INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ovaj puta neće biti nazad već možda manja korekcija i onda opet prema 20 kn. kako se bliži dokap potrebno je dići cijenu na burzi jer im nitko neće sudjelovati u dokapu. Prema tome vodite računa o tome i očekujte rast jer bez rasta nema uspjeha dokapitalizacije. Dali bi ste vi sudjelovali u dokapu i plaćali 20 kn po dionici a na burzi je cijena 13 kn. Mnogi će u narednih dva mjeseca ostati na suhom ako budu očekivali ponovni tobogan jer ga vjerojatno neće biti.

ako i bude novog dokapa, to više neće biti za plaćanje kooperanata, već će to biti ulazak strateškog partnera….a onda je realno očekivati 20 kn za početak, a poslije…sve je jasno,ne? [cool]
[/quote]

Zadnjom dokapitalizacijom nije vraceno ni pola dugova kooperantima.
[/quote]

Dio je kompenziran dionicama, a ostatak je reprogramiran… Ingra uspješno rješava (iskupljuje) svoje komercijalne zapise. Još kad uskoro objave novi posao, kosu ćeš si čupati što si prerano prodao [yawn]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ima li nekih promjena u top 10?

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Mi mali dioničari, ivana sedma, ja i možda još netko je izašao, a veliki akcionirai ostali ????

Nadam se da nećete i dalje ovdje pjesmama kao inače druge nagovarati u potapljanju naloga od 77700 dionica na 13,60, ali ni onog prije od 5000 dionica na 13,55 ?

Nadam se i da vam Ingragradnja neće poremetiti planove i malo se iskrcati, a ni Openhajm nebi trebao još uvijek najavljenu dokapitalizaciju pokrenuti ?

Sve je puno "novih i dobrih" vijesti iz Ingre, nema preperke za rast [lol]

P.S. za one dobronamjerne ; nama koji smo izašli, svejedno je gdje će Ingra, ako stalno raste mi se vratimo i poguramo, ako pada mi čekamo [shocked]

Vidis loris,

upravo to sto vi ulazite-izlazite, sto odete pa se vratite, sto ste unutra-vani, ova dionica je toliko izbusena, da ne kazem sjeba*a…

I iako je Igor najvise kriv za ovo gdje se sada nalazi INGRA i njena dionica, ipak je on u pravu kada kaze da je ova njena sadasnja cijena rezultat spekulacija i vas, loris, "malih dionicara" koji toliko mnogo, pretjerano, spekulirate.

Ili vi mozda nemate nikakve veze sa svim tim?
Ili mi (ostali) mozda treba da vam zahvalimo jer, kako ti kazes, kada ova dionica (vec) raste vi je kao "gurate",… a kada ona (vec) pada, pobogu, pa vi samo "cekate"….

Ah da, zaboravio sam, za vas je to samo "igra" (ivana sedma) a mi svi ostali ovce koje vi "sisate" (ivana sedma) i svi vi to jako "volite" (ivana sedma)…

Steta da ljudi poput vas "malih dionicara", imaju malo nade a puno pohlepe, malo povjerenja a mnogo straha, pa se sa malim zarada, malim stvarima i malim dostignucima zadovoljavaju (a vjerovatno tako i u zivotu, jer kad je covjek sebican i skrt, on je to prvo u dusi pa tek onda u novcu)…

A zamisli, loris, kada bi i vi "mali" postali veliki, i to u svemu?
Dokle bi ova dionica mogla da dodje, a tek dokle bi vi, i svi mi svama [wink], mogli da doguramo…
Zamisli…
[/quote]
Ma koliko god se slagali ili ne sa ulagačkom stragtegijom lorisa i ivane7, njihovo je pravo da sa svojim novcem rade što žele. To im nitko ne može zabraniti.
možda je malo žalosno da takvi ili njima slični mogu imati utjecaj na cijenu ove dionice.

To dosta govori i o samoj dionici.
Bilo bi i više nego dobro kada bi došli do barem 14 i tamo se zadržali jer ništa se puno nije promjenilo u odnosu na zadnje tjedne a novih poslova još ni na vidiku.

