Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
[/quote]
-meni to izgleda bez veze: ERNT je pao zbog isteka roka za dividendu, a zbog dividende je i bio napucan s 1400 na preko 1600 kn. sad ga kupovati-zašto??? ne vidim razloga da značajnije naraste s ovih razina, pogotovo u kraćem periodu
-INGR je i dalje jaaaako nisko, nikakve loše vijesti se ne očekuju već samo pozitivne, zato je moje mišljenje: ERNT prodati, INGR dokupiti
[/quote]
Želite reči da Ingru treba kupovati kada raste jer za to postoje najmanje 3 razloga, a ERNT prodati kada pada ? Imate prvi, drugi i treći razlog.
Dobro i to je logika, ali jeste li sigurni da će Ingra i dalje samo rasti zbog ta 3 razloga, a ERNT uz 200 Kuna godišnje dividende i dalje padati ?
Neki neznalice su govorile da je najbolje kupovati dividendnu dionicu kada padne, odmah, po isteku dividende, ali što oni znaju ?
….
Dobro i to je logika, ali jeste li sigurni da će Ingra i dalje samo rasti zbog ta 3 razloga, a ERNT uz 200 Kuna godišnje dividende i dalje padati ?
Neki neznalice su govorile da je najbolje kupovati dividendnu dionicu kada padne, odmah, po isteku dividende, ali što oni znaju ?
1. na burzi ništa sigurno, govorimo o procjenama budućih događaja
2. ERNT i divdenda: pogledaj koliki je iznos div. iz redovnog poslovanja, a koliko iz zadržane dobiti pa ćeš vidjeti da od tih 200 kn iduće godine neće biti niti pola
3. ja (a vjerujem i ostali ingraši) nadamo se da si danas prodao svu ingru i kupio ERNT te da ćeš od sad njih usrećivati svojim postovima, a ingru zaobilaziti u širokom luku [yawn]
Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
[/quote]
-meni to izgleda bez veze: ERNT je pao zbog isteka roka za dividendu, a zbog dividende je i bio napucan s 1400 na preko 1600 kn. sad ga kupovati-zašto??? ne vidim razloga da značajnije naraste s ovih razina, pogotovo u kraćem periodu
-INGR je i dalje jaaaako nisko, nikakve loše vijesti se ne očekuju već samo pozitivne, zato je moje mišljenje: ERNT prodati, INGR dokupiti
[/quote]
Želite reči da Ingru treba kupovati kada raste jer za to postoje najmanje 3 razloga, a ERNT prodati kada pada ? Imate prvi, drugi i treći razlog.
[/quote]
Nekome je rast ipak bitniji od dividende…
Ali evo, cim INGRA dodje na 100 kuna ja cu jedno 30-40% prodati i kupiti ERNT, pa nek mi se nadje i koja dividenda…
Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Čujemo se nakon sjednice nadzornog odbora,to ti je Loris u utorak 24-og.
beštija ne moraju ljudi sve znat , zašto otkrivaš bitne detalje
lijepo, lijepo…..13 kn je sve bliže [smiley]
INGR.
– prodala i zadnju dionicu INGR.
– bilo je lijepo družiti se s vama.
– možda se vidimo na idućem šišanju.
– I love this game.
Pozdrav !
INGR.
– I love this game.
Pozdrav !
čudno….pred neki dan hvalili ste se prodajom na 11,80….a sad ste odjednom prodali danas na 12,80?? [lol]
INGR.
– I love this game.
Pozdrav !
čudno….pred neki dan hvalili ste se prodajom na 11,80….a sad ste odjednom prodali danas na 12,80?? [lol]
[/quote]
O ti se isto osvrčeš na "sitnice" ima genijalna tipka ignore ili samo [lol]
Ingra na 12,94 kn!
pada li već danas brana na 13 kn??? [thumbsup]
INGR.
– I love this game.
Pozdrav !
E super!
Jos jedno desetak takvih kao ti da nas pozdrave, pa da napokon krenemo kako treba…
Ovo što izgledaju kao veći nalozi na prodaji je više manjih naloga skupa – burkeđije izlaze. Npr. ovaj sa 6xxx komada na 13 kn ima 5 naloga na toj cijeni