INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što li će napraviti ručice sa svim ti papirima nakon što su ih dobili vrlo povoljno?

Otkucavanje počinje….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Dolazimo do zaključka da se u Ingri dešava slijedeće;
1. Mesić radi sve samo ništa za Ingru
2. Openhajm preko Ingragradnje trejda na nama dioničarima
3.
4.
5.

Dvadesetak miljona kuna od dvora Lapad je sjelo na racun u 4. mjesecu. Mesić itekako radi za ingru, a ako vam ugovori o suradnji s najvecom ruskom firmom na podrucju energetike (Mašinoimport ) ne znacu nista, ostatak ce se pokazati u narednim mjesecima.

Loris informiraj se malo, prestani lupetati gluposti.
[/quote]

Znači misliš i da Mesić trejda ovdje ?
Zaboravio sam broj od Mesića pa na TV-u pratim njegovo kretanja, kao baba, ali on sada trenutno snima vrlo važan film o natalitetu jednog otoka.

Glede današnjeg trgovanja vidim samo da netko ( Ingragradnja izgleda ) stalno postavlja mamce na bidu po 5000-6000 dionica, mali ih preskoče i onda ih oni napune “vrlo vrijednim” dionicama za njihove novce .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

@Fortuna, pa ako im fali za burek onda ce staviti +10 lipa i trk u kvartovsku pekaru, ako im nije sila onda će čekati raketu ako ta ikad dođe

To se ne radi na NYSE, DAX-u …stvarno trebamo mnogo učiti o kulturi investiranja od tradicijskih i povijesnih tržišta kapitala, pročitati kojeg "inteligentnog investitora", "počela ulaganja"…

…ovo je tržište za djecu…

Have a nice day.

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

I love this game.

Da prodat?? Pa ne pada mi na pamet [lol]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Poštovani gospodine …,

Hanfina je zadaća kontrolirati transakcije za koje se sumnja da nisu obavljene u skladu sa zakonom i siguran sam da to i čine.
Mi kao dioničko društvo ne možemo utjecati na cijenu dionice. Naši rezultati za prvo tromjesečje 2011. bolji su od istog prošlogodišnjeg razdoblja.
INGRA trenutno ima desetak aktivnih ponuda na inozemnim tržištima, a investitori su upoznati s našim referencama i kvalitetom u izvođenju investicijskih projekata.

Kao što smo prije naglasili, poslove objavljujemo transparentno te kad budemo zaključili novi ugovor svakako ćemo o tome obavijestiti dioničare i javnost.

U svakom slučaju činimo sve aktivnosti unutar zakonskih okvira i možete biti uvjereni da Uprava intenzivno radi na oporavku INGRE u korist dioničara, radnika i tržišta.

Srdačan pozdrav,

INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA
Vladimir Villach Čeliković
Voditelj odnosa s javnošću I Head of Public Relations
tel:+385-1-6102 522
fax:+385-1-6150 383
GSM:+385-91-6102 522
e-mail:vladimir.celikovic@ingra.hr
web:www.ingra.hr

Da li su i investitori upoznati s vašim dugovima, dokapitalizacijom preko leđa malih dioničara i štampanjem dionica kao po traci ?
Kako mislite zavrtiti i jedan ozbiljniji posao kada vam za to treba jamstvo banke, a jamstvo banke možete dobiti do 1000 Kuna prema posljednjim poslovnim rezultatima ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Poštovani gospodine …,

Hanfina je zadaća kontrolirati transakcije za koje se sumnja da nisu obavljene u skladu sa zakonom i siguran sam da to i čine.
Mi kao dioničko društvo ne možemo utjecati na cijenu dionice. Naši rezultati za prvo tromjesečje 2011. bolji su od istog prošlogodišnjeg razdoblja.
INGRA trenutno ima desetak aktivnih ponuda na inozemnim tržištima, a investitori su upoznati s našim referencama i kvalitetom u izvođenju investicijskih projekata.

Kao što smo prije naglasili, poslove objavljujemo transparentno te kad budemo zaključili novi ugovor svakako ćemo o tome obavijestiti dioničare i javnost.

U svakom slučaju činimo sve aktivnosti unutar zakonskih okvira i možete biti uvjereni da Uprava intenzivno radi na oporavku INGRE u korist dioničara, radnika i tržišta.

Srdačan pozdrav,

INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA
Vladimir Villach Čeliković
Voditelj odnosa s javnošću I Head of Public Relations
tel:+385-1-6102 522
fax:+385-1-6150 383
GSM:+385-91-6102 522
e-mail:vladimir.celikovic@ingra.hr
web:www.ingra.hr

Da li su i investitori upoznati s vašim dugovima, dokapitalizacijom preko leđa malih dioničara i štampanjem dionica kao po traci ?
Kako mislite zavrtiti i jedan ozbiljniji posao kada vam za to treba jamstvo banke, a jamstvo banke možete dobiti do 1000 Kuna prema posljednjim poslovnim rezultatima ?
[/quote]

Loris, prestani razgovarati s zidom, lijepo sroci covjeku mail s pitanjima i posalji (imas sve zive kontakte u potpisu), pa nam vrati odgovor. Ovako prdis u prazno [cool]

Ne možete reči da se g. Čeliković nije potrudio, ali to nije dovoljno…ljubaznost i maniri lijepog ponašanja prije svega…ali u kapitalu su glavni glumci brojke…no dajmo mu još jednu šansu da nas iznenadi s transparentnom objavom zaključenja slijedećeg posla pa ćemo mu sve oprostiti.

Ovo je pisano u najboljoj namjeri s pažnjom dobrog gospodarstvenika, još samo da sve blagoslovi božica sreće…

Ne možete reči da se g. Čeliković nije potrudio, ali to nije dovoljno…ljubaznost i maniri lijepog ponašanja prije svega…ali u kapitalu su glavni glumci brojke…no dajmo mu još jednu šansu da nas iznenadi s transparentnom objavom zaključenja slijedećeg posla pa ćemo mu sve oprostiti.

Ovo je pisano u najboljoj namjeri s pažnjom dobrog gospodarstvenika, još samo da sve blagoslovi božica sreće…

Tako je, nema lijepšeg nego kad Hrvatska firma dobije veliki posao u svojoj domovini zato držimo fige!

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

pogledajte tko trejda?

10.05.2011.

INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 318.696 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 40,30

09.05.2011.
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 254.691 1,88 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,83

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@nokla
Pa kako će se drugačije izvući iz g…a ako ne na ovakav način. Nazovite ih i upitajte, naravno ako Vam budu htjeli reči koliko analitičara su potplatili da ih izvuku iz krize..i hoće. Prodaju oni već odavno, to je sada preko 80t kom dionica, no još nije kraj ??????????????.
P.S: Vratite datum u nazad nekoliko mjeseci, mislim da je netko to već postao, uzmite broj prodanih dionica PUTA prosjek, sve če Vam biti jasno. Netko je danas spomenuo famozni odbijanac..JE malo sutra. Pametnima i ovo je previše !! [angry]

I very much love INGRA !!

New Report

Close