INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bitnije je da trejdere lišite dionica (dobar dio je već ostao bez dionica na 11,5-12,5) , tad bi oni sami po sistemu bicike, mogli prožvakati ovog na 13,6.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Bitnije je da trejdere lišite dionica (dobar dio je već ostao bez dionica na 11,5-12,5) , tad bi oni sami po sistemu bicike, mogli prožvakati ovog na 13,6.

Neće njega nitko prožvakati jer će taj uteći kao zec čim kupnja dođe na 13 kn. Da je htio prodati mogao je to već napraviti 100x…..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Nije vama problem taj na 13,6, već hrpa trejdera koja na +2% nahrupi na ask. Dok se njih ne posuši, nema vam UP…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Taj će biti pojeden u jednom udarcu,samo da se malo primaknemo.
Steel,peromadjar i twrr boli.
Samo da napomenem da su ove cijene još uvijek presmiješne,to ćete vidjeti tek kada dođe na 30.

bit će bolje................

Ma taj uopće ne želi prodati nego plaši visoko gore gdje je siguran, a s druge strane je vjerojatno stalno u prvih 5 kupnji. Kad cijena skoči na 13 kn, on će se prebaciti na 14,xx itd.

Zašto mi izgleda da će uskoro plašiti i na 13 Kuna ? [lol]

Kolega nekada ste bili umjereniji u drukanju !?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ma taj uopće ne želi prodati nego plaši visoko gore gdje je siguran, a s druge strane je vjerojatno stalno u prvih 5 kupnji. Kad cijena skoči na 13 kn, on će se prebaciti na 14,xx itd.

Zašto mi izgleda da će uskoro plašiti i na 13 Kuna ? [lol]

Kolega nekada ste bili umjereniji u drukanju !?
[/quote]

Izgleda ti zato jer si očito dio Ingre prodao pa sad drukaš za pad da opet kupiš. Što se tiče drukanja, o tvom degutantnom drukanju ("Ingra ne vrijedi niti 0 kuna") ne treba trošiti riječi.
Za mene si sad stvarno gotova priča, adio…..

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Svaka cast tko je skinuo par tisuca s 12.70. Nadam se zelenilu u ponedjeljak, stizu HT div pare, mozda i Inu vrate, mogli bi se zazeleniti 🙂

nešto su drukeri na dolje naglo ušutili, bit će da ih je pomelo pa se sad znoje i gledaju kako i dalje raste [lol]
ma stignete se vi opet jeftino vratiti unutra prije 20 kn [thumbsup]

a još kad se ponedjeljak stotine milijuna kuna od HT-a vrate na burzu!! [proud]

Ingra je ovih dana narasla 15,5%, možda bi mogla još toliko naredni tjedan ?
Možda bi mogla biti i mala korekcija, ali ne vrjerujem [lol]

P.S. kolega gismund, nešto ste nervozni ???? Vidim ulažete u LKRI, INGR i KSST, i ja bi bio nervozan zato vam ne zamjeram. Lijepi pozdrav

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Ingra je ovih dana narasla 15,5%, možda bi mogla još toliko naredni tjedan ?
Možda bi mogla biti i mala korekcija, ali ne vrjerujem [lol]

P.S. kolega gismund, nešto ste nervozni ???? Vidim ulažete u LKRI, INGR i KSST, i ja bi bio nervozan zato vam ne zamjeram. Lijepi pozdrav

vi loris više ne znate jel bi kakili ili piškili
tako mi djelujete
dok se vi snađete sam sa sobom ask od sve više
a tek smo na 3% od ATH-a

loris je druker ,manipulira ovim forumom navlaći uvjek kontra ,čuvajte se ovakvih, koliko je njih navukao da prodaaju na 11 kuna svojim pisamjen postova?

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

dajte ljudi ohladite malo do ponedjeljka-utorka dok mi ne sjedne lova od HT dividende u portfelj, rado bih dokupio ispod 13 kn, a kako derete prodaju bojim se da ću u ponedjeljak dokupljivati na +14 kn [angry]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

New Report

Close