…hm…zanimljivo…drukanje na pad,a drukanje na rast ništa… [rolleyes],e,ovo drugo drukanje mene zanima… [wink]
…što im se samog Izvješća tiče,ja bih čak rekla da im je u formalnom smislu jako dobro…jasno,koncizno…i dosta se ograđuju,što je u redu po mom mišljenju…
Što niže padne, poslije će biti viša dobit – zar i Vi ne mislite slično? Sigurno da, ali treba malo i "muda", a očito je da Vam toga nedostaje! Ili mislite da će Vam netko telefonom javiti kada je dno? [rolleyes]
…zanimljive postavke gosn banana…mislim ovo se očito odnosi na muške dioničare…
[lol] a ovo drugo valjda na ženske… [smiley]
stfaca@
Vidi kolega, i dalje mislim da je to bila dobra odluka. Ne znam s kojim kapitalom Vi raspolažete, ali osobno mogu ovu dionicu pratiti i do 1 kuna ako treba.
Prorok nisam da bih znao dokle je želite "spucati", ali da na kraju neću omastiti brk – u to nikada nisam posumnjao. Što niže padne, poslije će biti viša dobit – zar i Vi ne mislite slično? Sigurno da, ali treba malo i "muda", a očito je da Vam toga nedostaje! Ili mislite da će Vam netko telefonom javiti kada je dno? [rolleyes]
kolega ja mislim a i kolege koje čitaju ove vaše gluposti,vi ste digli MARGIN na 14,50kn a citiram kažete da možete pratit dionicu tj ingru do 1kn! N1 SVAKA ČAST KOLEGA. živi i veseli vi meni bili.
stfaca@
Vidi kolega, i dalje mislim da je to bila dobra odluka. Ne znam s kojim kapitalom Vi raspolažete, ali osobno mogu ovu dionicu pratiti i do 1 kuna ako treba.
Prorok nisam da bih znao dokle je želite "spucati", ali da na kraju neću omastiti brk – u to nikada nisam posumnjao. Što niže padne, poslije će biti viša dobit – zar i Vi ne mislite slično? Sigurno da, ali treba malo i "muda", a očito je da Vam toga nedostaje ! Ili mislite da će Vam netko telefonom javiti kada je dno? [rolleyes]
Hrabro… samo naprijed u stup obrane… No, i ja sam lanjske godine bio uvjereno tvrdoglav i kupio xy dionicu po 22, pa do/kupovao po 19, pa po 15, pa 13, pa 12, pa 10, pa 9,8,7… a na 5 sam ostao bez keša… i molio u čudo, koje se hvala bogu ipak desilo… stoga sam 99% siguran da če se kad tad i isto na INGRI desiti… no, vrijeme je novac… što više prolazi, isto je jeftinije ili (potom) skuplje… Sretno!! [thumbsup]
[thumbsup]
[/quote]
šta ste se uhvatili tog naloga, to sam stavio ja da se malo našalim i poduprem kupnju , taj nalog je skinut
@fffffff a ne znam, kako je trenutno oblačno s čuftama iznad Ingre već duže vrijeme, ovo djeluje krajnje neozbiljno i neprimjereno … kak bi se investitor trebal ponašati dok vidi 9000 na 0.01kn 🙂 meni to nekak negativno djeluje, ajde da to vidim na nekoj dionici s cetiri znamenke – ahahahah – ali ovdje, not funny IMHO [huh]
"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA
EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"
bravo loris mislim da si i ti utjecao na to sad samo fali da ingra potegne 100% kao ocjena koju sam ti dodijelio ,, dosta šita na zse
Psihologija mase i djelovanje "sindikata" se najbolje u zadnje dvije godine moglo prepoznati na dionici IGH. Dovoljno se sjetiti rasta sa 1600 na 4200, a potom pada na 1200, pa ponovnog rasta na 2200.
Sve bi to bilo OK da je u tom promatranom razdoblju bilo bilo kakvih novih materijalnih ili drugih činjenica koje bi opravdale te valove. Kupiš par novinara i okupiš ekipu sa par milijuna kapitala (čak niti toliko) i potom čuda radiš u ovom "plićaku" od burze. Pitam se samo zar je moguće da se do sada nije uspjelo povezati umrežene pojedince koji zajednički djeluju, prate tokove novca, margine, imaju pokojeg brokera od kojih crpe informacije, a sve to raditi preko dvije godine bez straha od nadležne institucije. Čudo jedno neviđeno!
Za razliku od IGH ovdje je još gora situacija, jer je jedinična cijena dionice niska, prisutni su i koperanti od kojih je većini ovo prvi susret sa burzom. Puno je malih, doslovno isprepadanih i isplašenih dioničara. A o upravi ne bih trošio riječi, mogli su se barem do sada očitovati javno u vezi Ingragradnjinih dionica i famoznih nestanaka i ponovnog pojavljivanja u prvih 10.
Vidim da si shvatio poantu. Misliš li da je i dalje kupnja ingre (ili dalekovoda ili igh) dobra investicija?
[/quote]
ingra – vjerojatno je dobra investicija *ali* buduci je vecina ekipe dugo u njoj, dokup i trpanje nije vecini u mislima – jednog dana dok dodje do dna od <ubaci vrijednost> kuna, vjerojatno ce krenuti gore do <ubaci vrijednost> a koliko zivi bili pa vidjeli – ja se nadam u plus, ali previse magle oko ingre ima – ne znam koliko milijuna eura poslova i koliko posto plusa u izvjescima treba da ovo zahebavanje s ingrom prestane – ovo je jednom rijecju prestrasno!
dalekovod – koliko pratim nastoji se blatiti dionicu, nabijati minuse investitorima na nos – ja zaobilazim i promatram iz sigurne udaljenosti
igh – kao sto se prije pricalo, na osnovi niceg cijena leti u nebo – ne znam sto je "bolje", to ili ova ingra situacija …
[/quote]
Evo ti riješenje:
http://www.poslovni.hr/vijesti/hoce-li-biti-cetvrte-blokade-ine-178857.aspx
Ako je odblokiraju (a moraju) nemožeš fulati………ugari ne pitaju za cijenu
[/quote]
izgleda da nemoraju…
"PRIJELOMNA VIJEST IZ BRUXELLESA
EKSKLUZIVNO Ispunili smo sve uvjete: Kraj pregovora s EU 23. lipnja"
Izgleda da su se Europljani prepali -nas Hrvata što će da nas prime u EU [lol] [lol]