Imaš pravo, a ionako sam pitanje postavio biberu u nadi da će mi pomoći da se obogatim!!! Hmmm hmm
asdfgh123: ” Evo HT bi trebao biti 20%. zatim TNSA, tamo je počeo kupovati trezor[smiley1]. ” To su samo dvije, a gdje je preostalih 8 (osam)???[smiley8]
ledo, atpl, zvzd, viro, miv, lvcv……..
Dali netko ima informaciju o tome kada ce Ingrica u prvu kotaciju. Koliko se sjecam netko je prenio sa nekog drugog foruma da bi trebala sljedeci tjedan pa me zanima znail netko nesto konkretnije?
Jačom kupnjom trezora postavljam pitanje: Kad se dogodilo da trezor nakon dokapitalizacije kupuje vlastite dionice novcem svojih dioničara ??? Ne mogu da se zapitam nije li to jedna vrsta nagrade Upravi od strane dioničara. Revolucija jede svoju djecu. Što će se dogoditi kad trezor više ne bude kupovao ili kad Uprava otpusti svoje dionice i izvuće profit. Morate se zapitati je li INGRA vlasništvo Uprave ili dioničara ???
Na NYSE za ovakove stvari obično se ide u Riker Island ( zatvor države NY ) na duže vrijeme.
Možete provjeriti navedeno, ali najvažnija poruka je: Ulažite u znanje !!!
Zapitajte se tko će kupiti Vaše dionice kad trezor više ne bude kupovao i kad dioničari koji su sudjelovali u dokapitalizaciji realiziraju svoju dobit.
Dali netko ima informaciju o tome kada ce Ingrica u prvu kotaciju. Koliko se sjecam netko je prenio sa nekog drugog foruma da bi trebala sljedeci tjedan pa me zanima znail netko nesto konkretnije?
ja sam cuo 10.9.
Poštovani kolege, dao sam si truda pa sam našao Intervju sa Igorom Oppenheimom, predsjednikom Uprave Ingre, u kojem je bilo mnogo toga zanimljivog izneseno:Vaš link
Uživajte i pozdrav
P.S. Preporučujem firefox za pregled videa.
Realizacija djela profita iz dokapitalizacije kod Kostrenčića se vidi danas.
Međutim PBZ Equity i dalje dokupljuje:
Vlasnik računa Stanje [%] Promjena
1. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.585 11,46 -384
2. OPPENHEIM IGOR 4.558 11,4
3. LUDVIGER JASNA 3.059 7,65
4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53
5. Skrb.: PBZ D.D. 2.182 5,46 4
6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46
7. INGRA D.D. 1.279 3,2
8. REŽEK DANIJEL 1.246 3,12
9. Skrb.: ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.157 2,89
10. Skrb.: RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.105 2,76
Ukupno: 58,92
[smiley2]
Poštovani kolege, dao sam si truda pa sam našao Intervju sa Igorom Oppenheimom, predsjednikom Uprave Ingre, u kojem je bilo mnogo toga zanimljivog izneseno:Vaš link
Uživajte i pozdrav
P.S. Preporučujem firefox za pregled videa.
Svi mi nešto preporučujemo. Ja bi preporučio INGRI da ne ide putem ENRON-a.
Mislim, dokapitalizaciju koristiti za ososbnu korist, a poslovati preko TRIGRANITA.
Ne zaboravimo revizror ENRON-a bio je Arthur Anderson, a ovi koji ulažu u zanje znati će o kome je riječ.
Ne zaboravite Kutle je prije 10-tak godina bio vodeći gospodarstvenik, Vrhovnik prije 5-6. Nameće se pitanje samo tko će biti slijedeći ???
Ne zaboravite Kutle je prije 10-tak godina bio vodeći gospodarstvenik, Vrhovnik prije 5-6. Nameće se pitanje samo tko će biti slijedeći ???
Kutle i Vrhovnik nikada nisu ni bili gospodarstvenici.[smiley11] Nemaju ono pojma što znači biti manager.
quote=karoje]
matrix90: ” Poštovani kolege, dao sam si truda pa sam našao Intervju sa Igorom Oppenheimom, predsjednikom Uprave Ingre, u kojem je bilo mnogo toga zanimljivog izneseno:Vaš link Uživajte i pozdrav P.S. Preporučujem firefox za pregled videa. ” Svi mi nešto preporučujemo. Ja bi preporučio INGRI da ne ide putem ENRON-a. Mislim, dokapitalizaciju koristiti za ososbnu korist, a poslovati preko TRIGRANITA. Ne zaboravimo revizror ENRON-a bio je Arthur Anderson, a ovi koji ulažu u zanje znati će o kome je riječ. Ne zaboravite Kutle je prije 10-tak godina bio vodeći gospodarstvenik, Vrhovnik prije 5-6. Nameće se pitanje samo tko će biti slijedeći ???
[/quote]
Karoje,Karoje sveznalico, otkri nam malo tvoje izvore i potkrijepi istinitost istih!?Zašto ne odeš u upravu INGRE i preporučiš im u kojem pravcu trebaju ići(možda su retardirani ,pa neznaju…he,he,),a zatim nas obavijestiš o svojim rezultatima….! Ovako ispada da prodaješ bablje priče….[smiley2][smiley2][smiley2]