ma nema straha za ingru, bolje je da naglo ne poraste tako da trejderi ne mogu trejdati….lijepo svaki dan po 0,3 kn gore i to je sasvim OK….iako, ako se euforija nastavi, lako moguće da se već sutra probije 13 kn [cool]
Pa si ti sad malo istresao po 12,2x?
[/quote]
Kolega dok su mnogi vikali kako dionica vrijedi jako puno i samo promatrali, ja sam vodio bitku na ZSE sa Ingragrdanjom.
Međutim nikada nije kasno da se uključite, može to još puno UP [cool]
[/quote]
Ma unutra sam ja odavno. A malo sam pripomogao s 2000 kom na 11,10 – 11,30.
kad zveknu ovoga što štopa s 5000 komada na 12,50 kn, vrlo brzo mogli bismo na 13 kn [smiley]
kad zveknu ovoga što štopa s 5000 komada na 12,50 kn, vrlo brzo mogli bismo na 13 kn [smiley]
Bit će vjerovatno pokupljen u jednoj većoj transakciji. Još se čeka, ali se polako živci napinju!
hoće li ta metla, ili ćemo mi mali morati počistiti ovog provokatora na 12,50 kn? [cool]
danas se potvrdilo da su ono na 11-11,50 kn bile dionice marginaša koje su lopovi majstorski nategli u margin call.
jučer je počela, a danas se potvrdila promjena trenda iz padajućeg u rastući. obzirom na mizernu cijenu dionice na burzi, osobno smatram da se trejdanje ne isplati jer neka se zalomi još par zelenih dana na ZSE i Ingra će otići na 15-17 kn kao metak, a to niti jedno trejdanje neće pokriti.
zato ja ovo što sam kupio namjeravam duže vrijeme ostaviti u portfelju jer ovdje je velika šansa da se u rooku 1-2 godine ostvare povrati na ulog od 500% ili više [cool]
Sad se pitam da li je onaj na 12,50 sretan što nije prodao, jer sutra bi mu moglo poći za rukom da proda skuplje. Sutra je petak i ako sutra završimo u plusu, onda je ovo definitivno "metak" idući tjedan.
Kolega slažem se. Mislim da će nalog ujutro misteriozno nestati.Pozdrav.
Neće nestati, samo će ga podići malo više, ako krene zeleno!
Neće nestati, samo će ga podići malo više, ako krene zeleno!
[/quote]
da, a na kupovnoj strani će morati podići svoj nalog da dokupi….makar, smiješno mi je da uopće pričamo o tih 5000 komada, kao da je to neka količina [yawn]
Ponavljanje gradiva! Igor kaže da su ukupne obveze Ingre oko milijardu kuna, a vrijednost oko 200 milijuna eura. Znači dobri smo oko 500 milijuna kuna, što bi po dionici bilo oko 36,91 kuna.
Neka je slagao za trećinu, opet ostane 24,30 kuna po dionici. [sealed]
http://www.vecernji.hr/biznis/ingrini-vjerovnici-zamijenili-dio-potrazivanja-udjel-tvrtki-clanak-224800
Ponavljanje gradiva! Igor kaže da su ukupne obveze Ingre oko milijardu kuna, a vrijednost oko 200 milijuna eura. Znači dobri smo oko 500 milijuna kuna, što bi po dionici bilo oko 36,91 kuna.
Neka je slagao za trećinu, opet ostane 24,30 kuna po dionici. [sealed]
http://www.vecernji.hr/biznis/ingrini-vjerovnici-zamijenili-dio-potrazivanja-udjel-tvrtki-clanak-224800
ako je slagao, zašto je slagao…? zar u bilo kojoj laži ima imalo istine… shodno tome ne može biti niti 0 od niti 1/3…