INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Problem je sto su se, valjda od konstantnog trogodisnjeg pada, mnogi sentimentalno vezali za ovu dionicu sto je ironicno i po meni bez puno zdravog razuma.

Moglo bi se reći, da su se sentimentalno vezali za padanje vrijednosti dionice. [lol]

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

gledam minus od 01.03. i nije nimalo ugodno.
Ne zelim ni pomisliti kako je onima koji su kupovali prosle godine ili cak i ranije.

Mislim da se svi slažu (ili barem nas 99%)da će dionica kad tad doći barem na nominalu od 20kn.
To je nekih 80% od ove cijene .
Pitanje: Isplati li se čekati neko vrijeme,ako treba i godinu dvije da se zaradi 80% na uloženi kapital?
Kome se to isplati neka ne prodaje dionicu ,metne nalog na 20kn i ode na more ili trg gledati koke.
Kome se ne isplati neka proda što prije i traži drugu dionicu za koju misli da će narasti više za to isto vrijeme.
Stvar jasna ko slika i čemu velike rasprave i trvenja jel će to suta 30 lipa gore ili dolje.

PS:Mislim da će cjena na 20kn,na prvu objavu većeg posla.
Do tad oni pametni vrše akumulaciju koja je u toku.

Mislim da se svi slažu (ili barem nas 99%)da će dionica kad tad doći barem na nominalu od 20kn.
To je nekih 80% od ove cijene .
Pitanje: Isplati li se čekati neko vrijeme,ako treba i godinu dvije da se zaradi 80% na uloženi kapital?
Kome se to isplati neka ne prodaje dionicu ,metne nalog na 20kn i ode na more ili trg gledati koke.
Kome se ne isplati neka proda što prije i traži drugu dionicu za koju misli da će narasti više za to isto vrijeme.
Stvar jasna ko slika i čemu velike rasprave i trvenja jel će to suta 30 lipa gore ili dolje.

PS:Mislim da će cjena na 20kn,na prvu objavu većeg posla.
Do tad oni pametni vrše akumulaciju koja je u toku.

vidjet ćeš kad dođe na 20, nećeš moći vjerovati kako će brzo odande preko 30 kn….

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Evo mog skromnog mišljenja razvoja događaja na ovoj dionici u narednih 6 mjeseci.

Lešinarenje koje traje zadnje vrijeme će se i dalje nastaviti ali na nešto višim razinama 12 – 14 kn.
Sklapanem novog velikog posla i njegove objave cijena se diže preko 22 kn, radi ulaska mirovinaca, a nakon toga i aktivne kupovine OMF diže se prema 30 kn radi osiguranja uspješne dokapitalizacije koja je nužna za financiranje novog posla.

Problem je sto se o novom poslu prica vec 3 godine, a o njemu ni traga ni glasa. Drugi problem je sto vecina dugova jos uvijek nije podmirena i sto je najavljena i druga dokapitalizacija.

Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni, te da bi kolega Bananarama mogao biti u pravu.

Meni djeluje po grafu da ima još dosta prostora za rast, s tim da je već jedan otporčić slomljen (tu je kolega Loris zajedno s kolegicom Ivanom ostao bez dionica).
Bitna je razina 13,60-14, gdje bi se mogla odvijati ključna bitka. Probijanjem te razine, put do 20 je otvoren (uz par manjih otpora na 16.xx-18.xx).

Naravno, ako ne bude obrnuto.[thumbsup]

Možda bi brutalni kapital, mogao dati svoj osvrt…

Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni…

ma nije to problem, vratit će se oni brzo u Ingru, možda već danas jer nema gore nego kad dionica koju si prodao raste i dalje [wink]

Vidim da se su mnogi trjderi ostali posušeni, te da bi kolega Bananarama mogao biti u pravu.

Meni djeluje po grafu da ima još dosta prostora za rast, s tim da je već jedan otporčić slomljen (tu je kolega Loris zajedno s kolegicom Ivanom ostao bez dionica).
Bitna je razina 13,60-14, gdje bi se mogla odvijati ključna bitka. Probijanjem te razine, put do 20 je otvoren (uz par manjih otpora na 16.xx-18.xx).

put do 20 je otvoren u vremenskom razdoblju od xx dana???
Govorite o ivani i lorisu u najmanju ruku koda su dva mirovinska fonda.

idući tjedan će bit bolje...

put do 20 je otvoren u vremenskom razdoblju od xx dana???
Govorite o ivani i lorisu u najmanju ruku koda su dva mirovinska fonda.
[/quote]

xx dana, ne xxx.
Za promet i kretanje cijene na Ingri, oni su vrlo značajni.
BTW naši mirovinci su odavno digli ruke od ZSE, ako isključimo HT i političku igru na INA-i.

‘Vako, to je moja procjena mogućeg razvoja, za koju mislim da postoji velika vjerojatnost.
Nitko ne kaže da moram biti u pravu. Svi imamo vlastitu glavu, kojom donosi vlastite investicijske odluke.

izgleda da bi danas mogao krenuti juriš na kapitalca na 13,60 kn (naravno ako ne utekne) [thumbsup]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

20? Pa sretnici su poklopili sad ovo iznad 13 ujutro i fino digli trejd. a što ide do popodneva dovoljno je pratiti korekciju vani. ovaj put izgleda ozbiljniju nego inače.

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

New Report

Close