opet u plusu i to dobrom….i jos sunce sija….
lp i ugodan vikend
jesam li lagao da će ingra na 13 kn! nisam. ali to je tek početak lijepih vijesti za ingru, znam da boli neke rast ove dionice njima zvane junk,,,,
svaki dugoročni investitor će zaraditi lijepu mirovinu , sjetite se samo kako su korf bacili na 23 kune prije preuzimanja a gubitaš je ima dvi godine a sad se trži po 84 kuna ,
o došla je i do SMA 50 i lagano se odbila ako prijeđe SMA 50 moglo bi se govoriti o kratkoročnoj promjeni trenda (slijedio bi rast ili možda kilavljenje po SMA 50).
kako moj najdraži kolega druker lopina veli
na ingri će tečimed i mlijeko
TA-TA je rekao da će rasti 50 lipa dnevno, i stvarno raste. Bravo TA-Ta!
U ponedjeljak nastavak, ali malo bržim ritmom, stižu stranci i svježa krv od HT-a!
[sealed]
Ajmo ljudi koji link na neki novi posao, na promjenu fundamenata.
Par stranica samo ide to na 14, pa 15, pa 100, pa 1000…
Čovjek bi pomislio da ste najobičniji drukeri.
Što je kiko123, prodao si i sad je frka? [wink]
Pa stigneš se vratiti u ponedjeljak nazad, nećemo pravocrtno na 20 kn.
Ali zapamti – Ingra će biti hit dionica ljeta!
Lijepo za vidjeti ovu zelenjavu par dana za redom.Samo neka potraje što duže.Još kada bi se i koji posao objavio pa da poletimo kao raketa u nebesa. [thumbsup]
Što je kiko123, prodao si i sad je frka? [wink]
Pa stigneš se vratiti u ponedjeljak nazad, nećemo pravocrtno na 20 kn.
Ali zapamti – Ingra će biti hit dionica ljeta!
Kad bi samo znao koja me je frka, nemože se to riječima opisati 🙂
Petak, a mi u zelenom! Očigledno je da se cijena idući tjedan vraća na 17-18 kuna, jer iskreno govoreći nikada nije ni smjela ispod te koperantske razine. I sam Igor je na toj cijeni malo podebljao portfelj. Ali ljudskoj pohlepi i strahu nema granica. Kako je besramno padala, još će "besramnije" i narasti. Normalno da će mogima od čuda da se "iz ušiju puši", a bol zbog propuštene prilike postajat će sve nepodnošljivija.
Što se prije kupi, radost će biti veća. Radujmo se skupa! [smiley]