Problem je sto su se, valjda od konstantnog trogodisnjeg pada, mnogi sentimentalno vezali za ovu dionicu sto je ironicno i po meni bez puno zdravog razuma.
Moglo bi se reći, da su se sentimentalno vezali za padanje vrijednosti dionice. [lol]
gledam minus od 01.03. i nije nimalo ugodno.
Ne zelim ni pomisliti kako je onima koji su kupovali prosle godine ili cak i ranije.
Mislim da se svi slažu (ili barem nas 99%)da će dionica kad tad doći barem na nominalu od 20kn.
To je nekih 80% od ove cijene .
Pitanje: Isplati li se čekati neko vrijeme,ako treba i godinu dvije da se zaradi 80% na uloženi kapital?
Kome se to isplati neka ne prodaje dionicu ,metne nalog na 20kn i ode na more ili trg gledati koke.
Kome se ne isplati neka proda što prije i traži drugu dionicu za koju misli da će narasti više za to isto vrijeme.
Stvar jasna ko slika i čemu velike rasprave i trvenja jel će to suta 30 lipa gore ili dolje.
PS:Mislim da će cjena na 20kn,na prvu objavu većeg posla.
Do tad oni pametni vrše akumulaciju koja je u toku.
Mislim da se svi slažu (ili barem nas 99%)da će dionica kad tad doći barem na nominalu od 20kn.
To je nekih 80% od ove cijene .
Pitanje: Isplati li se čekati neko vrijeme,ako treba i godinu dvije da se zaradi 80% na uloženi kapital?
Kome se to isplati neka ne prodaje dionicu ,metne nalog na 20kn i ode na more ili trg gledati koke.
Kome se ne isplati neka proda što prije i traži drugu dionicu za koju misli da će narasti više za to isto vrijeme.
Stvar jasna ko slika i čemu velike rasprave i trvenja jel će to suta 30 lipa gore ili dolje.
PS:Mislim da će cjena na 20kn,na prvu objavu većeg posla.
Do tad oni pametni vrše akumulaciju koja je u toku.
vidjet ćeš kad dođe na 20, nećeš moći vjerovati kako će brzo odande preko 30 kn….
Evo mog skromnog mišljenja razvoja događaja na ovoj dionici u narednih 6 mjeseci.
Lešinarenje koje traje zadnje vrijeme će se i dalje nastaviti ali na nešto višim razinama 12 – 14 kn.
Sklapanem novog velikog posla i njegove objave cijena se diže preko 22 kn, radi ulaska mirovinaca, a nakon toga i aktivne kupovine OMF diže se prema 30 kn radi osiguranja uspješne dokapitalizacije koja je nužna za financiranje novog posla.
Problem je sto se o novom poslu prica vec 3 godine, a o njemu ni traga ni glasa. Drugi problem je sto vecina dugova jos uvijek nije podmirena i sto je najavljena i druga dokapitalizacija.
Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni, te da bi kolega Bananarama mogao biti u pravu.
Meni djeluje po grafu da ima još dosta prostora za rast, s tim da je već jedan otporčić slomljen (tu je kolega Loris zajedno s kolegicom Ivanom ostao bez dionica).
Bitna je razina 13,60-14, gdje bi se mogla odvijati ključna bitka. Probijanjem te razine, put do 20 je otvoren (uz par manjih otpora na 16.xx-18.xx).
Naravno, ako ne bude obrnuto.[thumbsup]
Možda bi brutalni kapital, mogao dati svoj osvrt…
Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni…
ma nije to problem, vratit će se oni brzo u Ingru, možda već danas jer nema gore nego kad dionica koju si prodao raste i dalje [wink]
Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni, te da bi kolega Bananarama mogao biti u pravu.
Meni djeluje po grafu da ima još dosta prostora za rast, s tim da je već jedan otporčić slomljen (tu je kolega Loris zajedno s kolegicom Ivanom ostao bez dionica).
Bitna je razina 13,60-14, gdje bi se mogla odvijati ključna bitka. Probijanjem te razine, put do 20 je otvoren (uz par manjih otpora na 16.xx-18.xx).
put do 20 je otvoren u vremenskom razdoblju od xx dana???
Govorite o ivani i lorisu u najmanju ruku koda su dva mirovinska fonda.
put do 20 je otvoren u vremenskom razdoblju od xx dana???
Govorite o ivani i lorisu u najmanju ruku koda su dva mirovinska fonda.
[/quote]
xx dana, ne xxx.
Za promet i kretanje cijene na Ingri, oni su vrlo značajni.
BTW naši mirovinci su odavno digli ruke od ZSE, ako isključimo HT i političku igru na INA-i.
‘Vako, to je moja procjena mogućeg razvoja, za koju mislim da postoji velika vjerojatnost.
Nitko ne kaže da moram biti u pravu. Svi imamo vlastitu glavu, kojom donosi vlastite investicijske odluke.
izgleda da bi danas mogao krenuti juriš na kapitalca na 13,60 kn (naravno ako ne utekne) [thumbsup]