INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da je ovo dno dna,,,,bumo videli do 16.05 [cool]

Jel to datum ili vrijeme? Ako je datum, koje je značenje?

Ingra iz 2009 – pogledati video o drukanju na pad http://www.kapital.tv/content/show/ContentId/5929
– članak o sporu s Međimurjem http://6url.net/ingra

Znam da će zbog ovog padati jedinice, ali malo mi je čudno, za propast Međimurja optužuju Ingru, a još od 2009.te se Ingra žali na rušenje cijene i do dana današnjeg nitko nije prozvan niti otkriven …

Samo da se javim…
Vidim i dalje se pisu isti komentari. Stoga pretpostavljam da ce vam dionica i dalje u revijalnom tonu nastaviti svoj razvoj. Strpljen-spasen, je li?

jao jel se ovih 7000 po 12.94 i 7250 po 12.96 pojavilo ili je bilo od prije? Ako se pojavilo, onda je jasno ko kupuje…

[lol] pobježe nam ozbiljan prodavač. Ali je zato ozbiljan kupac-tako se to radi. Nemajte ljudi straha za INGRU. pričekajmo da se investitori nakrcaju dok je badava.imaju oni love, a i mi uberimo koju tisućicu dok je rasprodaja. Radovati ćemo se i mi.
[/quote]
Uf Megido pa ti mora da si već dugo sretan,ubireš tisućice i raduješ se od 50 kn.
Da je barem meni takva iskrivljena logika pa da se i ja malo veselim. [cry]
[/quote]

[lol]Ako misliš da se naslađuješ na mojoj muci varaš se. Ali ipak nastavi se naslađivati. Meni je drago kada nekoga mogu razveseliti. INGRA je najbolja prilika za kupovinu na cijeloj Burzi i to ne samo u HR već i šire. [thumbsup].
[/quote]
A,tu smo dakle.Sad je već tvoja muka,maloprije ti je bila radost i veselje?
Ništa se ja ne naslađujem,samo kažem kako je.
Ponavljam stoti put,kako će točno rast do 20 kn pomoći onima kojima je prosjek preko 50?
Nemaju svi beskonačno novca kao vi da stalno dokupljuju.Koje vam je rješenje za takve?
Molim konkretan odgovor,a ne onu budalaštinu strpljen-spašen jer svaki put kad to pročitam malo mi pozlije.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

OK, cijeli dan nitko nema pravi odgovor zašto bi se Ingra održala na ovim razinama, a komali rasla.

Ovo je ono što morate cijenite kod ovog čovjeka koliko ga god mrzili. Tip lijepo argumentima lupa, a vi ga svi šamarate bez argumenata jer je većina debelo u minusu i nemožete podnijete činjenicu da ingra lagano i dalje klizi prema dole, a kad će pad stati ne zna se, niti kao to kad će i da li će u neko skorije vrijeme gore. Vjerojatno hoće, ali ne tako skoro…

"Zato ću vas Lipare puštati negdje do 5-7 Kuna po dionici da svaki dan rušite pa onda ja ulazim"-by loris

sad mi nije jasno ovaj loris koji ulazi na 5-7 kn a kaže da je vrijednost 0
imaš li ti nekih problema ili to onako…

Nisi ga shvatio. Ima dionica koje su precijenjene, kao što ima onih koje su podcijenjene…

Zašto Ingra samo pada i pada ?

Ponavljam, zato jer većina ovdje igra na Lipe . Kupi po 12,60-12,66 i prodaje odmah po 12,90-12-80.
Kako nitko ne kupuje onda spuštaju cijenu po Lipu, a kada ni to neide onda gledaju prodati pošto su kupili, a ako ni to neide onda prodaju s što manjim gubitkom, a tada kupi drugi lipar i sve u krug ispočetka.
I tako mic po mic evo nas brzo ispod 10 Kuna [rolleyes]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Što mislite, u kolikoj je mjeri dionica Ingre "žrtva" situacije oko Ine?

Ponavljam, zato jer većina ovdje igra na Lipe . Kupi po 12,60-12,66 i prodaje odmah po 12,90-12-80.
Kako nitko ne kupuje onda spuštaju cijenu po Lipu, a kada ni to neide onda gledaju prodati pošto su kupili, a ako ni to neide onda prodaju s što manjim gubitkom, a tada kupi drugi lipar i sve u krug ispočetka.

kolega ja ponavljam da ingra ne može i neće ispod 10 kn. a to kako vi kažete nije točno i nije istina da onaj ko kupi 12,66 ili 12,66 prodaje po 12,90kn di mu je zaradaž? stoga nemojte lupat!

Malo prije se na TV pričalo o Alžiru koji bi trebao biti veliki posao . Odvijaju se administrativni poslovi pripreme , ma kaj to značilo.

kolega ja ponavljam da ingra ne može i neće ispod 10 kn. a to kako vi kažete nije točno i nije istina da onaj ko kupi 12,66 ili 12,66 prodaje po 12,90kn di mu je zaradaž? stoga nemojte lupat!
[/quote]

Razlika između 12,66 i 12,90 je 2% i više nego dovoljna.
Zato bi rekao da ovi po 12,66 prodaju već na 12,80 jer već tu imaju zaradu, ali i samo sebi ruše portfelj .

Vidim da autorativno tvrdite da neće ispod 10, meni super !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Loris,dosadan si.Kad god pogledam Ingrinu stranicu tvoj komentar.Šta ti pokušavaš dokazati nije mi jasno?Ljudi su kupovali dionicu Ingre po 70,50,40kn.Šta ti očekuješ od tih ljudi,da se predaju,da prodaju Ingru za eksere takvima kao što si ti.Nema šanse rodjo,a iz iskustva znam da negativci na kraju svake balade po….

New Report

Close