Opet ovdje ekipa iznosi dezinformacije?
Ingra gradnja je u ČETVRTAK (05.05.) stekla novih 64.005 dionica (to je danas vidljivo u promjenama top10), a taj dan je na burzi protrgovano točno 15.649 dionica – znači to nikako nije mogla steći kupnjom na ZSE. Ergo, dionice je dobila "na poklon", odnosno vjerojatno u zamjenu za potraživanja od Ingre (postoji jedino još mogućnost da je imala još neke skrbničke račune van top10 koje ne vidim pa da ih je prispojila u osnovni račun. Osobno ne vjerujem, ali kome je bitno može provjeriti u knjizi dioničara u SKDD).
Dakle ekipa, ne iznosite krive informacije.
divno,
znači Ingragrdanja namjerno ruši dionice na burzi pa po aktualnoj cijeni kupuje dionice u kompenzaciji preko srbničkih računa od bivših manjih vjerovnika koji su isplaćeni kroz dokap našim temeljnim kapitalom ?
Znači zadatak nas malih dioničara je da i dalje budemo ovce koje će kupovati prvi na bidu ili još bolje prewkakti po asku, a oni će nas krcati i krcati dionicama za naše novce ?
Po ovome se i film može snimiti . Nije nikakvo čuda da Hanfa samo promatra ovo, pa nema nikoga da im prevede što se na Ingri dešava.
House@
Da ih je dobila kako vi kažete na "poklon" za potrživanja onda bi to moralo biti objavljeno i na ZSE-u.
Inače Ingra je svoja dugovanja prema koperantima a i prema Ingragradnji odavno podmirila.
Vjerovatnije je da su dionice pripojene sa nekog drugog računa. Sličan slučaj je bio i prije nekih mjesec dana, kada je Ingragradnja ispala iz top 10, a potom se nenadano pojavila, takođe bez da je u tom danu protrgovana ta količina. Mišljenja sam da oni te dionice nekome jeftino i ciljano prodaju.
Bolje i jasnije će se vidjeti sutra i prekosutra na stanju u SKDD, da li su dio tih dionica kupili ili ih prodaju.
heba te led, dođem kući i vidim ovo s Ingrom, pa dokle to ide.
Ovdje me već odavno ništa ne brine.
Čista fatalna ravnodušnost, a želje da pokratim gubitak niotkuda.
Pomiren sam da sve ovo ode na nulu, a sve ostalo je čista premija.
Istina, ima ovdje rezona da se sve to digne, ali svaki taj rezon je nekako bez rezona.
Sve u svemu ako i Ingra ode u propast i to je neki doživljaj.
A tek ako se oporavi … neprocijenjivo.
House@
Da ih je dobila kako vi kažete na "poklon" za potrživanja onda bi to moralo biti objavljeno i na ZSE-u.
Inače Ingra je svoja dugovanja prema koperantima a i prema Ingragradnji odavno podmirila.
Vjerovatnije je da su dionice pripojene sa nekog drugog računa. Sličan slučaj je bio i prije nekih mjesec dana, kada je Ingragradnja ispala iz top 10, a potom se nenadano pojavila, takođe bez da je u tom danu protrgovana ta količina. Mišljenja sam da oni te dionice nekome jeftino i ciljano prodaju.
Bolje i jasnije će se vidjeti sutra i prekosutra na stanju u SKDD, da li su dio tih dionica kupili ili ih prodaju.
Tu si u pravu. Ti nikada nisi kupio ili prodao dionice ugovorom (van burze)? Ja jesam.
Alabama@
Upravo sam to i želio napisati. Moguće da je dio tih dionica kupljen i van burze od koperanata, jer nisam našao u zadnjoj knjizi dioničara da se bilo gdje vidi neki drugi račun od Ingragradnje. To mi je čak i najlogičnije objašnjenje ove "fame". Pozdrav!
heba te led, dođem kući i vidim ovo s Ingrom, pa dokle to ide.
