neki su se hvalili prošli tjedan kako su ovčicama uvalili ingru po 11,80…drugi su se hvalili da su uvalili danas po 12,50…a cijena je već na 13….a to je tek početak jednog lijepog dugog rasta.
naravno da će oni koji su prodali proljevati žuč, ali ako požure mogu se već u ponedjeljak vratiti po bagatelnih 13,xx kuna…do kraja tjedna očekujemo bagatelnih 14-15 kn.
što dulje čekate s kupnjom dragi kešeri, bol i jal bit će sve veći
Prije nego poletite od srece, sjetite se da je najavljena i nova dokapitalizacija. Datum nije definiran ali nebi se cudio da tu bude bas sad kad je cijena malo porasla.
Ingra je i dalje u problemima, ima velike dugove, banke ih stiscu, a novih poslova nema. Spustite te se malo na zemlju da opet nebi pozalili.
Al ste se svi uskokodakali kako ovo leti još 20-30% idući tjedan…. Pa ja bi stvarno volio to viditi jer imam još par tisućica komada, ali moram priznati da sam za trećinu skratio danas na 12,9x. Neće ovo nikud pobjeći.
Prije nego poletite od srece, sjetite se da je najavljena i nova dokapitalizacija. Datum nije definiran ali nebi se cudio da tu bude bas sad kad je cijena malo porasla.
Ingra je i dalje u problemima, ima velike dugove, banke ih stiscu, a novih poslova nema. Spustite te se malo na zemlju da opet nebi pozalili.
a čuj, ti koji si prodao pred par dana na 11,80 već si do sada jako požalio…a koliko ćeš požaliti idućih mjesec dana, bolje da ne znaš [bye]
Petak, a mi u zelenom! Očigledno je da se cijena idući tjedan vraća na 17-18 kuna, jer iskreno govoreći nikada nije ni smjela ispod te koperantske razine. I sam Igor je na toj cijeni malo podebljao portfelj. Ali ljudskoj pohlepi i strahu nema granica. Kako je besramno padala, još će "besramnije" i narasti. Normalno da će mogima od čuda da se "iz ušiju puši", a bol zbog propuštene prilike postajat će sve nepodnošljivija.
Što se prije kupi, radost će biti veća. Radujmo se skupa! [smiley]
hehehe
Al ste se svi uskokodakali kako ovo leti još 20-30% idući tjedan…. Pa ja bi stvarno volio to viditi jer imam još par tisućica komada, ali moram priznati da sam za trećinu skratio danas na 12,9x. Neće ovo nikud pobjeći.
Mislim da ovaj puta neće biti nazad već možda manja korekcija i onda opet prema 20 kn. kako se bliži dokap potrebno je dići cijenu na burzi jer im nitko neće sudjelovati u dokapu. Prema tome vodite računa o tome i očekujte rast jer bez rasta nema uspjeha dokapitalizacije. Dali bi ste vi sudjelovali u dokapu i plaćali 20 kn po dionici a na burzi je cijena 13 kn. Mnogi će u narednih dva mjeseca ostati na suhom ako budu očekivali ponovni tobogan jer ga vjerojatno neće biti.
hi hi hi
Sve dok je bid "šupalj" cijena će rasti. Bid se jedino pred kraj trgovine dobrano popunio, i to s razlogom.Kada bude potpora na bidu tokom cijelog dana, to će biti znak da je došlo vrijeme za "iskipavanje"! He, he, znam da će me "splićo" još više "zamrziti" jer se i on ovih dana sa ekipom "omastio" na koperantima i sada čeka priliku za iskipavanje. Znam da mi većina neće povjerovati, zato i pišem otvoreno cijelo vrijeme, i uvijek je kontra reakcija. Pišite iskreno što radite i nitko vam neće vjerovati. Pozdrav do ponedjeljka.
U međuvremenu ako Vam se da proučite današnje transakcije i putanja buduće cijene će Vam se sama otkriti, a današnji bid još uvijek možete vidjeti i sami na gledalicama. [yawn]
Mislim da ovaj puta neće biti nazad već možda manja korekcija i onda opet prema 20 kn. kako se bliži dokap potrebno je dići cijenu na burzi jer im nitko neće sudjelovati u dokapu. Prema tome vodite računa o tome i očekujte rast jer bez rasta nema uspjeha dokapitalizacije. Dali bi ste vi sudjelovali u dokapu i plaćali 20 kn po dionici a na burzi je cijena 13 kn. Mnogi će u narednih dva mjeseca ostati na suhom ako budu očekivali ponovni tobogan jer ga vjerojatno neće biti.
ako i bude novog dokapa, to više neće biti za plaćanje kooperanata, već će to biti ulazak strateškog partnera….a onda je realno očekivati 20 kn za početak, a poslije…sve je jasno,ne? [cool]
Mi mali dioničari, ivana sedma, ja i možda još netko je izašao, a veliki akcionirai ostali ????
