INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@djia
danas je vani korekcija, sutra vjerojatno zeleno
samo, kakave to veze ima s Ingrom koja se nalazi tek nešto iznad svog povijesnog dna, zar misliš da ljudima koji su ovdje zaglibili i puše 100-200 kn po dionici, igra neku razliku ako padne koju lipu niže?? [rolleyes]

znam da ne igra, ali teško je očekivati da će dalje rasti uz ovo sve vani, pogotovo bez ikakvih novih vijesti. u najgorem slučaju može se zabetonirati sada ovdje. no, možda griješim pa popodne bude 20, to nikad ne znaš.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

dajte ne gurajte se na kupnju, neka se trejderi fino poslože na 13 kn pa ćemo ih sve počistiti odjednom kad bude veća količina, ovako se boje staviti naloge na prodaju jer ih odmah skidate [angry]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

To dosta govori i o samoj dionici.
Bilo bi i više nego dobro kada bi došli do barem 14 i tamo se zadržali jer ništa se puno nije promjenilo u odnosu na zadnje tjedne a novih poslova još ni na vidiku.

Poštovani gospodine, vi očito gledate u krivom smjeru pa su vam vidici zaklonjeni neinformiranošću. Ili neistinama želite zamračiti vidike drugima? Pozz…
[/quote]
Poštovani gospodine, mjesecima imate istu priču a cijena dionice je niža iz dana u dan.
Raspolažete informacijama i niste zaklonjeni ali svejedno vam portfelj vrijedi sve manje kao i moj.
Dajte se zapitajte malo.

Koji glupi forum, dionica pala s 400 na 11, otišla na 13 i svi ushićeni. Ispod 40-50 ja ni ne pomišljam prodati. Pa koliko potrajalo.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Koji glupi forum, dionica pala s 400 na 11, otišla na 13 i svi ushićeni. Ispod 40-50 ja ni ne pomišljam prodati. Pa koliko potrajalo.

Pusti ljude nek se vesele ,previše je bilo stresa .
Velikoj većini u smislu minusa nije dovoljno niti 50 kn da se izvuču neka pozitiva.

To dosta govori i o samoj dionici.
Bilo bi i više nego dobro kada bi došli do barem 14 i tamo se zadržali jer ništa se puno nije promjenilo u odnosu na zadnje tjedne a novih poslova još ni na vidiku.

Poštovani gospodine, vi očito gledate u krivom smjeru pa su vam vidici zaklonjeni neinformiranošću. Ili neistinama želite zamračiti vidike drugima? Pozz…
[/quote]
Poštovani gospodine, mjesecima imate istu priču a cijena dionice je niža iz dana u dan.
Raspolažete informacijama i niste zaklonjeni ali svejedno vam portfelj vrijedi sve manje kao i moj.
Dajte se zapitajte malo.

[/quote]

Moja priča je nepromjenjiva, za razliku od nekih suncokteta. Ipak mi zadnjih dana a i svaki dan unaprijed portfelj raste i to u velikim skokovima jer sam za razliku od vas imao za dokupiti i po ovim bagatelnim cijenama a kupovati ću i dok raste. Ja sam investitor a ne burekmajstor.

neće uvijek biti ovako.

eto ti ga na!
lijepo sam vam rekao da sačekate da se burekđije naslažu na 13 kn, pa da ih rasturimo odjednom, ali ne slušate, sad je već kupnja na 13 kn i bojim se da ćemo ubrzo morati početi skidati prodaju [angry]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

I ja podebljavam, nisam još niti jednom prodao INGR-u u ovoj godini, ovo su stečajne cijene, a stečaja nema niti će biti, stoga ostaje samo jedan put za ovu dionicu

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Pretovar dividende ht-a u ingru naravno [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

@pozitiva

Kakav pretovar, promet je 343kkn.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

ovdje nitko ništa ne kupuje niti prodaje
valjda duhovi ili?

Postanite Eu-robovi

New Report

Close