Gdje je sad Samadol i HANF-a da reagira na ovako očite manipulacije i rušenje dionice do nulte vrijednosti . Kako može da se bahati kad je u pitanju Ina i Mađari a dozvolili su potpuno uništenje Kamenskog a sad i INGRE . Za sve postupke odgovorni bi trebali odgovarati što je i s Mesićevim izjavama i poslovima u Rusiji itd . ???????
Meni se nekako čini da ovdje netko prodaje nekome iz inata, a onda uz takvog ima paničara, špekulanata itd…
moglo bi zaroniti i ispod 11, očito je da nekome jako treba keš kada se ovako lupa bez obzira na toliki dnevni minus.
cca 24000 kom do blokade na kupnji
Poštovani gospodine …,
Hanfina je zadaća kontrolirati transakcije za koje se sumnja da nisu obavljene u skladu sa zakonom i siguran sam da to i čine.
Mi kao dioničko društvo ne možemo utjecati na cijenu dionice. Naši rezultati za prvo tromjesečje 2011. bolji su od istog prošlogodišnjeg razdoblja.
INGRA trenutno ima desetak aktivnih ponuda na inozemnim tržištima, a investitori su upoznati s našim referencama i kvalitetom u izvođenju investicijskih projekata.
Kao što smo prije naglasili, poslove objavljujemo transparentno te kad budemo zaključili novi ugovor svakako ćemo o tome obavijestiti dioničare i javnost.
U svakom slučaju činimo sve aktivnosti unutar zakonskih okvira i možete biti uvjereni da Uprava intenzivno radi na oporavku INGRE u korist dioničara, radnika i tržišta.
Srdačan pozdrav,
INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA
Vladimir Villach Čeliković
Voditelj odnosa s javnošću I Head of Public Relations
tel:+385-1-6102 522
fax:+385-1-6150 383
GSM:+385-91-6102 522
e-mail:vladimir.celikovic@ingra.hr
web:www.ingra.hr
To mi govori da Ingra gradnja d.o.o. planira da opstane, a zna da Ingra d.d. ide u stečaj ?
Openhajm pređe u Ingragradnju i rješeni problemi za upravu Ingre, a male dioničare tko hebe .
ja se nadam da HANFA prati ovo vaše pisanje i da ćete uskoro odgovarati pred nadležnim tijelima, uz primjerenu kaznu!
Raiff. OMF prodaje.
09.05.2011.
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 254.691 1,88 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,83
Važeći podaci za uredovni dan 11.01.2011 .
INGRA D.D./REDOVNA DIONICA INGR-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 820.005 6,05 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 337.500 2,49 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 42,06
Raiff. OMF prodaje.
Odakle Vam to,nisu prodali ništa ima par mijeseci.
To mi govori da Ingra gradnja d.o.o. planira da opstane, a zna da Ingra d.d. ide u stečaj ?
Openhajm pređe u Ingragradnju i rješeni problemi za upravu Ingre, a male dioničare tko hebe .
ja se nadam da HANFA prati ovo vaše pisanje i da ćete uskoro odgovarati pred nadležnim tijelima, uz primjerenu kaznu!
[/quote]
pa pošalji hanfi ovaj transkript, morat će se očitovati
moglo bi zaroniti i ispod 11, očito je da nekome jako treba keš kada se ovako lupa bez obzira na toliki dnevni minus.
cca 24000 kom do blokade na kupnji
Mogli bi, ali ove cijene su presmiješne .Problem je loša struktura dioničara.
Mislim da je ovo prilika za kupovinu pogotovo ako će se sada kupiti i zaboraviti na njih na neki duži period.
Pozdrav
[/quote]
zar nije dovoljno kažnjen ako je u Ingri [lol]
majke mi ovo je pravi masterchef. kuva se ode u sve četiri, i to konstantno gorka i slana jela a desert još nije na meniju.
INGRA d.d.
Ul. Alexandera von Humboldta 4b, 10000 ZAGREB, HRVATSKA
Vladimir Villach Čeliković
Voditelj odnosa s javnošću I Head of Public Relations
tel:+385-1-6102 522
fax:+385-1-6150 383
GSM:+385-91-6102 522
e-mail:vladimir.celikovic@ingra.hr
web:www.ingra.hr
zanimljivo i pohvalno