Ovdje me već odavno ništa ne brine.
Čista fatalna ravnodušnost, a želje da pokratim gubitak niotkuda.
Pomiren sam da sve ovo ode na nulu, a sve ostalo je čista premija.
Istina, ima ovdje rezona da se sve to digne, ali svaki taj rezon je nekako bez rezona.
Sve u svemu ako i Ingra ode u propast i to je neki doživljaj.
A tek ako se oporavi … neprocijenjivo.
i ja sam počeo reagirati na isti način, minus se povećava, a ja ravnodušan, to još nisam ni s jednom dionicom doživio…ni na kraj pametni mi nije prodati po ovoj cijeni, ili opa na +50 kroz godinu dvije ili tropa na 0, hebe me se živo [yawn]
Izrazito cijenim Vaš trud kolega i pozornost koju ste ukazali mojoj "malenkosti". Inače kada ste se već toliko potrudili mogli ste postati i komentar od prije neki dan gdje sam napisao otvoreno da sam digao i margin na 10.000 komada Ingre i krenuo u šoping zadnjih dana, jednim dijelom i juče.
INVESTICIJE OD 50 MILIJARDI EURA
Ingra na inozemnom tržištu tradicionalno najviše poslova obavlja u Alžiru a Igor Oppenheim smatra da će se tako nastaviti i u budućnosti. "Alžir planira velika ulaganja u turizam, jer dosad uopće nije bio razvijen, za razliku od susjednih Tunisa i Maroka, koji su u tome već desetljećima, a alžirska obala čak je možda i ljepša i zelenija. Uz današnje cijene plina i nafte, kojima Alžir obiluje, 50-60 milijardi eura investicija sljedećih godina sigurno će ići u turizam, infrastrukturu, bolnice, škole, sve što je nama zanimljivo", kaže Oppenheim.
Evo kada me već nazivate drukerom potrudit ću se i malo više da opravdam tu titulu.
Iskreno mi je žao što od sutra nema više Ingre ispod 12,50. Primite moje saučešće! [kiss]
[thumbsup] a da promjenite nick u istina? lp STFACA
[/quote]
[/quote]
stfaca@
Kolega ne bi bilo loše da postate i one nickove koji su tvrdili da ovo neće ispod 200 kuna. Mislim da ste i Vi bili u toj ekipi. Tko je manje pogriješio, neka čitaoci prosude sami. Neki su vikali ide to na 70000 tisuća kada je bila na 62000! Svatko ima svoju Magmu! [thumbsup]
stfaca@
Kolega ne bi bilo loše da postate i one nickove koji su tvrdili da ovo neće ispod 200 kuna. Mislim da ste i Vi bili u toj ekipi. Tko je manje pogriješio, neka čitaoci prosude sami. Neki su vikali ide to na 70000 tisuća kada je bila na 62000! Svako ima svoju Magmu! [thumbsup]
Ne kužim koji dio rečenice Vam ne odgovara, prvi, srednji ili zadnji? [wink]
Ne kužim koji dio rečenice Vam ne odgovara, prvi, srednji ili zadnji? [wink]
zdravi i veseli vi meni bili. lp STFACA
loris@
divno,
znači Ingragrdanja namjerno ruši dionice na burzi pa po aktualnoj cijeni kupuje dionice u kompenzaciji preko srbničkih računa od bivših manjih vjerovnika koji su isplaćeni kroz dokap našim temeljnim kapitalom ?
Znači zadatak nas malih dioničara je da i dalje budemo ovce koje će kupovati prvi na bidu ili još bolje preskakati po asku, a oni će nas krcati i krcati dionicama za naše novce ?
Po ovome se i film može snimiti . Nije nikakvo čuda da Hanfa samo promatra ovo, pa nema nikoga da im prevede što se na Ingri dešava.
[/quote]
Za ovo imaš 100-tku od mene! Pun pogodak!
[thumbsup]