INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet nas Investor zeza, i kako sada praviti promet od HT dividende?

neće uvijek biti ovako.

To dosta govori i o samoj dionici.
Bilo bi i više nego dobro kada bi došli do barem 14 i tamo se zadržali jer ništa se puno nije promjenilo u odnosu na zadnje tjedne a novih poslova još ni na vidiku.

Poštovani gospodine, vi očito gledate u krivom smjeru pa su vam vidici zaklonjeni neinformiranošću. Ili neistinama želite zamračiti vidike drugima? Pozz…
[/quote]
Poštovani gospodine, mjesecima imate istu priču a cijena dionice je niža iz dana u dan.
Raspolažete informacijama i niste zaklonjeni ali svejedno vam portfelj vrijedi sve manje kao i moj.
Dajte se zapitajte malo.

[/quote]

Moja priča je nepromjenjiva, za razliku od nekih suncokteta. Ipak mi zadnjih dana a i svaki dan unaprijed portfelj raste i to u velikim skokovima jer sam za razliku od vas imao za dokupiti i po ovim bagatelnim cijenama a kupovati ću i dok raste. Ja sam investitor a ne burekmajstor.
[/quote]

Ma kakvim velikim skokovima, cijena je rasla 1,5 kunu-opet pitanje što su vama veliki skokovi.
Ako ste dioničar od kad pišete na ovoj temi prosjek vam nemre bi bit bolji od mog koliko god da ste nadokupili .
Da se razumijemo na istim stranama smo ali širite eufoiju bet pokrića

ovdje nitko ništa ne kupuje niti prodaje
valjda duhovi ili?

????
pa na cijeloj burzi promet je niti 8 milja kuna,a INGRA sama ima 0,4 milje što je sasvim solidno…manje promete od Ingre imaju ADRS, BLJE, IGH, PODR, ZABA itd….
sutra očekujem rast prometa na cijeloj burzi i rast Ingre [thumbsup]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

ovdje nitko ništa ne kupuje niti prodaje
valjda duhovi ili?

????
pa na cijeloj burzi promet je niti 8 milja kuna,a INGRA sama ima 0,4 milje što je sasvim solidno…manje promete od Ingre imaju ADRS, BLJE, IGH, PODR, ZABA itd….
sutra očekujem rast prometa na cijeloj burzi i rast Ingre [thumbsup]
[/quote]

Nastavi li se vani jača korekcija, nema tu nikakvog rasta. Ne zaboravi da je DJ bio ispod 6000 bodova, prenaglo su se oporavili, i sada je vrijeme njihovog pada. Zna se da mi te padove vjerno pratimo, za razliku od rasta.

Koliko nagovaranja na bidu da se kupuje po asku [shocked]

Najbolje da čekate da onaj drugi kupi i pogura [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

pa kud vam se žuri??!?!
mogli smo skupiti još 50.000 komada od burekđija na 13 kn, ali nemate strpljenja i gotovo!
pa ugledajte se na lorisa, čovjek zna- prodao je sve na 12 kn i sad strpljivo čeka na 6 kn da dokupi [thumbsup]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Ovako su se druge dionice zelenile dok smo mi padali. Sada je obrnut proces, a nitko ovo ozbiljno ne shvaća. Vjerovatno će većina doći pameti kada cijena probije 20-tku. Ništa novo, već viđeno na mnogim drugim dionicama. Al strah je strah, naročito ovdje izražen! [rolleyes]

Upravo se probija prvi otpor na SMA 50,
drugi veći otpor je na SMA 200 to je trenutno oko 17kn.

Priča će glasiti ovako: "Imao sam lovu, ali nisam imao hrabrosti. Ma šta mi se desilo da nisam vidio nešto što je bilo očigledno?" [smiley]

više nema sumnje, ingra je ušla u rastući kanal i ima UP trend [thumbsup]

pa kud vam se žuri??!?!
mogli smo skupiti još 50.000 komada od burekđija na 13 kn, ali nemate strpljenja i gotovo!
pa ugledajte se na lorisa, čovjek zna- prodao je sve na 12 kn i sad strpljivo čeka na 6 kn da dokupi [thumbsup]

Ma ja iz greške u grešku, sada prodanom Ingrom lagano kupujem VLDS i ERNT [tongue]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

više nema sumnje, ingra je ušla u rastući kanal i ima UP trend [thumbsup]

to će morati sačekati potvrdu narednih dana. na ingri ništa nije logično pa treba biti oprezan. evo loris je oprezan i stavio je naloge na kupnju oko 7 kn.

New Report

Close