Kupnja se "mudro" složila na 12,50. Eto tko želi da se "razvjenča" od Ingre ima "idealnu" priliku! [smiley]
Evo našao se momčina za razvjenčanje!
Evo sad nam jos treba momcina da skine ovih 45k komada do 12kn i onda krecemo sa zdravim rastom. Da mi je bar upoznati i psihoanalizirati te momcine..
Da li će uspjeti ponovno kupiti po 12,30 ili će ostati vječiti "neženja"? Pitanje je sad ili nikad? [rolleyes]
Evo sad nam jos treba momcina da skine ovih 45k komada do 12kn i onda krecemo sa zdravim rastom. Da mi je bar upoznati i psihoanalizirati te momcine..
…te momčine vide već Ingrine dionice na 11 kunica,pa kao rekoše,može to i bolje… [rolleyes]
…lako se nama smijati,ali zamislite one ljude koji su vjerujući u ovu dionicu i firmu kupovali na 80,na 60.,na 40.,na 20,na 16…na 13…misleći ne može to niže…
…u kolikim su oni gubicima…?
majstor kupio po 12,50 i odmah prodaje po 12,60 i 12,70 , a kada mu nitko ne kupi onda će lupati po bidu i tako stalno u krug .
majstor kupio po 12,50 i odmah prodaje po 12,60 i 12,70 , a kada mu nitko ne kupi onda će lupati po bidu i tako stalno u krug .
To mozda ti tako trgujes, meni to nema veze s zdravom pameti.
Ni slučajno se ne postavljati iznad 12,50! Još bi bilo gluplje lupiti po asku! Čekati ispod 12,50 pa ako uleti, uleti. Nije nagovor, ni u kom slučaju, samo razmišljam na glas. Ako mu se izlazi nek izađe ispod 12,50 !
A jeste nestrpljivi! [sealed]
Ni slučajno se ne postavljati iznad 12,50! Još bi bilo gluplje lupiti po asku! Čekati ispod 12,50 pa ako uleti, uleti. Nije nagovor, ni u kom slučaju, samo razmišljam na glas. Ako mu se izlazi nek izađe ispod 12,50 !
evo i ja tako razmišlja i parkira ispod 12,5 ali nema tog pauka da me digne [cry]