a ja se juče ponadao da ćemo dobit još jednu dionicu koja raste barem u kraćem period
kad ono šipak (na žalost na ingri za sad mogu povremeno zaraditi samo hvatači noževa)
ingra kad raste onda to bude par dana + blokada za redom, tako da pomete sve burekđije i da se ne stignu više vratit unutra.to će uskoro doći opet, zato sad treba pobrat što više dionica u rasponu 11,50 -12 kn [cool]
a ja se juče ponadao da ćemo dobit još jednu dionicu koja raste barem u kraćem period
kad ono šipak (na žalost na ingri za sad mogu povremeno zaraditi samo hvatači noževa)
ingra kad raste onda to bude par dana + blokada za redom, tako da pomete sve burekđije i da se ne stignu više vratit unutra.to će uskoro doći opet, zato sad treba pobrat što više dionica u rasponu 11,50 -12 kn [cool]
[/quote]
Na zalost, iako sam dionicar, mislim da ce ovo prvo zaroniti ispod 10kn a tek onda slijedi oporavak.
……….. preokret trenda sad se očekuje neprimjetni rast narednih dana ………………
Neprimjetan rast, pa stalno svojoj lijepšoj polovici o tome govorim, ali mi ne vrjeruje [angry]
kako god sam rekao kupnja stabilna na prosječnoj, preokret trenda sad se očekuje neprimjetni rast narednih dana po par postotaka i eto nas uskoro na realnoj cijeni
neprimjetni rast narednih dana po par postotaka…u kojoj bajci ti živiš ako misliš da je to neprimjetno…
Neprimjetan rast, pa stalno svojoj lijepšoj polovici o tome govorim, ali mi ne vrjeruje [angry]
[/quote]
možda je rast neprimjetan ali je zato pad očigledan…
[bye]
[/quote]
Kako će ti bolja polovica vjerovati kad kažeš da je neprimjetan rast? One vole da se rast itekako vidi.
samo ti bleji u graf haha , na takvima se i harađuje na burzi kad je dno većina prodaje akad raste onda ti kvazi ekonimisti crtaju neke linije i krivulje na 30 kuna pa upadnu na pol puta ili počnu lupati na ask na samom vrhu
Na zalost, iako sam dionicar, mislim da ce ovo prvo zaroniti ispod 10kn a tek onda slijedi oporavak.
Zašto baš ispod 10kn?
Što vam je svima, puni negative i depresije, željni padova…
Na padu nitko nije zaradio tako da su mi drugovi čudne vaše namjere…
Sutra, za promjenu iznad 12, a od idućeg tjedna [thumbsup]
Moje predviđanje je puno sigurnije od prognoza za pad, a zašto… neka svatko razmisli za sebe u tišini doma svoga… [cool]
nema promjena u top10. (trgovinski dan 9.5.2011. protrgovano 55.988 kom)
1.
PBZ D.D.
909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2.
OPPENHEIM IGOR
773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND
603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4.
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND
600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5.
SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND
564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6.
DOM HOLDING D.D.
516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7.
TEHNIKA D.D.
451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D.
380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9.
LUDVIGER JASNA
338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10.
INGRA-GRADNJA D.O.O.
318.696 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 40,30