Najveći kupac je ovaj na bidu od 9000 komada po 0,12 Lipa
Možda Openhamj kupuje ?
kako su utekli plašljivci na prodaji čim se počelo skidati s prodaje [lol]
loris jesi ti taj misteriozni kuoac po 12 lipa 9000komada
Najveći kupac je ovaj na bidu od 9000 komada po 0,12 Lipa
[/quote]
uteklo ovo s 12.94 i 12.96 😛
preglasno razmišljam?
[/quote]
jao jel se ovih 7000 po 12.94 i 7250 po 12.96 pojavilo ili je bilo od prije? Ako se pojavilo, onda je jasno ko kupuje…
[lol] pobježe nam ozbiljan prodavač. Ali je zato ozbiljan kupac-tako se to radi. Nemajte ljudi straha za INGRU. pričekajmo da se investitori nakrcaju dok je badava.imaju oni love, a i mi uberimo koju tisućicu dok je rasprodaja. Radovati ćemo se i mi.
[/quote]
Uf Megido pa ti mora da si već dugo sretan,ubireš tisućice i raduješ se od 50 kn.
Da je barem meni takva iskrivljena logika pa da se i ja malo veselim. [cry]
SVE PO STAROM OVDJE
netko kupi za 12,64 i odmah stavi to isto na prodaju po 12,80 .
Ova dionica nije dovoljno likvidna za takve igre na pola ili 1 posto, to vam je HT pravi izbor.
Moj prijedlog je da uopće ne kupujete, tako samo štetite dionici i svojim očekivanjima.
Moj prijedlog je da uopće ne kupujete, tako samo štetite dionici i svojim očekivanjima.
vjerojatno nisi shvatio, ali istovjetan savjet dobio si upravo ti od svih ingraša: ne kupuj INGRU nego idi i ne vraćaj se! [yawn]
kako ti ne shvaćaš da mi ne želimo da ti "investiraš" u ingru??!?! kako da ti to objasnimo?! meni bi tvoj ulazak bio čisti sell signal i dok si vani ja mirno spavam, zato [bye]
[/quote]
cijelo vrijeme sam unutra, ali sam mislio mali dokup da ublažim minus, a onda se opet mislim može to i niže pa neznam što da radim ?
[/quote]
Jasno da može niže. Pa ovi stručnjaci govore od 20kn da je dno pa lagano dokupljuju da smanje minus a realna je šansa da ih na kraju opali i sve ode u nepovratni minus. 10kn je i prevelika cijena. Jel ima netko tko nije u ovoj dionici a da kaže da vrijedi više???? Mislim da ne. Hvale je jedino ovi što su zapeli i ne mogu nigdje a vrijednost svaki dan pada mic po mic, tako da ih navuku da dokupe još. A kad počne rast ovi što će realizirat dobitke koji su kupili po niskim cijenama će štopat rast ostalima. Kad dokači 10kn onda ćemo akumulirat.
[lol] pobježe nam ozbiljan prodavač. Ali je zato ozbiljan kupac-tako se to radi. Nemajte ljudi straha za INGRU. pričekajmo da se investitori nakrcaju dok je badava.imaju oni love, a i mi uberimo koju tisućicu dok je rasprodaja. Radovati ćemo se i mi.
[/quote]
Uf Megido pa ti mora da si već dugo sretan,ubireš tisućice i raduješ se od 50 kn.
Da je barem meni takva iskrivljena logika pa da se i ja malo veselim. [cry]
[/quote]
[lol]Ako misliš da se naslađuješ na mojoj muci varaš se. Ali ipak nastavi se naslađivati. Meni je drago kada nekoga mogu razveseliti. INGRA je najbolja prilika za kupovinu na cijeloj Burzi i to ne samo u HR već i šire. [thumbsup].
OK, cijeli dan nitko nema pravi odgovor zašto bi se Ingra održala na ovim razinama, a komali rasla.
Relana vrijednost Ingre u ovom trenutku je 0 ( nula ) Kuna, ali tržna po očekivanjima 12,70.
Pretpostavljamo da je istina negdje u sredini ili 6,35 Kuna ?
Međutim i 6,35 Kuna je skupo za nešto što realno vrijedi 0 ( nula ) Kuna.
Obzirom da su dugovi veći od kapitala onda je to tehnički bankrot, ako se ne varam ?
S druge strane imamo još jedan klasični bankrot ( DKVS ) i tehnički VLDS pa opet imaju neku vrijednost. Klasični ima cca 7,5 KUna, a tehnički na VLDS cca 11,5 Kuna.
Međutim VLDS ima 23% kapitala duga, a INGRA 230 % , P/E VLDS-a je povoljniji kao i pozitivan EBIT-a, te nominala VLDS-a je 100 Kuna, a INGRE 20 .
Zaključak, INGRA je zaduženija od VLDS-a 10 puta, ima 5 puta manju nominalu, ali VLDS ima duplo veći broj dioničara iako skoro 5 puta manje dionica .
E sada, ako tražimo zlatnu sredinu tehničkog i klasičnog bankrota u kopilaciji s fundamentima pojedinog društva da dobijemo vrijednost INgre, ona opet iznosi 0 ( nula ) Kuna [lol]
P.S. ovo je bila samo gola istina za kolegu drako, koji pjeva na svakoj dionici drugu pjesmu [bye]
Zato ću vas Lipare puštati negdje do 5-7 Kuna po dionici da svaki dan rušite pa onda ja ulazim [rolleyes]
OK, cijeli dan nitko nema pravi odgovor zašto bi se Ingra održala na ovim razinama, a komali rasla.
Relana vrijednost Ingre u ovom trenutku je 0 ( nula ) Kuna, ali tržna po očekivanjima 12,70.
Pretpostavljamo da je istina negdje u sredini ili 6,35 Kuna ?
Međutim i 6,35 Kuna je skupo za nešto što realno vrijedi 0 ( nula ) Kuna.
Obzirom da su dugovi veći od kapitala onda je to tehnički bankrot, ako se ne varam ?
S druge strane imamo još jedan klasični bankrot ( DKVS ) i tehnički VLDS pa opet imaju neku vrijednost. Klasični ima cca 7,5 KUna, a tehnički na VLDS cca 11,5 Kuna.
Međutim VLDS ima 23% kapitala duga, a INGRA 230 % , P/E VLDS-a je povoljniji kao i pozitivan EBIT-a, te nominala VLDS-a je 100 Kuna, a INGRE 20 .
Zaključak, INGRA je zaduženija od VLDS-a 10 puta, ima 5 puta manju nominalu, ali VLDS ima duplo veći broj dioničara iako skoro 5 puta manje dionica .
E sada, ako tražimo zlatnu sredinu tehničkog i klasičnog bankrota u kopilaciji s fundamentima pojedinog društva da dobijemo vrijednost INgre, ona opet iznosi 0 ( nula ) Kuna [lol]
P.S. ovo je bila samo gola istina za kolegu drako, koji pjeva na svakoj dionici drugu pjesmu [bye]
Zato ću vas Lipare puštati negdje do 5-7 Kuna po dionici da svaki dan rušite pa onda ja ulazim [rolleyes]
kolega ingra ne može i neće ispod 10kn lp STFACA
"Zato ću vas Lipare puštati negdje do 5-7 Kuna po dionici da svaki dan rušite pa onda ja ulazim"-by loris
sad mi nije jasno ovaj loris koji ulazi na 5-7 kn a kaže da je vrijednost 0
imaš li ti nekih problema ili to onako…