put je očišćen za rast idealan rsi macd
Znači kupio i ti. Zanimljivo je sada čitati vas koji ste licitirali sa 10kn a čak i manjom cijenom. Pogledajte se unutra, i ono što vidite nikome ne govorite, niknuti će to kad tad i biti će svima vidljivo. Pozz. Sve najbolje vam želim. ipak.
Evo me, uranio sam jedan dan. Dajte mi jos tih 1214 i idem u hibernaciju do 2013, a mozda i duze. Hibernacija ce biti automatski prekinuta na 200kn.
Netko ti upravo ispunio želju!
[/quote]
Hvala mu. Nemam zivaca natezati se oko par lipa, dosao sam do zeljenog broja dionica i sada strpljivo cekam.
@ffffffffff
Smiješno da smiješnije ne može biti !!
LP [angry]
Što je pravo stanje?
ingra gradnja opet prodavala (9.622 kom), pa oni se baš igraju s nama
sad imaju 309.074 kom, drugih promjena nema
Što je pravo stanje?
[/quote]
ingra gradnja opet prodavala (9.622 kom), pa oni se baš igraju s nama
sad imaju 309.074 kom, drugih promjena nema
Ovo ti govori sve prijatelju. Danas su kupovali sve do 11,40 kn. Čim se neko postavi, skidaju ga. Kanal a,b,c.. i sutra vidimo gdje to ide. Rekao sam da više ne stavljam grafove niti obrazložbe zbog pojedinaca !!
LP [angry]
ima kakvih promjena u top 10??
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
PBZ D.D.
909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
OPPENHEIM IGOR
773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND
603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND
600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND
564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6.
DOM HOLDING D.D.
516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
TEHNIKA D.D.
451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D.
380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9.
LUDVIGER JASNA
338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
INGRA-GRADNJA D.O.O.
309.074 2,28 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 40,23
kao što reče kolega INGRA gradnja – 9622kom na onom prometu od 200k dionica u jednom danu. zanimljivo. ili su trejdali što je užas ako je tomu tako ili su prodavali pojedinci/fondovi ispod top10. čudno za takv volumen da nema značajnih promjena u top10.
ne kuzim,ingra gradnja je neki dan kupila puno po visoj cijeni,a sad je prodavala po nizoj? jel netko zna sto oni rade? pa zar nije ta firma pred stecajem?
mrgude,kakav kanal? 😉
kao što reče kolega INGRA gradnja – 9622kom na onom prometu od 200k dionica u jednom danu. zanimljivo. ili su trejdali što je užas ako je tomu tako ili su prodavali pojedinci/fondovi ispod top10. čudno za takv volumen da nema značajnih promjena u top10.
to što gotovo da nema promjena u top 10 usprkos protrgovanih preko 200.000 dionica u jednom danu, svjedoči o tome da se cijenom Ingre manipulira od strane par "igrača" koji malo tuku po kupnji, malo po prodaji i stvaraju nesigurnost i dojam da netko zna neke nove loše vijesti pa se kao fol rasprodaje zbog toga, iako vidimo da je top 10 stabilan!
INGRA GRADNJA – paravan za malverzacije !
12.05 su prodali skoro 10.000 komada, a pretpostavljam da su 13.05 opet kupili znatno niže, a već danas ćemo to znati poslije 16 sati .
Ono što je sigurno je da sada vidimo da Ingra prko Ingre-gradnje trejda na nama.
Opet pretpostavljam da trejdadu na zaradu u dionicama ili povećavaju portfelj, ali kao što sam rekao danas poslije 16 sati ćemo znati .
ZAŠTO "KRADU" MALE DIONIČARE ?
…..Ukupne obveze Ingra-gradnje pred stečajem, prema podacima iz Ingre, iznose oko 14 milijuna kuna, a potraživanja su nešto veća od 9 milijuna kuna………….
( http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/72278/Ingra-gradnja-pred-stecajem.html)
I opet pretpostavljam da Openhajm i opet preko leđa malih dioničara, ovdje na burzi, želi spasiti Ingra gradnju jer drugog objašnjenja nema.
U tom kontekstu, a drugog nema, Openhajm manipulira i obmanjuje kao i zloupotrebljava svoju poziciju i informacije na štetu vlasnika ( dioničara ) s manjim udjelom, a što je dijelo koje treba prijaviti .
Možda Openhajm želi i na taj način izvršiti pritisak na državu po pitanju otkupa ili podmirenja obveza za Arenu Zagreb, ali jedno kazneno dijelo ne opravda drugo, netko bi mu trebao šapnuti .
Ingra gradnja duguje 14 milijuna, potražuje 9, a vrijedi 4 milijuna ili sveukupno nedostaje im 1 milijun Kuna, a mislim da ga upravo ovdje na burzi pokušavaju zaraditi .
Ono što bi dioničarima Ingre najviše odgovaralo koliko ja vidim svakako je brzi stečaj Ingre gradnje.
Ta tvrtka očito više ne služi ničemu osim malverzacijama koja bi Openhajma mogla skupo stajati.
Iz postupaka Ingre gradnje može se samo zaključiti da su dionice dobili besplatno od Ingre i zato sam siguran da bi DORH ovdje mogao korisiti elemente zakona o odruženju radi počinjenja kaznenog djela ?
INGRA GRADNJA – paravan za malverzacije !
12.05 su prodali skoro 10.000 komada, a pretpostavljam da su 13.05 opet kupili znatno niže, a već danas ćemo to znati poslije 16 sati .
Ono što je sigurno je da sada vidimo da Ingra prko Ingre-gradnje trejda na nama.
Opet pretpostavljam da trejdadu na zaradu u dionicama ili povećavaju portfelj, ali kao što sam rekao danas poslije 16 sati ćemo znati .
ZAŠTO "KRADU" MALE DIONIČARE ?
…..Ukupne obveze Ingra-gradnje pred stečajem, prema podacima iz Ingre, iznose oko 14 milijuna kuna, a potraživanja su nešto veća od 9 milijuna kuna………….
( http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/72278/Ingra-gradnja-pred-stecajem.html)
I opet pretpostavljam da Openhajm i opet preko leđa malih dioničara, ovdje na burzi, želi spasiti Ingra gradnju jer drugog objašnjenja nema.
U tom kontekstu, a drugog nema, Openhajm manipulira i obmanjuje kao i zloupotrebljava svoju poziciju i informacije na štetu vlasnika ( dioničara ) s manjim udjelom, a što je dijelo koje treba prijaviti .
Možda Openhajm želi i na taj način izvršiti pritisak na državu po pitanju otkupa ili podmirenja obveza za Arenu Zagreb, ali jedno kazneno dijelo ne opravda drugo, netko bi mu trebao šapnuti .
Ingra gradnja duguje 14 milijuna, potražuje 9, a vrijedi 4 milijuna ili sveukupno nedostaje im 1 milijun Kuna, a mislim da ga upravo ovdje na burzi pokušavaju zaraditi .
Ono što bi dioničarima Ingre najviše odgovaralo koliko ja vidim svakako je brzi stečaj Ingre gradnje.
Ta tvrtka očito više ne služi ničemu osim malverzacijama koja bi Openhajma mogla skupo stajati.
ak si vec krenul s tom teorijom zavjere, daj izracunaj koliko treba dionica okrenuti da na milijunskom prometu zaradis milijun 🙂 uglavnom je par stotina tisuca kn dnevni promet, jos gore …