Nadam se da nećete i dalje ovdje pjesmama kao inače druge nagovarati u potapljanju naloga od 77700 dionica na 13,60, ali ni onog prije od 5000 dionica na 13,55 ?
Nadam se i da vam Ingragradnja neće poremetiti planove i malo se iskrcati, a ni Openhajm nebi trebao još uvijek najavljenu dokapitalizaciju pokrenuti ?
Sve je puno "novih i dobrih" vijesti iz Ingre, nema preperke za rast [lol]
P.S. za one dobronamjerne ; nama koji smo izašli, svejedno je gdje će Ingra, ako stalno raste mi se vratimo i poguramo, ako pada mi čekamo [shocked]
ako i bude novog dokapa, to više neće biti za plaćanje kooperanata, već će to biti ulazak strateškog partnera….a onda je realno očekivati 20 kn za početak, a poslije…sve je jasno,ne? [cool]
[/quote]
Zadnjom dokapitalizacijom nije vraceno ni pola dugova kooperantima.
Mi mali dioničari, ivana sedma, ja i možda još netko je izašao, a veliki akcionirai ostali ????
Nadam se da nećete i dalje ovdje pjesmama kao inače druge nagovarati u potapljanju naloga od 77700 dionica na 13,60, ali ni onog prije od 5000 dionica na 13,55 ?
Nadam se i da vam Ingragradnja neće poremetiti planove i malo se iskrcati, a ni Openhajm nebi trebao još uvijek najavljenu dokapitalizaciju pokrenuti ?
Sve je puno "novih i dobrih" vijesti iz Ingre, nema preperke za rast [lol]
P.S. za one dobronamjerne ; nama koji smo izašli, svejedno je gdje će Ingra, ako stalno raste mi se vratimo i poguramo, ako pada mi čekamo [shocked]
Vidis loris,
upravo to sto vi ulazite-izlazite, sto odete pa se vratite, sto ste unutra-vani, ova dionica je toliko izbusena, da ne kazem sjeba*a…
I iako je Igor najvise kriv za ovo gdje se sada nalazi INGRA i njena dionica, ipak je on u pravu kada kaze da je ova njena sadasnja cijena rezultat spekulacija i vas, loris, "malih dionicara" koji toliko mnogo, pretjerano, spekulirate.
Ili vi mozda nemate nikakve veze sa svim tim?
Ili mi (ostali) mozda treba da vam zahvalimo jer, kako ti kazes, kada ova dionica (vec) raste vi je kao "gurate",… a kada ona (vec) pada, pobogu, pa vi samo "cekate"….
Ah da, zaboravio sam, za vas je to samo "igra" (ivana sedma) a mi svi ostali ovce koje vi "sisate" (ivana sedma) i svi vi to jako "volite" (ivana sedma)…
Steta da ljudi poput vas "malih dionicara", imaju malo nade a puno pohlepe, malo povjerenja a mnogo straha, pa se sa malim zarada, malim stvarima i malim dostignucima zadovoljavaju (a vjerovatno tako i u zivotu, jer kad je covjek sebican i skrt, on je to prvo u dusi pa tek onda u novcu)…
A zamisli, loris, kada bi i vi "mali" postali veliki, i to u svemu?
Dokle bi ova dionica mogla da dodje, a tek dokle bi vi, i svi mi svama [wink], mogli da doguramo…
Zamisli…
BRAVO DEDO!
ovako pronicljivo sročen post nisam nikada ovdje pročitao a svakodnevno pratim kako špekulanti ovdje pišu svašta, stvarno SVAŠTA i to je rezultat cijene ove dionice trenutno kako je to DEDO lijepo sročio!
Bravo dedo evo 100 za tebe, ugodan vikend!
(bez obzira na sve ipak se vidimo na izlazu kada ovo dođe do cca. 70-tak kuna (par tisućica a ostalih desetaka tisućica tek iza 100 kn, ima nas ipak puno kojima se ne žuri i pohlepa mi je strana riječ u mom odgoju)