plavi: ” Kakve vi gluposti baljezkate, ti me asko zbilja iznenađuješ? Kakva uprava, mislite da oni prodaju po par komada, prodali su što su mislili i nije kupio trezor, untoč tome što su se neki tome nadali. Zar ne vidite da nema obavijesti na burzi o tome da je trezor kupio ovih 1023 komada? Polako dečki, možda već sutra vidimo promijene u top 10 .[smiley1]. I krivo vidiš asko, nitko ne iskrcava na 45000 -45 500, upravo obrnuto , netko čisti, sve što se pojavi , a pojavljuju se nalozi od po 1-3 komada. Dobro što radiš ti u vrijeme dok se trguje?[smiley2] A pogledajmo ovo: Ingra ga sigurno neće u potpunosti financirati iz vlastitih sredstava. Dio će iskoristiti s tržišta kapitala, dio će doći od partnera u tom poslu. ” Dakle , možemo očekivati novi dokapitalizaciju, možda tam negdje kad izađe u prvu kotaciju pa 12. mjesec , ili početak slijedeće godine.Po 55-66 000 kunića.Šta bude , bit će.Volim dokapitalizacije, kako ULPL , tako i INGR. Kako PBZ , tako i ZABU. Sve baš po mjeri. .A ubrzo možda i dokapitalizacija u TOZ-u ( treba za one zgradice malo novčeka, zar ne? ).Ustvari volim sve što vole mladi.Osim droge. [smiley2][smiley1]
Ma da da nije?
Kada je objavljena dokapitalizacija po 35 000 cijena je skočila na 48 000.
I još si k tome mogao kupovati po 35 000.
biber: ” plavi: ” Kakve vi gluposti baljezkate, ti me asko zbilja iznenađuješ? Kakva uprava, mislite da oni prodaju po par komada, prodali su što su mislili i nije kupio trezor, untoč tome što su se neki tome nadali. Zar ne vidite da nema obavijesti na burzi o tome da je trezor kupio ovih 1023 komada? Polako dečki, možda već sutra vidimo promijene u top 10 .[smiley1]. I krivo vidiš asko, nitko ne iskrcava na 45000 -45 500, upravo obrnuto , netko čisti, sve što se pojavi , a pojavljuju se nalozi od po 1-3 komada. Dobro što radiš ti u vrijeme dok se trguje?[smiley2] A pogledajmo ovo: Ingra ga sigurno neće u potpunosti financirati iz vlastitih sredstava. Dio će iskoristiti s tržišta kapitala, dio će doći od partnera u tom poslu. ” Dakle , možemo očekivati novi dokapitalizaciju, možda tam negdje kad izađe u prvu kotaciju pa 12. mjesec , ili početak slijedeće godine.Po 55-66 000 kunića.Šta bude , bit će.Volim dokapitalizacije, kako ULPL , tako i INGR. Kako PBZ , tako i ZABU. Sve baš po mjeri. .A ubrzo možda i dokapitalizacija u TOZ-u ( treba za one zgradice malo novčeka, zar ne? ).Ustvari volim sve što vole mladi.Osim droge. [smiley2][smiley1] ” pa i nije neka prilioka ako ocekujes 55k do nove god, to je jedva 20 %
[/quote]
Kolege kqažem Vam ne treba gledati na kraće razdoblje, jer naprosto nema velikog porasta.
A u uvrštenjem u 1.kotaciju trebala bi probiti 50k, a za dalje ćemo vidjeti.
mene vise zanima stock split.jel zna netko nesto o tome?
mene vise zanima stock split.jel zna netko nesto o tome?
Rekao sam, već prije, u narednih godinu dana, do 1.5 trebao bi biti, i to u omjeru 1:100.
Pouzdana informacija.
biber: ” plavi: ” Kakve vi gluposti baljezkate, ti me asko zbilja iznenađuješ? Kakva uprava, mislite da oni prodaju po par komada, prodali su što su mislili i nije kupio trezor, untoč tome što su se neki tome nadali. Zar ne vidite da nema obavijesti na burzi o tome da je trezor kupio ovih 1023 komada? Polako dečki, možda već sutra vidimo promijene u top 10 .[smiley1]. I krivo vidiš asko, nitko ne iskrcava na 45000 -45 500, upravo obrnuto , netko čisti, sve što se pojavi , a pojavljuju se nalozi od po 1-3 komada. Dobro što radiš ti u vrijeme dok se trguje?[smiley2] A pogledajmo ovo: Ingra ga sigurno neće u potpunosti financirati iz vlastitih sredstava. Dio će iskoristiti s tržišta kapitala, dio će doći od partnera u tom poslu. ” Dakle , možemo očekivati novi dokapitalizaciju, možda tam negdje kad izađe u prvu kotaciju pa 12. mjesec , ili početak slijedeće godine.Po 55-66 000 kunića.Šta bude , bit će.Volim dokapitalizacije, kako ULPL , tako i INGR. Kako PBZ , tako i ZABU. Sve baš po mjeri. .A ubrzo možda i dokapitalizacija u TOZ-u ( treba za one zgradice malo novčeka, zar ne? ).Ustvari volim sve što vole mladi.Osim droge. [smiley2][smiley1] ” pa i nije neka prilioka ako ocekujes 55k do nove god, to je jedva 20 %
[/quote]
sve super i stoji kako ti kazes , al 20% do nove godine od sad s perspektive drugih dionica gledano nije puno, ja ih mogu bar 10 nabrojat koje idu vise od 20% , moze i oklada ako netko zeli[smiley2]
biber: ” ” pa i nije neka prilioka ako ocekujes 55k do nove god, to je jedva 20 %
[/quote]
ostavi se ti burze, preskroman si
krpa: ” biber: ” ” pa i nije neka prilioka ako ocekujes 55k do nove god, to je jedva 20 % ” Da. Nikakva prilika. Piš…vih 20%. Bolje to uložiti npr. na Dinamo. Sat i pol, i već imaš 25%, 40%….[smiley13]
[/quote]
Kolege skernuli ste s teme.
@ biber
Ja ih imam puno, pa sam skroman, a ako bude dokapitalizacija po 55 -60 000 , ciejna će vjerojatno preko 65 000..
Stvar je u tome da se zna KUDA (a ne kako) su otišle dionice da se otklone sve špekulacije, tko je kupio, zašto, kada i da li će to imati uticaja na cijenu…jel sad malo jasnije…..dečaci, čitajte malo između redova….ne da mi se crtati..[smiley2]
bla bla bla svi sve znaju bla bla bla…znaci neka baba je kupila
Izgleda da je ipak kupovao trezor, a ne neki fond. 30.08. je bila objava na ZSE da su Ivančić i Režek otpustili svaki po 115 dionica, a danas na SDA se može vidjeti da INGRA ima novih 230 dionica. Moralno ili ne procijenite sami?
Izgleda da je ipak kupovao trezor, a ne neki fond. 30.08. je bila objava na ZSE da su Ivančić i Režek otpustili svaki po 115 dionica, a danas na SDA se može vidjeti da INGRA ima novih 230 dionica. Moralno ili ne procijenite sami?
Kolega molimo Vas ovakve diskusije smo završili, tako da, nije potrebno vraćati se na nešto što vi navodite, odnosno moralu.