Malo prije se na TV pričalo o Alžiru koji bi trebao biti veliki posao . Odvijaju se administrativni poslovi pripreme , ma kaj to značilo.
…tako nam je trebao i bivši Predsjednik donijeti veliki posao iz Kine…al izgleda da je došlo do neke greške…došli Kinezi,al u Podravku… [lol]
…jesil ti sigurna Sambi za koga je on lobirao… [rolleyes]
Zašto Ingra samo pada i pada ?
Ponavljam, zato jer većina ovdje igra na Lipe . Kupi po 12,60-12,66 i prodaje odmah po 12,90-12-80.
Kako nitko ne kupuje onda spuštaju cijenu po Lipu, a kada ni to neide onda gledaju prodati pošto su kupili, a ako ni to neide onda prodaju s što manjim gubitkom, a tada kupi drugi lipar i sve u krug ispočetka.
I tako mic po mic evo nas brzo ispod 10 Kuna [rolleyes]
kolega ja ponavljam da ingra ne može i neće ispod 10 kn. a to kako vi kažete nije točno i nije istina da onaj ko kupi 12,66 ili 12,66 prodaje po 12,90kn di mu je zaradaž? stoga nemojte lupat!
[/quote]
joj pustite tog lorisa, vidite da lupeta bez veze: jedan dan Ingra mu ide na 17 kn, drugi dan mu ne vrijedi niti 0 kn, treći dan on čeka da kupi na 7 kn (nešto što ne vrijedi niti 0 kuna)…žali Bože vremena njemu nešto dokazivati!
Ponavljam, zato jer većina ovdje igra na Lipe . Kupi po 12,60-12,66 i prodaje odmah po 12,90-12-80.
Kako nitko ne kupuje onda spuštaju cijenu po Lipu, a kada ni to neide onda gledaju prodati pošto su kupili, a ako ni to neide onda prodaju s što manjim gubitkom, a tada kupi drugi lipar i sve u krug ispočetka.
kolega ja ponavljam da ingra ne može i neće ispod 10 kn. a to kako vi kažete nije točno i nije istina da onaj ko kupi 12,66 ili 12,66 prodaje po 12,90kn di mu je zaradaž? stoga nemojte lupat!
[/quote]
Razlika između 12,66 i 12,90 je 2% i više nego dovoljna.
Zato bi rekao da ovi po 12,66 prodaju već na 12,80 jer već tu imaju zaradu, ali i samo sebi ruše portfelj .
Vidim da autorativno tvrdite da neće ispod 10, meni super !
[/quote]
ok kolega tocno je 2% ali mali su prometi jako mali govorim o dnevnim tako da to nema smisla.
[/quote]
joj pustite tog lorisa, vidite da lupeta bez veze: jedan dan Ingra mu ide na 17 kn, drugi dan mu ne vrijedi niti 0 kn, treći dan on čeka da kupi na 7 kn (nešto što ne vrijedi niti 0 kuna)…žali Bože vremena njemu nešto dokazivati!
[/quote]
kolega nemojte tako nismo ovdi da jedni druge vrijeđamo,kolega kao i mi svi imamo pravo iznjet svoje mišljenje pa valjda za to služi forum.
Loris,dosadan si.Kad god pogledam Ingrinu stranicu tvoj komentar.Šta ti pokušavaš dokazati nije mi jasno?Ljudi su kupovali dionicu Ingre po 70,50,40kn.Šta ti očekuješ od tih ljudi,da se predaju,da prodaju Ingru za eksere takvima kao što si ti.Nema šanse rodjo,a iz iskustva znam da negativci na kraju svake balade po….
Neznam za druge, ali ja sam se skroz nakrcao na 192,30 Kuna iliti onda 28.845,00 Kuna/dionica, ali to ne smatram razlogom da ovdje ne iznosim činjenice.
A činjenice govore da Ingra ima više stranaca nego domaćih u portfelju dioničara, a ti stranci vole igrati na 10 ili u vrh glave 20 Lipa zarade po dionici.
E sada bi pitam te velike mešter koliko su jefinim trejdanjem igubili do danas ?
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/43189/Zajednicki-nastup-Ingre-i-Tehnike-u-Alziru.html
Valjda je i ovo došlo na red!
Malo prije se na TV pričalo o Alžiru koji bi trebao biti veliki posao . Odvijaju se administrativni poslovi pripreme , ma kaj to značilo.
…tako nam je trebao i bivši Predsjednik donijeti veliki posao iz Kine…al izgleda da je došlo do neke greške…došli Kinezi,al u Podravku… [lol]
[/quote]
Rečeno je samo to da je bivši dobar samo ako se radi o Rusima , a u Alžiru imaju i sami dosta prijatelja .
[/quote]
Koliko sam skužio prvo treba zbildati tvornicu, pa onda proizvodnja papice. [wink]
I dalje samo prodajete, nitko ne kupuje [lol]
P.S. taj post sam pisao prije nego li je Openhajm samo inicijativno odlučio svim dioničarima samo maznuti pola kapitala dionice i nikome ništa !
Implozija je zavrsena, a sada se ceka eksplozija. Toliko sam siguran u nju da razmisljam o dokupu preko margin kredita.
Sljedece kvartalno fin. izvjesce ce biti pozitivno (ponajvise zbog prodaje Lapad) i to je svima jasno tako da veliki oporavak slijedi unutar ova dva preostala mjeseca. U 6. mjesecu cemo znati i pobjednika natjecaja za gradnju HE Ombla, a tu je i cak desetak drugih natjecaja u kojima ingra sudjeluje.
Sad je samo pitanje kada ce prvi ozbiljniji investitori pocet s agresivnijom kupovinom, sljedeci tjedan , sutra ili mozda vec danas?
P.S. taj post sam pisao prije nego li je Openhajm samo inicijativno odlučio svim dioničarima samo maznuti pola kapitala dionice i nikome ništa !
kolega loris, zauzmi konačno jedan stav prema ovoj dionici. ili je smeće pa je ne komentiraš i ne ulaziš u nju ili vidiš perspektivu pa onda iznosi svoj stav.opet ako vidiš neku perspektivu onda nećeš konstantno blatiti po njoj..
a što se tiče ženidbe ili ljubavi za ingru, hehe
kad svojoj dragoj kažeš ,da, na vjenčanju, ona se nakon nekog vremane ( godinu -dvi) zaokruži, udeblja, postane duplo teža, pa više nema strastvene ljubavi. e tako će i moja ljubav i brak s ingrom pući kad se ona udeblja , barema za dvi nule.
btw- osim toga ovaj post ti nije straiji od dva mjeseca tj. kad je ingra prvi put pala na 12,5 jer i sam navodiš cijenu od 12kn u tvom prvom navedenom razlogu.
Loris, dosado, ako je Opi i maznuo pola kako si došao sa 40 na 0 (ili 6-7)?