blaga korekcija ne bi začudila.

sve je moguće, mada nije izgledno da će biti (ras)prodaje ispod 13 kn. jučer je pred zatvaranje u par minuta pokupljen nalog od preko 7000 komada na 13,10 kn, a nakon toga je poskidano još oko 8000 komada po nešto višoj cijeni,tako da je sve manje prodavača koji će prodavati po ovih smiješnih 13 kn….
smjer je UP, a osobno očekujem dosta više razine od ove [smiley]

postovi su osoban stav autora i nisu nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Izgradnja plinske elektrane koja s espominje u medijima i koju vjerojatno financirati Rusi,a Ingra graditi dobro bi došla da se počne novi ciklus investiranja. [thumbsup]

A koliko bi se tu trebala vrtjeti cifra investicije jel netko zna bar otprilike?

Izgleda da je goriva za rast nestalo…
Do nekih novih vijesti [cool]

"Cinik je osoba koja zna cijenu svega, no ne zna vrijednost nićega."

http://svijet-dionica.net/component/poll/19-do-kraja-godine-oekujem-najvei-rast-na-dionici vecina je unutra…. [thumbsup] bas me zanima ishod krajem godine…

[rolleyes]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close