INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bježe s aska ko zečevi,i meni je to sumnjivo.

Ili je netko načuo nešto o novom poslu pa je počeo s kupnjom ili ljudi jednostavno vide da više nema velikih i darežljivih prodavača koji bi tukli po bidu, pa su počeli kupovati dok je još cijena ovako nisko, na niti pišljivih 12 kn. [rolleyes]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

11,85-11,50 to bi bilo nekih 32 lipe kad se oduzme naknada
pa to onda množim s nekih 900 komada i to mi je čistih da vidimo288 kn mislim ovako napamet
pa ja vas pitam kud će ta dionica s ovakvom ekipom kojoj je to dosta

vidim da netko piše eu i bla bla bla
kakve veze ima eu s ovom dijonicom

hvala

Postanite Eu-robovi

u ovih pola sata trgovanja, INGR je trgovana s preko 10.000 komada, a ostali IGH=0, DLKV=0, THNK=0….

moje pisanje je moje mišljenje u određenom trenutku i nije savjet za kupnju ili prodaju dionica

Ili je netko načuo nešto o novom poslu pa je počeo s kupnjom ili ljudi jednostavno vide da više nema velikih i darežljivih prodavača koji bi tukli po bidu, pa su počeli kupovati dok je još cijena ovako nisko, na niti pišljivih 12 kn. [rolleyes]

Ili ce do kraja danas u crveno, kako to i inace bude na ingri.

Plivati s ribama – ući ćete u velike unosne poslove. sinoć sam sanjao i pogledah u sanjarici

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Ma dajte ljudi šta vam je!
Rasli smo 30 lipa a padamo a izgubili smo 40% u tri mjeseca.
Nitko od tih građevinara nije izgubio toliku vrijednost u tako kratkom roku, ne nasjedajte na gluposti.
Ne zaboravite da smo rasli i sa 14 na 15 pa što se dogodilo a cijelo vrijeme se vrti ista priča da stižu poslovi ili da nema više naivaca koji žele prodat.

evo čitam openhajma u lideru isto najavljuje neke nove poslove
ali to su sve trlababalan da joj prođe dan

Postanite Eu-robovi

Htjela bih kupiti ingru ali se bojim stečaja, jer firma ima više rashoda nego prihoda zadnje 2 godine, rupe se krpe prijenosom dionica ,a gospodin Igor Op. ne prodaje dionice jer služe kao sredstvo osiguranja na podignute kredite kao i cijela njegova imovina.

Kako da ne. Ići će u stečaj a onda će Opijeve dionice biti osigurač. Heheheheheh. Pa kakav osigurač može biti stotine tisuća bezvrijednih papirića, ako bude stečaj. Nemojte na jadan način navlačiti naivce da vam prodaju. Morate se ugledati na Ingragradnju. Prodajte par tisućica pa navucite druge na prodaju a neka kupuje netko vaš. A onda prodaje taj drugi dok kupuje Ingragradnja i tako u krug, više kupnje nego prodaje.
[/quote]

Iako se u suštini slažem s vama, nikako mi nije jasno kako je došlo do ovoga (poboldanog) paradoksa? [sad]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

Tek kad se počnu pjavljivati oni nalozi od 50000 kom,onda možemo očekivati promjenu trenda ,
ovako između 11 i 13 kn može biti sve dok INGR ne objavi prvi veći posao ,vjerojatno s Rusima .
Neki stadion ili nuklearka.

Tek kad se počnu pjavljivati oni nalozi od 50000 kom,onda možemo očekivati promjenu trenda ,
ovako između 11 i 13 kn može biti sve dok INGR ne objavi prvi veći posao ,vjerojatno s Rusima .
Neki stadion ili nuklearka.

"Klonirat" će Arenu u Rusiji? [yawn]

Plivati s ribama – ući ćete u velike unosne poslove. sinoć sam sanjao i pogledah u sanjarici

Slatkovodne ili morske ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close