INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čudno….pred neki dan hvalili ste se prodajom na 11,80….a sad ste odjednom prodali danas na 12,80?? [lol]

– ako već pratite temu Best buy, ipak malo pažljivije čitajte što pišem.
– pisala sam prodala veći dio i ostavila manji.
– ipak ja ne lažem kao onaj Lopina ili Splićo.

– I love this game.
Pozdrav !

Na koliko je pozitivna blokada, da je prije 16,00 orjeram u blokadu. Odavno nismo to vidjeli pa će za završetak tjedna to biti ŠLAG NA KRAJU.

neće uvijek biti ovako.

INGR.

– prodala i zadnju dionicu INGR.
– bilo je lijepo družiti se s vama.
– možda se vidimo na idućem šišanju.

– I love this game.
Pozdrav !

eeee kolegice ….
nikada nećete naučiti [lol]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

INGR.

– I love this game.
Pozdrav !

čudno….pred neki dan hvalili ste se prodajom na 11,80….a sad ste odjednom prodali danas na 12,80?? [lol]
[/quote]

Ma Ivana ima svoju imaginarnu burzu [kiss]
Ma sve ih više žulja ovaj rast.

bit će bolje................

INGR.

– I love this game.
Pozdrav !

eeee kolegice ….
nikada nećete naučiti [lol]
[/quote]

tko je tu koga osisao?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Na koliko je pozitivna blokada, da je prije 16,00 orjeram u blokadu. Odavno nismo to vidjeli pa će za završetak tjedna to biti ŠLAG NA KRAJU.

ne forsiraj! treba polako izbiti sve dionice burekđijama iz ruku sad na dnu, tako da kad krenemo za pravo rasti to bude kao metak na 20 kn [thumbsup]

pisanje na forumu nije savjet za ulaganje ili K-P dionica!

Rasturena je prodaja na 13 kn, sad je kupnja na 13 kn!
Idući tjedan jurišamo na 14-15 kn [thumbsup]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Koja navala,,,kao da je besplatno…:):):)

Ovo što izgledaju kao veći nalozi na prodaji je više manjih naloga skupa – burkeđije izlaze. Npr. ovaj sa 6xxx komada na 13 kn ima 5 naloga na toj cijeni

Naravno… Isto kao što se pametnjaković ima 77.708 na 13.60. Cilj vrlo očit – ispada da se puno ljudi želi riješiti dionica čim ih je toliko na prodaji. Kao, želi ih prodati, a ustvari se samo skriva iza blokade. Kladim se da bi ih maknuo te sekunde kada bi mu broker javio da se blokada desila taman prije nego što je došlo do njegovih… Ali neka…

Zdravi i veseli bili!

Izgleda da će INGRA biti hit dionica ovoga ljeta [wink]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ovo bi se moglo pretvoriti u ozbiljniji odbijanac i MACD se prekrižio.

Ne bih se uopće čudio da ovoga sa 78000 komada pometu za kraj.Kad će se moći ovolika količina skupit po ovim malim cijenama.

bit će bolje................

New Report

Close