INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.banka.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/69109/ttl/Milosevic-U-obradi-projekti-koji-mogu-otvoriti-12000-radnih-mjesta/Default.aspx
Posla dajte posla, ne pričajte!

http://www.banka.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/69109/ttl/Milosevic-U-obradi-projekti-koji-mogu-otvoriti-12000-radnih-mjesta/Default.aspx
Posla dajte posla, ne pričajte!

Ja sam mislio bosanac da ću pročitati u ovome tvome linku nešto pametno, a ono predizborne LAŽI na koje su već i mala djeca navikla…mama .. HDZ opet laže..to je danas peti puta…Možda bi dijete i više nabrojalo, ali je malo i zna brojati samo do pet na jednoj ruci !!
LP [angry]

I very much love INGRA !!

prodala bih dionice ATPL i kupila 30000 INGRE,Pomozite ,je li to pametno ili ne

treba li kupiti dionice ingre po 11kn ili čekati pad na 7 ili 8 kn.

E sad zavisi koga pitaš! Onaj koji ti misli uvaliti tih 30 000 komada (dionica naravno) sigurno misli da ti je to pametno.Ovako neutralno mišljenje je da, tolike novce nikad nije pametno ulagati u rizične dionice, u koje INGRA svakako spada!

Bože daj mi priliku da ti pokažem, da me bogatstvo neće promjeniti! (Dell Trotter)

sumnjam da će ti netko prodati 30.000 komada po 11 kn, baba s kolačima bila je prije par dana na 11 kn i to vrlo kratko. po 7-8 kn može ići samo ako ode u stečaj, ali ta je opasnost otklonjena zadnjim potezima uprave, tako da vrlo, vrlo teško da će i ispod 10 k,a kamo li na 7-8 kn

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

atpl treba kupiti , ja sam kupila 500kom. po 706kn i vjerujem u skori dobitak ili dividendu-čista zarada za 2 do 3 mj.

ma ovo je tek pocetak kupnje atpl, vjerujem u čistu zaradu-strpljen ,spašen.Mogu čekati koliko god treba , a ako padne ,još bolje, kupujem sve što je dobro a jeftino.Volim novac i dosad sam na dionicama dobro profitirala-dok su zečevi na burzi, ja sam uvijek tu da kupim ono čega se vi bojite

Vidim da ste kolegice već napravili račun bez krčmara ?
Računate prodati ATPL po 700, ali BDI samo pada i pada, pa čisto sumnjam, a onda ste izračunali kupiti 30.000 komada Ingre po 11, a što isto čisto sumnjam gledajući da to mnogi čekaju ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

bio si u pravu, što je je
i dalje si hold?

HOLD

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

…baba s kolačima bila je prije par dana na 11 kn i to vrlo kratko… [/quote]

Nije li Chuck Norris jedini uspio vidjeti babu s kolačima ili je to i vama pošlo za rukom? [proud]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

@pucirep: Chuck Norris je uspio kupiti i kolače i babu 😛

atpl treba kupiti , ja sam kupila 500kom. po 706kn i vjerujem u skori dobitak ili dividendu-čista zarada za 2 do 3 mj.

ma ovo je tek pocetak kupnje atpl, vjerujem u čistu zaradu-strpljen ,spašen.Mogu čekati koliko god treba , a ako padne ,još bolje, kupujem sve što je dobro a jeftino.Volim novac i dosad sam na dionicama dobro profitirala-dok su zečevi na burzi, ja sam uvijek tu da kupim ono čega se vi bojite

Vidim da ste kolegice već napravili račun bez krčmara ?
Računate prodati ATPL po 700, ali BDI samo pada i pada, pa čisto sumnjam, a onda ste izračunali kupiti 30.000 komada Ingre po 11, a što isto čisto sumnjam gledajući da to mnogi čekaju ?
[/quote]

Aha, znači nešto si gricnuo čim više nije tako izgledan pad na 7-8 kn. [lol]

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Samo neznanje i strah, panika…hoče li to UP ili DOWN, pitanje je sad !! [angry]

I very much love INGRA !!

New Report

Close