"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA
EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"
znači, sad si opet kupio pa kreće drukeraj da se iskrcaš kad cijena skoči? prejadno…..
bravo loris mislim da si i ti utjecao na to sad samo fali da ingra potegne 100% kao ocjena koju sam ti dodijelio ,, dosta šita na zse
Kako znaš koliko komada f upisati kada se logiraš???
A ovdje ista priča od 150 kuna. Napucavaju je da se natovare pa će ko raketa. Da ti pamet stane…
"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA
EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"
znači, sad si opet kupio pa kreće drukeraj da se iskrcaš kad cijena skoči? prejadno…..
[/quote]
Znači bolje da cijena i dalje pada samo da se meni napokosti ??? Ajde dobro !
Kolega ja sam iznio činjenicu, a vi pretpostavku i patetičnu želju !
dobro je, tržište nekretnina počinje se buditi, mogla bi uskoro opet krenuti stanogradnja [thumbsup]
U samo dva tjedna prodano 98 stanova
U manje od dva tjedna primjene zakona o subvencioniranju kupnje stanova, ili tzv. Bačićevog modela, odobreno je 98 zahtjeva od 125 pristiglih. Zanimljivo je da čak 89 stanova kupljeno uz kredit jedne velike banke koja je uključena u Vladin projekt.
Od tog broja za 11 je zatražena dopuna dokumentacije, a još 16 je u pripremi za odlučivanje. Zasad, dakle, nema odbijenih, pokazuju podaci državne Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).
Kreću nova pravila
Kako do subvencije za kupnju stana?..Za odobrene je kroz banke ukupno plasirano 8,2 milijuna eura kredita, a potvrđeno je i da je Zagrebačka banka apsolutni rekorder po broju prodanih stanova. Njihovi su od 89 od 98 odobrenih zahtjeva, slijedi Privredna banka tek s pet, zatim Erste s tri i Raiffeisen banka s jednim, piše Poslovni dnevnik.
Inače, 11 banaka i štedionica sudjeluju u programu s kamatama od 4,44 do 4,95 posto godišnje.
Država, koja subvencionira pola mjesečne rate tijekom četiri godine, za ovu godinu treba izdvojiti oko 1,5 milijuna kuna po odobrenim zahtjevima, a nešto manje od osam milijuna kuna tijekom četiri godine.
Ove godine za subvencioniranje u proračunu ima novca za 900 stanova ili 21 milijun kuna, za sljedeću godinu 5 osigurat će se 50 milijuna kuna.
net.hr
bravo loris mislim da si i ti utjecao na to sad samo fali da ingra potegne 100% kao ocjena koju sam ti dodijelio ,, dosta šita na zse
Kako znaš koliko komada f upisati kada se logiraš???
A ovdje ista priča od 150 kuna. Napucavaju je da se natovare pa će ko raketa. Da ti pamet stane…
[/quote]
ma trajno sam logiran haha
veliš uvjek najbolji diskont od 150 kun, a ima tu istine nažalost
ovi junaci se ne predaju s prodajom , nemam ja nju u velikom postotku
a i ne veselim se kad bilo koja dionica rokne više nego šta treba , mislim da sastavnice crobexa 10 ne triba ponizavati i obezvrjeđivati s ovakvom špekulativnom i(n)grom
opet ingra gradnja želi rasprodat sve. izgleda da je uprava stvarno odlučila gradit ludaru pa im tribaju pare za investiciju.toliko san zaglibija u ovu ingru za plakat, kao i mnogi na forumu, a opet kad sve ovo gledan samo mi se smije. netko bi moga sa strane pomislit da bi bija dobar kandidat, a opet se bojim da bi isprid vrata ludare mogli reći, ne možeš unutra, tebi nešto fali- imaš premalo dionica.
gdje je onaj ZZtop ,
izgleda da se Ingra i dalje bolje drži od Validusa iako sinhronizirano plivaju [rolleyes]
Zanimljivo da nakon svakog trgovinskog dana idemo po 23-30 Lipa dolje kao u prilogu
opet ingra gradnja želi rasprodat sve. izgleda da je uprava stvarno odlučila gradit ludaru pa im tribaju pare za investiciju.toliko san zaglibija u ovu ingru za plakat, kao i mnogi na forumu, a opet kad sve ovo gledan samo mi se smije. netko bi moga sa strane pomislit da bi bija dobar kandidat, a opet se bojim da bi isprid vrata ludare mogli reći, ne možeš unutra, tebi nešto fali- imaš premalo dionica.
haha a valjda će uzeti u obzir kao olakotne okolnosti ukupan zbroj kupljenih i prodanih,, mada ne sumljam da će primati najprije teže slučajev e
40000 dionica danas kupljeno po 12,20-12,25
Sada svi ti veliki kupci će to prodavati već na 12,30-12-40 pa opet spustiti cijenu i tako svaki dan .
40000 dionica danas kupljeno po 12,20-12,25
Sada svi ti veliki kupci će to prodavati već na 12,30-12-40 pa opet spustiti cijenu i tako svaki dan .
Pa ako je tako jednostavno, zasto se svi ne ukljucimo u igru i zatrejdamo?? 100kn dnevno i da vidis prosjecne place na kraju mjeseca 😛