Poštovani gospodine, vi očito gledate u krivom smjeru pa su vam vidici zaklonjeni neinformiranošću. Ili neistinama želite zamračiti vidike drugima? Pozz…
[/quote]
Poštovani gospodine, mjesecima imate istu priču a cijena dionice je niža iz dana u dan.
Raspolažete informacijama i niste zaklonjeni ali svejedno vam portfelj vrijedi sve manje kao i moj.
Dajte se zapitajte malo.
[/quote]
Moja priča je nepromjenjiva, za razliku od nekih suncokteta. Ipak mi zadnjih dana a i svaki dan unaprijed portfelj raste i to u velikim skokovima jer sam za razliku od vas imao za dokupiti i po ovim bagatelnim cijenama a kupovati ću i dok raste. Ja sam investitor a ne burekmajstor.
[/quote]
Ma kakvim velikim skokovima, cijena je rasla 1,5 kunu-opet pitanje što su vama veliki skokovi.
Ako ste dioničar od kad pišete na ovoj temi prosjek vam nemre bi bit bolji od mog koliko god da ste nadokupili .
Da se razumijemo na istim stranama smo ali širite eufoiju bet pokrića
ovdje nitko ništa ne kupuje niti prodaje
valjda duhovi ili?
????
pa na cijeloj burzi promet je niti 8 milja kuna,a INGRA sama ima 0,4 milje što je sasvim solidno…manje promete od Ingre imaju ADRS, BLJE, IGH, PODR, ZABA itd….
sutra očekujem rast prometa na cijeloj burzi i rast Ingre [thumbsup]
????
pa na cijeloj burzi promet je niti 8 milja kuna,a INGRA sama ima 0,4 milje što je sasvim solidno…manje promete od Ingre imaju ADRS, BLJE, IGH, PODR, ZABA itd….
sutra očekujem rast prometa na cijeloj burzi i rast Ingre [thumbsup]
[/quote]
Nastavi li se vani jača korekcija, nema tu nikakvog rasta. Ne zaboravi da je DJ bio ispod 6000 bodova, prenaglo su se oporavili, i sada je vrijeme njihovog pada. Zna se da mi te padove vjerno pratimo, za razliku od rasta.
Koliko nagovaranja na bidu da se kupuje po asku [shocked]
Najbolje da čekate da onaj drugi kupi i pogura [lol]
pa kud vam se žuri??!?!
mogli smo skupiti još 50.000 komada od burekđija na 13 kn, ali nemate strpljenja i gotovo!
pa ugledajte se na lorisa, čovjek zna- prodao je sve na 12 kn i sad strpljivo čeka na 6 kn da dokupi [thumbsup]
Ovako su se druge dionice zelenile dok smo mi padali. Sada je obrnut proces, a nitko ovo ozbiljno ne shvaća. Vjerovatno će većina doći pameti kada cijena probije 20-tku. Ništa novo, već viđeno na mnogim drugim dionicama. Al strah je strah, naročito ovdje izražen! [rolleyes]
Priča će glasiti ovako: "Imao sam lovu, ali nisam imao hrabrosti. Ma šta mi se desilo da nisam vidio nešto što je bilo očigledno?" [smiley]
više nema sumnje, ingra je ušla u rastući kanal i ima UP trend [thumbsup]
pa kud vam se žuri??!?!
mogli smo skupiti još 50.000 komada od burekđija na 13 kn, ali nemate strpljenja i gotovo!
pa ugledajte se na lorisa, čovjek zna- prodao je sve na 12 kn i sad strpljivo čeka na 6 kn da dokupi [thumbsup]
Ma ja iz greške u grešku, sada prodanom Ingrom lagano kupujem VLDS i ERNT [tongue]
više nema sumnje, ingra je ušla u rastući kanal i ima UP trend [thumbsup]
to će morati sačekati potvrdu narednih dana. na ingri ništa nije logično pa treba biti oprezan. evo loris je oprezan i stavio je naloge na kupnju oko 7 kn.