Raiff. OMF prodaje.
09.05.2011.
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 254.691 1,88 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,83
Važeći podaci za uredovni dan 11.01.2011 .
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 820.005 6,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,06
kolega pogledajte stanje bolje…vi ste stavili 1 mjesec i 5 mjesec…
ono sto mene interesira je sljedece
11,01
nakon toga sljedi prodaja…
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 270.000 1,99%
03,05
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 256.929 1,90%
i na kraju danas skinuto sa SKDD stranica
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 318.696 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
ko tu koga…..cemo tek vidjet…a dotad pozdrav regulatorima trzista kapitala…
[/quote]
Izašli majstori na višim razinama, pa sad dokupljuju na nižim…
zakon znači zločesta ingra gradnja si vratila cca 60000 dionica? čije su to ručice drhtale? gledalica je danas bila strava, jucer sam se smijal 10000 po 12.08 nalogu, a danas ga poklopilo, onda se smijem 10000 po 11.38, njega isto pokupilo 🙂 već sam mislio tim tempom će u lidlovom katalogu u četvrtak ingra po 9.99kn biti [proud]
Raiff. OMF prodaje.
09.05.2011.
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 254.691 1,88 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,83
Važeći podaci za uredovni dan 11.01.2011 .
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 820.005 6,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,06
kolega pogledajte stanje bolje…vi ste stavili 1 mjesec i 5 mjesec…
ono sto mene interesira je sljedece
11,01
nakon toga sljedi prodaja…
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 270.000 1,99%
03,05
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 256.929 1,90%
i na kraju danas skinuto sa SKDD stranica
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 318.696 2,35 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
ko tu koga…..cemo tek vidjet…a dotad pozdrav regulatorima trzista kapitala…
[/quote]
[thumbsup]
zadnja 3 dana iskipano je preko 200.000 dionica, vjerojatno izlazi famozna ingra gradnja, pa ako je tako, sutra je ona komplet vani i onda ide odbijanac, ovaj puta malo jači. ja sam danas kupovao, a i sutra ću pa da vidimo koliko još majstor municije ima [lol]
ta ingra gradnja špekulira s dionicama ingre, tu ima posla za regulatora,jer imaju direktan pristup informacijama. Da je tako loše stanje oni uopće ne bi špekulirali s dionicom već samo prodali, po tome pristupu vidi se da rade za nečiji džep da dokupe što više dionica, pa onda što bude bude(većina dugoročnih očekuje odlične vijesti, a špekulanti koji su kupili dionicu raketu).
Ovo nije nagovor na kupnju niti prodaju, autor teksta ima dionice u vlasništvu!
Da danas se vidi stanje od prije tri dana. Mošte misliti koliko su još nakupovali u zadnja tri dana. Danas su naročito pritisnuli cijenu jer su znali da će od danas postati očito na SKDD da kupuju. [smiley]
Blago onima koji izdrže do kraja, barem negdje do 100-tke!
zadnja 3 dana iskipano je preko 200.000 dionica, vjerojatno izlazi famozna ingra gradnja, pa ako je tako, sutra je ona komplet vani i onda ide odbijanac, ovaj puta malo jači. ja sam danas kupovao, a i sutra ću pa da vidimo koliko još majstor municije ima [lol]
ta ingra gradnja špekulira s dionicama ingre, tu ima posla za regulatora,jer imaju direktan pristup informacijama. Da je tako loše stanje oni uopće ne bi špekulirali s dionicom već samo prodali, po tome pristupu vidi se da rade za nečiji džep da dokupe što više dionica, pa onda što bude bude(većina dugoročnih očekuje odlične vijesti, a špekulanti koji su kupili dionicu raketu).
[/quote]
Već koliko vremena pišem ovdje da tu mnogo toga smrdi .
Ingra gradnja kupi- proda tjedno 70.000 dionica.
Znači nije im dosta što su nam uzeli pola kapitala po dionici, što su upropastili poslovanje Ingre pa dionica došla s 200 na 11,50 već je potrebno i vlasnike Ingre odnosno dioničare trejdanjem dodatno pljačkati.
