Ne možete reči da se g. Čeliković nije potrudio, ali to nije dovoljno…ljubaznost i maniri lijepog ponašanja prije svega…ali u kapitalu su glavni glumci brojke…no dajmo mu još jednu šansu da nas iznenadi s transparentnom objavom zaključenja slijedećeg posla pa ćemo mu sve oprostiti.
Ovo je pisano u najboljoj namjeri s pažnjom dobrog gospodarstvenika, još samo da sve blagoslovi božica sreće…
Ingrino muljanje u rukavicama je već svima očito, ali izgleda da je Openhajm odlučio igrati prljavo do kraja inače vaša pojava nema smisla ?
Bilježim se s štovanjem kolega sreća !
Nemam niti ja prijatelju odavno INGRe, ali ovo je dobronamjerno za sve imaoce. Čitam sve postove na svim aktualnim dionicama. Zapamtio sam jedno .. kad ovdje na forumu izneseš iskreno i istinito stajalište, NIJE DOBRO, no ako kažeš da to ide UP, probao sam 100-tka zagarantirana !!
LP svima i puno, puno sreće !! [angry]
Sad ide UP….. ovo je napisano prije ovoga pada !!
I što ćemo sad s ocjenom…Dajte mi jedan..sjedi, ništa neznaš !! [angry]
decki, nisam se htio javljati ali zaista mi je zao da se ovako nesto dogadja sa imovinom ljudi koji su vjerovali u ingru.
Ja sam na vrijeme izasao (pregrizao gubitak od 150 na 80 kuna) i zaista mi je zao sto se dogodi od imovine ljudi koji jesu marljivo radili za nju za razliku od onih koji su je dobili i unistili.
NIti likujem niti se veselim nego mi je zao da se od 1. kotacije, 350 mil kuna svjezeg novca dokapitalizacije iz 2008 dogodi ovo sto se dogodilo..
ovdje ne pratim temu par mjeseci.. šta je ovo ovdje, kakvi su ovo nalozi i ko normalan tu išta može odtrgovat????
Učiti, učiti i samo učiti,,,, sjedni jedan !!
A da netko posluša ubuduće, barem sagleda činjenice, NE, zašto. Hoćete copy/paste..
Ček da još dokupim, sorry bio sam zadnji po redu, no ide još dole !! [angry]
ovdje ne pratim temu par mjeseci.. šta je ovo ovdje, kakvi su ovo nalozi i ko normalan tu išta može odtrgovat????
Očito da je veliko preslagivanje portfelja, prekrcavanje s jednog računa na drugi
to se inače dešava na dnu ….
Očito da je veliko preslagivanje portfelja, prekrcavanje s jednog računa na drugi
to se inače dešava na dnu ….
[/quote]
A dobro i VLDS je dodirnio 5 kuna, samo ovdje je puno gora struktura dioničara, ostaje mi da se kiselim, mislio sam da sam ušao na povijesnom minimumu, a lego preko 30%. Ovo je kao oročena štednja bez valutne klauzule u hiperinflaciji [lol]