nevjerojatno, VLDS koji skoro 2 godine račun u blokadi je otišao na 12,69 kn, a INGR koja uredno posluje i plaća obaveze je na 11,50 kn [lol] [lol] [lol]
Sve što sam napisao se opet dogodilo, ujurto navlačenje pa padp a ćemo opet malo gore i u 16 smo na 11,3
kako je utekao ovaj s 19.000 komada kad su poskidali sve do njega [lol]
Vidim da su se brokerčići uplašili otkad je Hanfa počela istraživati radi navlačenja na Ingri.
Svi redom imaju disclamere u potpisu…
validus probije 13 prodajem dio i opet dolazim kvama moglo bi se i ovdi dic 1kn po dionici ili 10 posto ,hihihi
Radi pojedinaca, prevaranata, a stvarno sam nekome htio pomoći vtariti izgubljeno, rekao sam da više neću stavljati grafove i upozorbe, opet navodim samo radi pojedinaca. Gospoda s EWT -a znaju, nekada sam bio tamo i svojevoljno sam otišao, znaju da mi je INGRI-ca bila miljenica. Isključivo radim s njom samo na minutnom grafu, ostalo me ne interesira. na prošlom sam fulao za 4 lipe, srazložno, danas u lipu…. izlazak u cca 4-5 lipa gore dole, zato sam i naveo UČITI, a može se !! [angry]
validus probije 13 prodajem dio i opet dolazim kvama moglo bi se i ovdi dic 1kn po dionici ili 10 posto ,hihihi
Prijatelju što se tiče VLDS-a da sam na tvome mjestu ne bih to radio..strpi se malo !! [angry]
valjda smo naljutili konjicu, jucer nas stitila do 12, a danas smo ju iznevjerili i opet se spustili … e pa nesto trebamo i mi sami napraviti
čekati …
[/quote]
Ne bih se baš složio s Vama kolega. U prvi mah sam i ja pomislio da netko želi ovo srušiti ispod 12,50 ali poslije je postalo očito da se netko morao po svaku cijenu iskrcati a primijetio je da je to izvodivo na cijeni od 12,50. Tu je bilo i bit će kupaca! To je granica rastanka, gje su se danas susreli optimisti i
ne više od dva pesimista! [smiley]
Sutra je već druga priča!
[/quote]
jos ce bit tih susreta bikova i mecki
valjda smo naljutili konjicu, jucer nas stitila do 12, a danas smo ju iznevjerili i opet se spustili … e pa nesto trebamo i mi sami napraviti
cenzura na moje zapise, ajde krenimo , idemo dalje kako na dr. ivo kanader veli haha
čekati …
[/quote]
Ne bih se baš složio s Vama kolega. U prvi mah sam i ja pomislio da netko želi ovo srušiti ispod 12,50 ali poslije je postalo očito da se netko morao po svaku cijenu iskrcati a primijetio je da je to izvodivo na cijeni od 12,50. Tu je bilo i bit će kupaca! To je granica rastanka, gje su se danas susreli optimisti i
ne više od dva pesimista! [smiley]
Sutra je već druga priča!
[/quote]
jos ce bit tih susreta bikova i mecki
[/quote]
bio si u pravu, što je je
i dalje si hold?