INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako vidim i MI smo se prepali.

"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA

EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"

http://www.jutarnji.hr/europska-unija–ekskluzivno–kraj-pregovora-hrvatske-i-europske-unije-23–lipnja-/944608/

znači, sad si opet kupio pa kreće drukeraj da se iskrcaš kad cijena skoči? prejadno…..

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

bravo loris mislim da si i ti utjecao na to sad samo fali da ingra potegne 100% kao ocjena koju sam ti dodijelio ,, dosta šita na zse

Kako znaš koliko komada f upisati kada se logiraš???

A ovdje ista priča od 150 kuna. Napucavaju je da se natovare pa će ko raketa. Da ti pamet stane…

"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA

EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"

http://www.jutarnji.hr/europska-unija–ekskluzivno–kraj-pregovora-hrvatske-i-europske-unije-23–lipnja-/944608/

znači, sad si opet kupio pa kreće drukeraj da se iskrcaš kad cijena skoči? prejadno…..
[/quote]

Znači bolje da cijena i dalje pada samo da se meni napokosti ??? Ajde dobro !

Kolega ja sam iznio činjenicu, a vi pretpostavku i patetičnu želju !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

dobro je, tržište nekretnina počinje se buditi, mogla bi uskoro opet krenuti stanogradnja [thumbsup]

U samo dva tjedna prodano 98 stanova

U manje od dva tjedna primjene zakona o subvencioniranju kupnje stanova, ili tzv. Bačićevog modela, odobreno je 98 zahtjeva od 125 pristiglih. Zanimljivo je da čak 89 stanova kupljeno uz kredit jedne velike banke koja je uključena u Vladin projekt.
Od tog broja za 11 je zatražena dopuna dokumentacije, a još 16 je u pripremi za odlučivanje. Zasad, dakle, nema odbijenih, pokazuju podaci državne Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Kreću nova pravila
Kako do subvencije za kupnju stana?..Za odobrene je kroz banke ukupno plasirano 8,2 milijuna eura kredita, a potvrđeno je i da je Zagrebačka banka apsolutni rekorder po broju prodanih stanova. Njihovi su od 89 od 98 odobrenih zahtjeva, slijedi Privredna banka tek s pet, zatim Erste s tri i Raiffeisen banka s jednim, piše Poslovni dnevnik.

Inače, 11 banaka i štedionica sudjeluju u programu s kamatama od 4,44 do 4,95 posto godišnje.

Država, koja subvencionira pola mjesečne rate tijekom četiri godine, za ovu godinu treba izdvojiti oko 1,5 milijuna kuna po odobrenim zahtjevima, a nešto manje od osam milijuna kuna tijekom četiri godine.

Ove godine za subvencioniranje u proračunu ima novca za 900 stanova ili 21 milijun kuna, za sljedeću godinu 5 osigurat će se 50 milijuna kuna.

net.hr

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

ne kižim ovo, ovdje opet neki rasap
dobre vijesti a ovo opet ide u ambis?

Postanite Eu-robovi

bravo loris mislim da si i ti utjecao na to sad samo fali da ingra potegne 100% kao ocjena koju sam ti dodijelio ,, dosta šita na zse

Kako znaš koliko komada f upisati kada se logiraš???

A ovdje ista priča od 150 kuna. Napucavaju je da se natovare pa će ko raketa. Da ti pamet stane…
[/quote]
ma trajno sam logiran haha
veliš uvjek najbolji diskont od 150 kun, a ima tu istine nažalost
ovi junaci se ne predaju s prodajom , nemam ja nju u velikom postotku
a i ne veselim se kad bilo koja dionica rokne više nego šta treba , mislim da sastavnice crobexa 10 ne triba ponizavati i obezvrjeđivati s ovakvom špekulativnom i(n)grom

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

opet ingra gradnja želi rasprodat sve. izgleda da je uprava stvarno odlučila gradit ludaru pa im tribaju pare za investiciju.toliko san zaglibija u ovu ingru za plakat, kao i mnogi na forumu, a opet kad sve ovo gledan samo mi se smije. netko bi moga sa strane pomislit da bi bija dobar kandidat, a opet se bojim da bi isprid vrata ludare mogli reći, ne možeš unutra, tebi nešto fali- imaš premalo dionica.

gdje je onaj ZZtop ,

izgleda da se Ingra i dalje bolje drži od Validusa iako sinhronizirano plivaju [rolleyes]

Zanimljivo da nakon svakog trgovinskog dana idemo po 23-30 Lipa dolje kao u prilogu

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

opet ingra gradnja želi rasprodat sve. izgleda da je uprava stvarno odlučila gradit ludaru pa im tribaju pare za investiciju.toliko san zaglibija u ovu ingru za plakat, kao i mnogi na forumu, a opet kad sve ovo gledan samo mi se smije. netko bi moga sa strane pomislit da bi bija dobar kandidat, a opet se bojim da bi isprid vrata ludare mogli reći, ne možeš unutra, tebi nešto fali- imaš premalo dionica.

haha a valjda će uzeti u obzir kao olakotne okolnosti ukupan zbroj kupljenih i prodanih,, mada ne sumljam da će primati najprije teže slučajev e

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

40000 dionica danas kupljeno po 12,20-12,25

Sada svi ti veliki kupci će to prodavati već na 12,30-12-40 pa opet spustiti cijenu i tako svaki dan .

40000 dionica danas kupljeno po 12,20-12,25

Sada svi ti veliki kupci će to prodavati već na 12,30-12-40 pa opet spustiti cijenu i tako svaki dan .

Pa ako je tako jednostavno, zasto se svi ne ukljucimo u igru i zatrejdamo?? 100kn dnevno i da vidis prosjecne place na kraju mjeseca 😛

New Report

Close