Ako su špekulanti većim dijelom izašli, kao što loris tvrdi, onda je put za rast i dalje otvoren, a oni će kada vide da i dalje raste još dodatno pogurati. Logično, zar ne? [rolleyes]

To dosta govori i o samoj dionici.
Bilo bi i više nego dobro kada bi došli do barem 14 i tamo se zadržali jer ništa se puno nije promjenilo u odnosu na zadnje tjedne a novih poslova još ni na vidiku.

Poštovani gospodine, vi očito gledate u krivom smjeru pa su vam vidici zaklonjeni neinformiranošću. Ili neistinama želite zamračiti vidike drugima? Pozz…

neće uvijek biti ovako.

http://www.seebiz.eu/rusi-zele-u-hrvatskoj-graditi-plinsku-elektranu/ar-3787/
Rusi i elektrana? Nešto mi poznata ova kombinacija! [rolleyes]

Imaju li oni Rusi s kojima je Ingra potpisala sporazume o suradnji iskustva (lobiji) u takvim stvarima?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

hahaha pa ne mogu vjerovati!
Dakle oni koji su prodali dionicu i zadovoljili se sa kunom i manje po dionici, su pohlepni, a mi koji cekamo 70, 100 i 200 smo… Kako se zovu ovi drugi sto nisu pohlepni?
Uglavnom, shvatio sam…mi smo dobri, a oni nisu. Oni gledaju svoju osobnu dobit, a mi se borimo za opce dobro. Sto volim biti na pravoj strani!
Sramite se loris i ivana!
Kakve cvilidrete!

loris, nisam mislio da ces tako brzo izaci!?

Imaju li oni Rusi s kojima je Ingra potpisala sporazume o suradnji iskustva (lobiji) u takvim stvarima?
[/quote]

Malo pročitajte ali evo bitno

Machinoimport sudjelovao u izgradnji Orenburg-zapadne granice transkontinentalnog plinovoda,Urengoy-Pomary-Ushgorod plinovoda.

Machinoimport je isporučio više od jedne četvrtine ukupne količine strojeva i tehnološke opreme za nacionalno gospodarstvo u iznosu od oko 70 milijardi američkih dolara.

Malo pročitajte uglavnom puno toga vezano za plin a i piše o izgradnji projekata socijalne i ekonomske prirode.

Vaš link

Rasti će naša ingrica.

bit će bolje................

hahaha pa ne mogu vjerovati!
Dakle oni koji su prodali dionicu i zadovoljili se sa kunom i manje po dionici, su pohlepni, a mi koji cekamo 70, 100 i 200 smo… Kako se zovu ovi drugi sto nisu pohlepni?
Uglavnom, shvatio sam…mi smo dobri, a oni nisu. Oni gledaju svoju osobnu dobit, a mi se borimo za opce dobro. Sto volim biti na pravoj strani!
Sramite se loris i ivana!
Kakve cvilidrete!

loris, nisam mislio da ces tako brzo izaci!?

napokon netko, kako se ono kaže pame… ?

13 Kuna se nevidi svaki dan, otpor je nadalje velik, a Ingragradnja previše šara po burzi s previše dionica .

Ono što je bitno, imate pozitivno ozračje, MACD je jako dobar kao i Momentum.
Mali problem pretstavlja Stohastic kao i Williams %R, ali to su samo pokazatelji za razliku od ovih pozitivnih :):)…

Bilo bi dobro da nabildate Ingru na 20 ili više tako da popihdim !?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

treba malo pogledati unaprijed , bistro rasuditi, makroekonomska situacija se popravlja , investicijski kapitalniciklus je na pomolu, prvenstveno energetika tipa elektrane , mislim da ingri nema tu u nas toliko parirati jer igh nema stručnjake kao ingra sem elektroprojekta ,
bez obzira na dugovanja bilanca ingre je u plusu 500 mil kuna?
sto to znači?gdje plovi ingra ? zna se a nije hdz slogan
ja je vidim za 6 mjesecii ako ne i prije na 1.7 p/b odnosno min na 50 kun
ali to je moje mišljenje i nije nagovor na kupnju
autor ovog posta posjeduje dioinice ingre i nije nagovor na kupnju , već je mali investitor koji misli dugoročno i vizionarski u budučnost i budučnoat ingre

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

New Report

Close