ja sam vam govorio neki dan da će ingra neprimjetno rasti na 13 kuna pa nadalje ali ste me popljuvali
Od ponedjeljka nema više ingre ispod 13 kuna [bye]
Ovo mi lijepo izgleda, čeka se nestrpljive i polako prema gore. Počinje sličiti na ozbiljno trgovanje, samo neka potraje…
zašto bi ti ja odgovarao na to?ja nisam nikad pljuvao iz bunara kojeg pijem,
ali tebi će biti kasno kad saznaš zašto to ide svakim danom gore ,
@pozitiva
tko zna, kako se masa napalila,možda već danas dođemo na 13 kn [proud]
Bitnije je da trejdere lišite dionica (dobar dio je već ostao bez dionica na 11,5-12,5) , tad bi oni sami po sistemu bicike, mogli prožvakati ovog na 13,6.
Taj će biti pojeden u jednom udarcu,samo da se malo primaknemo.
Steel,peromadjar i twrr boli.
Samo da napomenem da su ove cijene još uvijek presmiješne,to ćete vidjeti tek kada dođe na 30.
[/quote]
Daj sta ti je, sve što imam sam uložio u ingru a svaki dan gledam namjerno rušenje cijene i predsjednika nadzornog odbora koji snima sapunice.
A 30 neću ni komentirat i tebi bi bilo pametnije da ne letiš u oblacima.
Pozdrav!
@ffffff ako ne pokrijes nesto jamstvima, onda je to samo misljenje…
ja zelim provjerene cinjenice, zato te gnjavim da pokrijes misljenje necim
Ovo mi lijepo izgleda, čeka se nestrpljive i polako prema gore. Počinje sličiti na ozbiljno trgovanje, samo neka potraje…
Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
dobro je netko jučer rekao, svaki dan po 0,3 kn gore i time su trejderima vezane ruke,nemaju lufta za trejdanje a dionica iz dana u dan raste [thumbsup]
Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
[/quote]
-meni to izgleda bez veze: ERNT je pao zbog isteka roka za dividendu, a zbog dividende je i bio napucan s 1400 na preko 1600 kn. sad ga kupovati-zašto??? ne vidim razloga da značajnije naraste s ovih razina, pogotovo u kraćem periodu
-INGR je i dalje jaaaako nisko, nikakve loše vijesti se ne očekuju već samo pozitivne, zato je moje mišljenje: ERNT prodati, INGR dokupiti
Kako izgleda ovo ? ;
INGR sell danas
ERNT buy danas
za 15 dana ;
obrnuto
[/quote]
Nikako, eto kako!
Dok je INGRA padala (do prije par dana) ti si govorio kako ne vrijedi, kako je ne treba kupovati, i da ce jos padati…
Sada kada je krenula gora, pretpostavljas kako je treba prodati, i to citirajuci jedan pozitivni i optimisticni komentar…
Pusti nas malo, makar koji dan da gledamo njen rast, da uzivamo u tome i da se nadamo… nakon toliko razocarenja, stresova i gubitaka.
Zar ti to, zaista, toliko smeta?