…a moj loris,jesu ti to neki razlozi…desetak miliona kunica u takvom sistemu mogu se izvući bez problema…
…ne reci triput da ih je izvjesni gospon već otpisao… [tongue]
Skoro sam zaboravio;
Ono što me najviše drži je činjenica da je Openhajm znao da je Ingra u banani prije svih, ali nije prodao svoje dionice dok su još dobro kotirale na burzi.
Nije smio prodavati, ali on ima i druge mogućnosti da dođe do novaca pa mu se ne isplati prodavati.
Zašto ne pričekaš da Ingra izađe iz problema pa onda kupuješ dionice, tko zna koliko će do tada pasti, može lako i na 5 kn
…a da sad još samo fali da spomenete jednog poznatog dioničara koji se također "nakrcao" ovom dioničicom… [lol] [lol]
Pitam se koliko ih Stipe ima 😛
…a čuj on ih sigurno dobiva na poklon…a poklonjenom konju se ne gleda u zube… [lol] [lol]
…a moj loris,jesu ti to neki razlozi…desetak miliona kunica u takvom sistemu mogu se izvući bez problema…
…ne reci triput da ih je izvjesni gospon već otpisao… [tongue]
Izvukli su oni i oprali preko Mavrova desetke milijuna eura, a ne kuna!
Nije smio prodavati, ali on ima i druge mogućnosti da dođe do novaca pa mu se ne isplati prodavati.
08.2008 godine Ingra 200 Kuna
10.2008 godine Ingra 100 Kuna
12.2008 godine Ingra 50 Kuna
itd…
zar misliš da tada nije znao i nije smio prodavati ?
…e,moj loris…pa zamisli da je prodavao,ili da sad prodaje…sistem definitivno ide u bezdanu rupu…
…a neki put se i glumit mora…neke se stvari rade javno,a bome neke i tajno… [wink] [cool]
…avaj,jel ja to dobro računam,tko je u 8.mjesecu 2008.godine imao dionica u vrijednosti milion kuna…sada mu one vrijede cca 60-ak tisuća…
…to se zove dionica… [thumbsup]
za 2 godine toliko si u +, ako nisi prodao, a izgleda da jesi ili ti ih je prodala banka. Pozz.
meni se cini da si ti ovdje najveci navlakač …trubis o nekim raketama jos od 40-50 kn…
ništa nova ništa nova, vječito par pasa laje na pad, naravno drukersko navlačenje da se jefftino ukrcaju, a prominu retoriku kad naraste onda puna usta da to ide u nebesa,, ovdje zbilja nema konstruktivnog dijaloga
08.2008 godine Ingra 200 Kuna
10.2008 godine Ingra 100 Kuna
12.2008 godine Ingra 50 Kuna
itd…
zar misliš da tada nije znao i nije smio prodavati ?
Jel smio ili nije smio, to je više nebitno. Da ingra vrijedi više nebi se tržila na 11,5 kn.
Aj daj mi jedan pametan razlog za kupiti ovo dok sama Ingra prodaje svoje dionice jer misli da ne vrijede…