Onda ispada da samo Ingragradnja kupuje. Najprije dobro sruši cijenu, preplaši sve dioničare pa kupuju povoljnije i tako stalno u krug. Najbolje bi bilo i da još sam Openhajm počne s trejdanjem i onda smo svi na konju, a ne ovako u rukavicama preko Ingragradnje.
Posebno smrdi što neki forumaši ovdje vidno imaju info kada će Ingragradnja prodavati, a kada kupovati.
Ingra gradnja ovom kupovinom smanjuje ulaznu cijenu porfelja i pritom na dioničarima Ingre jasno i bez rezerve zarađuje.
Pa ova Ingra da može i sažvakani kruh iz usta bi nam uzela .
Znači ovo je drugi put da to Ingragradnja radi, a što samo govori da će i nastaviti rušiti cijenu pa opet jeftinije dokupljivati.
Kako sam i sam u minusu čak i ja sam nešto sitno danas dokupio da smanjim prosjek pa imam potez dana u kojem se povećao minus i broj dionica.
…danas sam čula jednu izreku vezanu za muškarce…
…muškarci imaju 3 životne dobi…mladost,srednju dob i "joj ništa se nisi promijenio"… [lol] [lol]
…ali izgleda da se isto može primjeniti i na dioničare ove dionice… [cool]
…danas sam čula jednu izreku vezanu za muškarce…
…muškarci imaju 3 životne dobi…mladost,srednju dob i "joj ništa se nisi promijenio"… [lol] [lol]
…ali izgleda da se isto može primjeniti i na dioničare ove dionice… [cool]
Bakiceee, pošto ste nam čest gost ovdje, priznajte jeste imali "muda" danas pa "uboli" koji komad? [wink]
[/quote]
Već koliko vremena pišem ovdje da tu mnogo toga smrdi .
Ingra gradnja kupi- proda tjedno 70.000 dionica.
Znači nije im dosta što su nam uzeli pola kapitala po dionici, što su upropastili poslovanje Ingre pa dionica došla s 200 na 11,50 već je potrebno i vlasnike Ingre odnosno dioničare trejdanjem dodatno pljačkati.
Onda ispada da samo Ingragradnja kupuje. Najprije dobro sruši cijenu, preplaši sve dioničare pa kupuju povoljnije i tako stalno u krug. Najbolje bi bilo i da još sam Openhajm počne s trejdanjem i onda smo svi na konju, a ne ovako u rukavicama preko Ingragradnje.
Posebno smrdi što neki forumaši ovdje vidno imaju info kada će Ingragradnja prodavati, a kada kupovati.
Ingra gradnja ovom kupovinom smanjuje ulaznu cijenu porfelja i pritom na dioničarima Ingre jasno i bez rezerve zarađuje.
Pa ova Ingra da može i sažvakani kruh iz usta bi nam uzela .
Znači ovo je drugi put da to Ingragradnja radi, a što samo govori da će i nastaviti rušiti cijenu pa opet jeftinije dokupljivati.
Kako sam i sam u minusu čak i ja sam nešto sitno danas dokupio da smanjim prosjek pa imam potez dana u kojem se povećao minus i broj dionica.
[/quote]
Ko nije prodao nije ni opljačkan, za ostale neznam. [sealed]
Lijepa slikica! [wink]
Opet ovdje ekipa iznosi dezinformacije?
Ingra gradnja je u ČETVRTAK (05.05.) stekla novih 64.005 dionica (to je danas vidljivo u promjenama top10), a taj dan je na burzi protrgovano točno 15.649 dionica – znači to nikako nije mogla steći kupnjom na ZSE. Ergo, dionice je dobila "na poklon", odnosno vjerojatno u zamjenu za potraživanja od Ingre (postoji jedino još mogućnost da je imala još neke skrbničke račune van top10 koje ne vidim pa da ih je prispojila u osnovni račun. Osobno ne vjerujem, ali kome je bitno može provjeriti u knjizi dioničara u SKDD).
Dakle ekipa, ne iznosite krive informacije.